Karnımda kasılma ve sancı

algida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
953
3
96
Nevşehir
Arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim dün sabah bankaya gitmek için araba bekliyorum bayağı da üşüdüm araba gelince bi anda ani hareketle arabaya bindim ve karnım bi kasıldı tutulma gibi bişey kalakaldım acı içinde o pozisyonda.ve mesai saatim bitene kadar devam etti ve eve geldim sancılar içindeydim yeni yıl falan da berbat oldu.Sanki gaz sancısı gibiydi ama değildi sanırım sabit bi noktada sanki karnımdaki damarlar birbirine dolanmış gibi :2: bebeğin kordonu falan dolanmamıştır dimi uff bebek hareket ediyor ama her zamankinden daha sık ve belirgin bi anlam veremedim.

cnm daha cok küçük o, mercimek kadar bile değil.
takdir edersin ki nsl dolansın ...
muhtemelen yerleşme sancısıdır.
ama yine de dikkat et, ani hareketlerden uzak dur...

pardon cnm yaa ben 7 haftalık okumuşum
aman dikkat et, devam ederse doktoruna bir görün için rahat etsin hem....

benimde 23 haftalikken olmustu hizli bir sekilde otobuse bindim inememistim perine bolgemde ve kasiklarimda cok agri oluyodu yuruyemiyodum dr ligament agrisi dedi ani hareketten olmus dedi iki hafta falan cok agrimisti simdi 32 nci haftamdayim o agrim gecti normal bel bacak agrilarim var

muhtemelen kasilmalarin oluyordur.

Karnini elin ile bak, sert ise kasilmadir, ve normal bu zamanlardan doguma kadar olmasi. Eger karnin sert degil ise sinir damarlarin sikismistir, bebek buyudugu icin o bolgede yerler daraliyor ve sinir damarlari sikisip agri yapabiliyor, buda zararsiz.

Evet karnım çok sert kasılmaydı sanırım.Bende dün doktorun bana kabızlık için daha önceden verdiği rahatlatıcı bir şurup vardı onu kullandım sabaha kalktığımda çok rahattım şuan ağrı kasılma falan

arkadaşlar bende aynı şekilde 8 aulık gebeyim ilk gebeliğim 2 gübdür sabah ve geceleri alırı sancım oluyor adet gibi sizce nedendir doktorum bu konuda bişey söylemedi 10 gün sonra kontrolüm var daha erken gidip görünme şansımda yok bayramda geliyo nspıyım sizce uzansamda olmuyor bacağım uyuşuuor (((

6 aylık hamileyim bi haftadır belimden baslayıp kalçamı sarıp bacaklarıma kadar inen ağrı canımı alıyor.doktora da danısmadım henuz ama bırazcık ayakta dursam felc oluyorum sanki.kasıklarımda cok sancılanıyor.yurumemde cok zorlastı.bebegımın hareketlerini hissetmem tek içimi rahatlatan şey.şükür onda sıkıntı yok.ama bana neden böyle oluyo anlamıs değilim.aynı seyleri yasayan arkadas varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…