Karnimi gerdirdim

Meli123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
52
0
16
İstanbul
Merhaba. Ben fazla kılo verdım ve gobegım sarkık goguslerım sarkıktı.

goguslerımı yaptırdım.

karnımı gerdırdım ve doktor bana sormustu cocugun varmı yok dedım dusunuyomusun ıllerde dıye bende evet dedım ona gore yapacagız dedı.. karın germeden sonra sorun olmuyor dımı gebelık?

4 sene oldu hemen hemen ama gobek delıgımın orda kasıntı var.. ızlewr kasınmıyor ama ıcten bı gıdıklanma var... ne olabılır ?

cevap verırsenız cok tsk ederım.

Canım benim hamile kaldığında yırtıklar catlaklar çok daha fazla oluşuyor dikişlerin çok fazla geriliyor yırtılacakmışsın gibi hissediyorsun ben sahsen hiç doğum yapmamıs yada hamilelik düsünen birine tavsiye etmem...kasıntıyada gelince her estetik ameliyatında ne olursa olsun ileride de nüksedebilir minik yada ciddi hasarlar olabiliyorr göbek deliğinin sonradan vermiş olduğu bir reaksiyon...söyle düsün 10 yıl sonra apandis dikişinin hipodermis kısmından yani iç kısımdan patlaması gibi buda yıllar sonra bi sebebe bağlı reaksiyon göstermesi..

ya benimde iki cocugum var.. iilk dogum normal dogum ikinci sezeryan .. ilk dogumda karnim toplamisti kendini ama simdi sezeryanda 2 sene oldu ama karnim cok sarkik bende dokt.. konustum gerdirmek istiyorum ama cok terreddütteyimm karnimi düzeltim derken basima baska seylerin acilmasindan korkuom... bidaha cocuk düsünmüyorum... gerdiresim var ama onada cesaret edemiom ´pek ama görüntü igrenc ya sarkik sarkik cok piskolojimi bozuo valla

benim cildim bi tuhaf ya sezeryan bile kesilen yer bitismedi bi sene sonra tekrar amelyat oldum düzelttirdim simdi karin gerdirmede yaptirsam sorun yasarim diye tirsiom ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…