Karnimda cok sık sertleşmeler oluyor, 31 haftalik

kadirne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
11
0
86
Diğer
31 haftalik gebeyim ve karnimda cok sık sertleşmeler basladi, daha önce arada oluyordu normal karsiliyordum fakat son bir haftadir bu durum sıklasti ve cok korkuyorum, tecrübeli arkadaslardan yorum bekliyorum

canım benımde ohaftalarda cok sık oluyodu doktora kontrole gunumden once bıle gıttım.doktor nst ye baglattı sukur sancım cıkmadı.ama senı cok iyi anlıyoırum.su an 33
artı 5 gunlugum.bana doktor magnezyum verdi cok iyi gelıyor.arada oluyor sertlesmeler ama cok degıl.doktora gıt bence

Eskiden bukadar fazla degildi, dr bebegimin bas asagi tam yerlestigini söylemisti son kontrolümde ve karnim inmis bunlar normaldir belki ama ilk bebek ve karnim cok sık sertlesmeye basladi yarim saate bir oluyor

kas kasılmalarına iyi gelıyoır.saglık ocagındakı aıle hekımın bıle kasılmalarının olduğunu solersen yazar

Tskr ederim soracam peki erken dogum belirtisi olabilirmi bu sence ?

kızlar bnmde ilk bebeğimde oluodu.açılmada vardı erken doğum olabilir die 3 hafta yattm 37 haftalık doğdu bebeğim.doktorunuzla konuşurken olmazsa vajinal muayne yi konuşun.bi de bnm kalçamda yürüdükçe zonklamalar vardı

bende 30.haftadayım bu sertleşme nasıl bişey anlatır mısınız?acaba bendede oluyor da ben normal mi sanıyorum ..tecrubesizlik işte.

Bendeki sertlesmeler cok sık araliklarla her gün oluyor, zaman zaman sanki karnimin icinde birbirinden cekilen birsey varmis gibi toplaniyor sanirim bebek, ve karnim bir tahta gibi sert oluyor bazen yürürken karnim okadar sert oluyorki karnima ufak kramplar bile giriyor ilk bebeyim bu tecrübeli degilim ama sabah ebeye gidim baktiracam acilma varmi veya risk tasiyormuyum diye, bakalim hayirlisi insallah.

dün oldu en son alışveriş sırasında dehşet sertleşti karnım.. sonra düzeldi...

pazartesi soracağım bende doktoruma..

Bugün doktora gittim NST bagladilar kasilmalarim var ama sancim yok dedi, idrarda biraz bakteri cikti idrar enfeksyonu olabilir dedi antibiyotik verdi. Sonra bakti acilma yok dedi, erken dogum olabilirmi dedim, sanmiyorum belki olur belki de daha da gec dogar dedi :s cok kasilmam oluyor endiseleniyorum bilen yazsin lütfen ?

Bugün doktora gittim NST bagladilar kasilmalarim var ama sancim yok dedi, idrarda biraz bakteri cikti idrar enfeksyonu olabilir dedi antibiyotik verdi. Sonra bakti acilma yok dedi, erken dogum olabilirmi dedim, sanmiyorum belki olur belki de daha da gec dogar dedi :s cok kasilmam oluyor endiseleniyorum bilen yazsin lütfen ?

mrb bendede aynı sorun var şu 3 haftadır dahada çoğaldı.bazen evdeyken oluyo bazende dışarda yürürken oluyo okadar sertleşiyoki karnım bende korkuyorum doktoruma sordum herhangi bi muayene falan yapmadı normal dedi..bendede erken doğum korkusuna yoll açıyo :( bende 34+6 dayım azda kaldın sayılır..

Benim doktorum normal karsiliyor fakat kasilmalar hakkinda cok arastirdim hepside erken doguma yol aciyormus diye okudum o yüzden emin olamiyorum. Doktorum idrar enfeksyonu hakkinda dedi haplari kullanmazsan günde 3 defa 5 gün boyunca ozaman erken dogabilir dedi :S cok stres yapiyorum

Benim de kasılmalarım çok erken başlamıştı.Bol bol su iç.Bir de kasılmalar için doktor bana magnezyum vermişti.Kendini yorma bol bol dinlen.

Merhaba, sık sık bende de oluyor 30 haftalığım sizde süreç nasıl ilerledi?

Back
X