- 25 Ocak 2018
- 58
- 17
- 18
- Konu Sahibi SoranBayan00
-
Korkmayın bişey olmaz allahın izniyle başını varsa her türlü doğar ama sizde daha dikkatli olun tabi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun mucizenizi inşallahBen 9 hafta 4 günlük hamileyim. Dün karnımın sağ tarafını duvara çarptım. Biraz sızladı tabi. Ama şükrolsun kanama ağrı veya kramp tarzı kötü belirtiler yok. 7 yılın üstüne gelen bir mucize. Bişey olacak diye çok korkuyorum. Acaba bişey olmuş mudur?
Aksi bi durum olmadığı için bir nebze rahatım ama sanki dünden beri hani o belirti sızıları falan vardır ya onlar azaldı ondan evham yapıyprum birazdaBirşey olmaazz. O kadar kolaý değil annem bana hamileyken köy yerinde sırtında yük düşüp yuvarlanmıştı bişe olmamıştı.. 7 kat derinin altnda bir de rahmin içinde su torbasının içerisinde korunuyor bebek orada
Olmaz canım belirtiler de her zaman sürmez rahat ol.. ben hamileliğimin başlarında cam silip ağır bile taşımıştım..Aksi bi durum olmadığı için bir nebze rahatım ama sanki dünden beri hani o belirti sızıları falan vardır ya onlar azaldı ondan evham yapıyprum birazda
Çok teşekkür ederim artık evhamlarımdan kafayı yiyecek gibi oluyorum. Birde böyle bi aksilik olunca iyice arttı stresimOlmaz canım belirtiler de her zaman sürmez rahat ol.. ben hamileliğimin başlarında cam silip ağır bile taşımıştım..
Stres yapma bebeğin daha çok küçük.. etkileniyor.. sakin hayatına devam et.canım.Çok teşekkür ederim artık evhamlarımdan kafayı yiyecek gibi oluyorum. Birde böyle bi aksilik olunca iyice arttı stresim
Ben çalışıyorum. Müşterinin yanından geçerken sağda duvar vardı. Müşteriye dokunmayım derken biraz sertçe duvara vurdum. Kiloda var biraz göbekde var tabi o yüzden zor olmadı maalesefCanım bşy olmazda karnını duvara nasıl çarptın onu merak ettim aklımda deli sorular
Yok yok hiç bşy olmaz rahat olBen çalışıyorum. Müşterinin yanından geçerken sağda duvar vardı. Müşteriye dokunmayım derken biraz sertçe duvara vurdum. Kiloda var biraz göbekde var tabi o yüzden zor olmadı maalesef
Çarptığınız için evham yapiyorsunuzdur. Sağlıkla kavuşun insallahAksi bi durum olmadığı için bir nebze rahatım ama sanki dünden beri hani o belirti sızıları falan vardır ya onlar azaldı ondan evham yapıyprum birazda
Teşekkür ederim. İnşallah çok sağolunYok yok hiç bşy olmaz rahat ol ♥
Sağlıkla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?