• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnimda bebgimle annemlere birakti beni ailesi istedigi icin

Aynen evine esine sahip cikamiyor ama ailesine cikiyor, bebek kessinlikle planda yoktu ne kadar korunduysam yinede oldu, ailem onlara diyor ne isterseniz onu yapalim, yani onlarin kararina bakiyor hersey, basta ben ege onlar ic anadolu memleketinden oldugu icin istemediler sonrada bunlar biraz yobaz olduklarindan hep bagirip cagirip küfürlü konusmalari beni rahatsiz ettigini bildiklerinden hic bir sekilde sevmediler beni annesi hatta yalvardim sacimi oksa beni sev diye ama hayir ben soguk bi insanim deyip gecti.

yol yakınken dön arkadaşım hazır annen babanda senin yanındayken herşeyin farkındasın zaten üzme kendini yeter karnındaki bebeğini düşün

niye annesine saçımı okşa sev diye yalvarıyorsun ki.ne gereği var:26:

evlenemden önce ne kadar süre zaman geçirdiniz?
flört+nişanlılık?

zira kimse bunları göre göre evlenmez böyle ailenin böyle oğluyla.
gerçi seni ailenin de geride kalır yanı yok ya neyse.
Rabbim insanlara akıl fikir versin.

Burda kalkıp eşinizin yaşını sizin yaşınızı hatta hamile olmanızı yadırgayamam haddim değil ama... Seni sahiplenmeyen eşini kötülebilirim.. Aile oldugunu farkına bile varmamış abisini hiç söylemiyorum zaten cahil.. Eşinle barışırsın orası kesin ama sakın ola sakın o aileden uzakkk durrr gidebildiğin kadar uzağa ancak öyle evine dön yoksa sen daha çok şey yaşarsın

Son düzenleme:
allah sabr versın yardımcın olsun boyle evlılıkle yurumuyor hersey daha kotuye gıdıyor cevremızde cok esın yası kucuk ama evlenemgı goze alabılmıs hıc evlı erkek gıbıde davramnıyor sımdı sevgınden korkundan gozun bırsey gormuyor ama abılerı senı tutup aılenın evıne bırakabılıyorlarsa esınıde dovuyorlarsa daha ıyı dusun dıkkatlı davran kendı aılenın kararı oncelıgın olsun cok uzulme bebegın kac aylık esın ne ıs yapıyor

flört+nişanlılık?

Biz bir yil baraberdik 3 ay nisanli kaldik ama sik sik görüstük bunlari ayni evde kalmadan göremiyorsun ki.

Herkes gibi yazdıklarınızdan tam olarak birşey anlamasam da,
en azından ayrılma evresine getirecek, hamile halinizle ailesinin lafıyla sizi
ailenizin evne götürecek bir durum olmadığı açık.
Herşey anlattıklarınızdan ibaret ise, eşiniz adam olamamış malesef.
Koskoca adam abisinden dayak yiyiyor, abisiyle sizi baba evine bırakıyor karnınızda ki çocukla,
yazık cidden eşinize, böyle erkekler evlenmemeli.

Biz bir yil baraberdik 3 ay nisanli kaldik ama sik sik görüstük bunlari ayni evde kalmadan göremiyorsun ki.
Ben 7 yıldır cıktıgıma ragmen evliğe hazır hisstemmeiştim kendimi yaşımda küçüktü 23de evlendim eşim 25 hala erken derim aslında sırf bunun için 1 sene nişanlı kaldım.. Eşim çocukluk askım ailesinide tanıdım süpriz olmadı keşke nişanlılığı uzatsan aileyi daha cok tanırdın:30:

flört+nişanlılık?

Burda kalkıp eşinizin yaşını sizin yaşınızı hatta hamile olmanızı yadırgayamam haddim değil ama... Seni sahiplenmeyen eşini kötülebilirim.. Aile oldugunu farkına bile varmamış abisini hiç söylemiyorum zaten cahil.. Eşinle barışırsın orası kesin ama sakın ola sakın o aileden uzakkk durrr gidebildiğin kadar uzağa ancak öyle evine dön yoksa sen daha çok şey yaşarsın

Esime cok yalvardim gel uzaga tasinalim beraaber hayata atilalim yeni bir dünya kuralim burda huzur vermicekler dedim, ama o kessinlikle olmas bu degil dedi caresi yapamam edemem dedi. Gercekten cok zor durumdayim esim den 5 gündür ayriyim ama dünyam yikildi ne bisey yiorum ne iciyorum, beni kahr ediyor hic mi sevmiyor beni bebegini merak etmiyor rabbim nasil dayanir insan ben onu düsünmediigim tek saniye yok...

burdan okuduğum kadarıyla(ne evliyim ne de nişanlı) nişan söz alışverişi gibi olaylarda böyle adaylar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar.artık olan olmuş bir şey yapılamaz ama bence kendi ailene de eşine de çok güvenme.
belki bebeğiniz dünyaya gelince dank eder artık sizin ayrı bir aile olduğunuz,ama olur da barışırsan hiç onun ailesi ile ilgilenme,tek söz etme kimselere de onlarla ilgili.
hatta burda yazdığın derdini de kimselere anlatma oralarda.

tahminime göre eşin aile işinde. aile işi tehlikelidir her zaman benim gözümde,hiç kopamaz insan sonra.

Son düzenleme:
HTML:
Esime cok yalvardim gel uzaga tasinalim beraaber hayata atilalim yeni bir dünya kuralim burda huzur vermicekler dedim, ama o kessinlikle olmas bu degil dedi caresi yapamam edemem dedi. Gercekten cok zor durumdayim esim den 5 gündür ayriyim ama dünyam yikildi ne bisey yiorum ne iciyorum, beni kahr ediyor hic mi sevmiyor beni bebegini merak etmiyor rabbim nasil dayanir insan ben onu düsünmediigim tek saniye yok...

Sakın bana kaynanamla kalıyorum deme

allah sabr versın yardımcın olsun boyle evlılıkle yurumuyor hersey daha kotuye gıdıyor cevremızde cok esın yası kucuk ama evlenemgı goze alabılmıs hıc evlı erkek gıbıde davramnıyor sımdı sevgınden korkundan gozun bırsey gormuyor ama abılerı senı tutup aılenın evıne bırakabılıyorlarsa esınıde dovuyorlarsa daha ıyı dusun dıkkatlı davran kendı aılenın kararı oncelıgın olsun cok uzulme bebegın kac aylık esın ne ıs yapıyor

Esim kendi isi var hali vakti yerinde sükür ailemin dedigi onlar vericek karari bizim yapacagimiz bisey yok.bebek daha cok kücük 5 haftalik

eşin sana ulşmak istese ulaşırdı başka telefonmu yok yada yanına gelirdi.....ellerini kollarını bağlamaıdılarya ......

Esim kendi isi var hali vakti yerinde sükür ailemin dedigi onlar vericek karari bizim yapacagimiz bisey yok.bebek daha cok kücük 5 haftalik

Ne demek onlar verecek kararı, bizim yapacak bişey yok. Neden aile böyle davranıyor? Sen suçlu musun? Dertleştşk derken dedikodu yaptık demek mi istedin? Ailenin tavrı resmen bunu hak ettin sen, başına ne gelirse yaşayacaksın, biz senle uğraşamayız. Sen ciddi misin yoksa canın sıkıldı da bir konu uydurayım vakit geçsin derdinde misin?

Senin Ailenin söylediği o laf ne demek oluyor biliyormusun biz kızı verdik artık ilgilenmeyiz.. Kavga olur baba evine döner oda mecbur ama erkek istediği gibi sürükler karısını oraya buraya çünkü çoğu aileye göre kızın evine dönmesi ezikliktir küçük görmektir..Sen namusunla yaşadın arkadaşım şu zamana kadar düşün şimdi niye baba evine gönderildin kocanımı aldattın yookk.. Bu yoksa başka açıklamasıda yok sırf onların düşüncesiyle olmuyo bu işler yok mu anan baban kocanı alsın karşısına konuşsun olmuyosa olmazz ne demek onun kararını beklemek sen eşya değilsin bunu kafasına soksun ailendede biraz çekinir en azından

Benimde yaşım 23 şuan 3 senelik evliyim ve 8 aylık kızım var.Ama eşim 30 yaşında.
Ne siz ne eşiniz aile olmanın ne demek olduğunu anlayamamışsınız.Sorumluluk yaşla olmuyor bana kalırsa.Olgunluk gerekiyor.

Eşin seni zaten aramıyormuş ki.İlkokul çocuğu değil ki elinden telefon alınsın,dışarı çıkmasına izin verilmesin.Ama işte seni ve doğacak bebeğini koruyacak sahiplenecek olgunlukta olmayınca bişey diyemeyiz.

Bide sanırım eşinin de işine geliyor.Yoksa sevse herşeyi göze alır seni tekbaşına bırakmazdı...
Umarım düzelir sorunlarınız.Ama ne olursa olsun ailene sahip çık,kendi kurduğun ailene...

Ne demek onlar verecek kararı, bizim yapacak bişey yok. Neden aile böyle davranıyor? Sen suçlu musun? Dertleştşk derken dedikodu yaptık demek mi istedin? Ailenin tavrı resmen bunu hak ettin sen, başına ne gelirse yaşayacaksın, biz senle uğraşamayız. Sen ciddi misin yoksa canın sıkıldı da bir konu uydurayım vakit geçsin derdinde misin?

Her nasil adlanilcaksa onun kayinvalidesi benimkisinin kardesi o anlatti ben anlatiim agladik beraber ne o kiz ne bne kimseye bisey anlatmadik bunlar kendi hatalarini görmemk icin beni doldurduklarini zannetim sirf o kiza degil bi kac onlarin sülalesindeki insanlarida arayip azarladilar sen aramizi bozuyorsun diye benle yani esimin ailesinin. cok ciddiyim olaylar bunlar ben burda akil almaya derdimi anlatmaya geldim siz ne diyorsunuz.

Her nasil adlanilcaksa onun kayinvalidesi benimkisinin kardesi o anlatti ben anlatiim agladik beraber ne o kiz ne bne kimseye bisey anlatmadik bunlar kendi hatalarini görmemk icin beni doldurduklarini zannetim sirf o kiza degil bi kac onlarin sülalesindeki insanlarida arayip azarladilar sen aramizi bozuyorsun diye benle yani esimin ailesinin. cok ciddiyim olaylar bunlar ben burda akil almaya derdimi anlatmaya geldim siz ne diyorsunuz.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İnsanları derdime anltmaya geldim siz ne diyorsunuz demeden önce otur ben ne yaptım diye düşün. Bu yaptığın dertleşme değil dedikodudur. Konuşmaya o kadar çok ihtiyacın varsa dış kapının dış mandalı ile değil eşinle yada annenle konuşsaydın. Kayınvaldenle de konuşabilirsin, beni sev saçımı okşa diye yalvarmışsın ya. Yap yapacağını sonra ben bişey yapmadım, başkası da konuştu de çekil kenara. Herkes kendinden sorumludur. Sev yada sevme insanlara saygı gösterirsen saygı duyarsın. Onlar saygı göstermiyorsa seviyeni korursun. Sen burda eşini, ailesini, kendi aileni herkesi şikayet ediyorsun ben bişey yapmadım diyorsun. Senin aklı almaya filan ihtiyacın yok, herşeyi biliyorsun

Back
X