- 24 Mayıs 2020
- 20
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bibakipcikicam98
-
Ameliyatta sargı bezi unuturlar ya onun gibi korku hikayesi olmuş Allah esirgesin..
En müsait zamanda dr'a bir gidin..
Soru sormucaksak neden var burasi kapatalim burayi.?. Birazcik dalamaya hazir vaziyette beklemek yerine daha insancil yaklasabilirsiniz yada yorum yapmaya bilirYıl 2020 koronaya çare bulamadığımız gibi cehalete de bulamadık . Bacım burdan kim sana yardımcı olabilir ?
Benimde aklıma o geliyor sanırım o yüzden pek ciddiye almadımGöbek fıtığı olabilir mi o da sert ve doku içerisinde kayar bazen çok yorulduğunda belirir genelde tekli gebeliklerde nadir olsa da çoklu gebeliklerde fazla olur
Ben pek ciddiye almamistim ama bu aralar cok sikayetciyim mutlaka gidicem tesekkur ederimAnlattiginiz sey dogumdan sonra bendede oldu hemen sonrasindan bahsediyorum hatta ben onu hep oglumun ayagi sanmistim ama degilmiş. Doktora sormustum damar atiyor gibi biseyler soylemisti. Hatra bende ne yani o oglumun tekmeleri degilmi demistim. 3 gun sonra gecmisti. Bence bir doktoa gorunun
O nedenle ciddiye almalısın bence eğer öyle ise ameliyat gerekebilir ihmal edersen daha fazla ağrı ve daha büyük sorun yaratabilir bence ihmal etme derimBenimde aklıma o geliyor sanırım o yüzden pek ciddiye almadım
bunu ciddiye almıyorsanız tam olarak ne verelim neyi ciddiye alırsınız? beğenmediğiniz fıtığı mademBenimde aklıma o geliyor sanırım o yüzden pek ciddiye almadım
Mantikli ve anlayisli cevaplariniz icin çok teşekkür ederim. Bu arada hayırlı olsun saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)O nedenle ciddiye almalısın bence eğer öyle ise ameliyat gerekebilir ihmal edersen daha fazla ağrı ve daha büyük sorun yaratabilir bence ihmal etme derim
Yok hayir oyle değil anneannemde bel fitigi vardi uzun sure tedavi olmak istemedi ama karindaki daha tehlikeliymis arastirmafigim icin bilmiyordum bekleyebilir sanmistimbunu ciddiye almıyorsanız tam olarak ne verelim neyi ciddiye alırsınız? beğenmediğiniz fıtığı madem
Teşekkür ederim sağlıkla inşallahhMantikli ve anlayisli cevaplariniz icin çok teşekkür ederim. Bu arada hayırlı olsun saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?