Karnımı çarptım bebeğime bişey olmuş mudur?

SoranBayan00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
58
17
18
Ben 9 hafta 4 günlük hamileyim. Dün karnımın sağ tarafını duvara çarptım. Biraz sızladı tabi. Ama şükrolsun kanama ağrı veya kramp tarzı kötü belirtiler yok. 7 yılın üstüne gelen bir mucize. Bişey olacak diye çok korkuyorum. Acaba bişey olmuş mudur?

Birşey olmaz canım merak etme önceden insanlar bebeğini düşürmek için neler yaparlarmış ama düşmezmiş kolay kolay .Kendi kv eşim son çocuk neler yaptım düşmedi der.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah .

Korkmayın bişey olmaz allahın izniyle başını varsa her türlü doğar ama sizde daha dikkatli olun tabi sağ salim kucağınıza almak nasip olsun mucizenizi inşallah

Birşey olmaazz. O kadar kolaý değil annem bana hamileyken köy yerinde sırtında yük düşüp yuvarlanmıştı bişe olmamıştı.. 7 kat derinin altnda bir de rahmin içinde su torbasının içerisinde korunuyor bebek orada

Aksi bi durum olmadığı için bir nebze rahatım ama sanki dünden beri hani o belirti sızıları falan vardır ya onlar azaldı ondan evham yapıyprum birazda

Aksi bi durum olmadığı için bir nebze rahatım ama sanki dünden beri hani o belirti sızıları falan vardır ya onlar azaldı ondan evham yapıyprum birazda
Olmaz canım belirtiler de her zaman sürmez rahat ol.. ben hamileliğimin başlarında cam silip ağır bile taşımıştım..

Olmaz merak etmeyin.
Hamileyken trafik kazası geçirenler var.
Ciddi şekilde yaralanmadığı sürece bir hamile, hiçbir şey olmaz.

Bana da o dönemlerdeyken çok hızlı olmayan Bi araç çarpmıştı geri geri gelirken. Korkmuştum ben de. İçini ferah tut. Allahın izniyle o suyun içinde darbelere karşı en iyi şekilde koruyor rabbim iz onları.

Canım bşy olmazda karnını duvara nasıl çarptın onu merak ettim aklımda deli sorular

Canım bşy olmazda karnını duvara nasıl çarptın onu merak ettim aklımda deli sorular
Ben çalışıyorum. Müşterinin yanından geçerken sağda duvar vardı. Müşteriye dokunmayım derken biraz sertçe duvara vurdum. Kiloda var biraz göbekde var tabi o yüzden zor olmadı maalesef

Ben çalışıyorum. Müşterinin yanından geçerken sağda duvar vardı. Müşteriye dokunmayım derken biraz sertçe duvara vurdum. Kiloda var biraz göbekde var tabi o yüzden zor olmadı maalesef
Yok yok hiç bşy olmaz rahat ol
Sağlıkla gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…