- Konu Sahibi tutkunum88
-
Merhaba arkadaslar,
cok bunalimdayim esim beni karnimdaki bebegimle beraber ailemin evine birakti bi tartismamiz nedeniyle ki oda ailesinin doldurmasina uyarak geldi ailesi istedigi iicin beni burda birakti bugün tam 5 gün oldu bir bucuk yil sonra ondan ilk defa bu kadar ayri kaldim daha dogrusu ilk defa ayri kaldim burda tek yatakta yatmak bana aci veriyor esimi cok özledim ama abisi telefonunu elinden almis beni aramasin diye oda ne ariyor ne soruyor. Dayanacak hic bir kuvettim kalmadi, ailesi bastan beri beni hic istemedi bende tabiki haliyle onlarin yaninda diken üstünde oluyor onlarin yaninda mutsuz oluyordum esimin ailesi ortaligi cok karistirdi bende onu kayp etme korkusundan ailesine hic yanliz göndermedim hatta kayinvaldem buna bile kiziyordu sen hep esin geldiginde gelme gibi laflar ediyordu..evime gitmek istiyorum ama benim ailemde onlarin kararina birakti evliligimi ne yapicami artik bilmiyorum cikmazdayim cok zordayim...
Sebeb Ablasi hakkinda biri dedikodu ediyormus buda teyzesinin dürünü ben teyzenin geliniyle bi kac kez dertlestigim icin ikimizin adini cikarmaya calistilar bizde bunu kabullenmeyince herkez ablasinin nasil birisi oldugunu anlayip esimin ablasinin kayinvalidesine gideceklermis bu yüzden ablasi abisine abiside esimi doldurunca eve gelip bana kendimi ve diger gelini kötülememi istedi azarladi ortaligi ayaga kaldirdi bende bunun üzerine annen ve bacinda bu isin ara onlarida azarla dedim yoksa kendimi öldürürüm felan dedim sonra buda annesini aradi hic azarlamadan sunlari dedi buda benim karim ikide bi hakkinda konusmayin sonra abisi geldi esimi dövdü bana saldirdi derken diger abiside geldi beni annemlerin evine birakip gittiler.
yani kisa özetleyim ablasinin adi ciktigi icin esim benden kendimi ve diger gelini kötülememi istedi bende hayir dedim yapmadim ama gururuma dokandigi icin esime annen ve bacinda bu isin icinde onlarida ara azarla diyince kiyamet koptu. ben ne yapicami artik bilmiyorum. Esimi seviyorum ama kendine güveni yok ailesinden emir alarak yasiyor bende bu durumlar karsisinda na yapacagimi bilemiyorum benim ailem suc senin ne olursa olsun o onun ailesi sana kizsin ama onlara degil diyorlar ve onlarin yaninda tabi onlarda aynisini diyor suc senin diyorlar sonuc itibariyle suan karnimda bebegimle ailemin evine birakilmis durumdayim.
yani kisa özetleyim ablasinin adi ciktigi icin esim benden kendimi ve diger gelini kötülememi istedi bende hayir dedim yapmadim ama gururuma dokandigi icin esime annen ve bacinda bu isin icinde onlarida ara azarla diyince kiyamet koptu. ben ne yapicami artik bilmiyorum. Esimi seviyorum ama kendine güveni yok ailesinden emir alarak yasiyor bende bu durumlar karsisinda na yapacagimi bilemiyorum benim ailem suc senin ne olursa olsun o onun ailesi sana kizsin ama onlara degil diyorlar ve onlarin yaninda tabi onlarda aynisini diyor suc senin diyorlar sonuc itibariyle suan karnimda bebegimle ailemin evine birakilmis durumdayim.
Aynen evine esine sahip cikamiyor ama ailesine cikiyor, bebek kessinlikle planda yoktu ne kadar korunduysam yinede oldu, ailem onlara diyor ne isterseniz onu yapalim, yani onlarin kararina bakiyor hersey, basta ben ege onlar ic anadolu memleketinden oldugu icin istemediler sonrada bunlar biraz yobaz olduklarindan hep bagirip cagirip küfürlü konusmalari beni rahatsiz ettigini bildiklerinden hic bir sekilde sevmediler beni annesi hatta yalvardim sacimi oksa beni sev diye ama hayir ben soguk bi insanim deyip gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?