Karnimin asagiya inmesi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar 33+0 im karnim baya indi nefes alisim duzeldi eskiden sıkistiriyordu baya simdi rahatim gogusum alti baya bosaldi esim de fark etti bu durumu.
yururken asagida vajinaya dogru baya agirlik hissediyorum baski oluyor.
uzun zamandir da cati agrim var yarin kontrolum var acaba bebek dogum kanalina mi indi?
bazen karnim tas gibi kesiliyor ve bebek hickirdiginda hemen hemen vajinama yakin hissediyorum gup gup atiyor orda..

Selam kizlar 33+0 im karnim baya indi nefes alisim duzeldi eskiden sıkistiriyordu baya simdi rahatim gogusum alti baya bosaldi esim de fark etti bu durumu.
yururken asagida vajinaya dogru baya agirlik hissediyorum baski oluyor.
uzun zamandir da cati agrim var yarin kontrolum var acaba bebek dogum kanalina mi indi?
bazen karnim tas gibi kesiliyor ve bebek hickirdiginda hemen hemen vajinama yakin hissediyorum gup gup atiyor orda..
kanala dayamistir kafasini girmeyi beekliyordur benim ki de o haftalar indi cunku doktor dayamis bekliyor demsti seninkide ayni durumda :-)

Ultrasonda belli oluyor :-) bende erken gelcek zannediyordum ama hala gelmeye niyeti yok :-D erken gelmez merak etme sen :-)

yarin bakalim doktor amcamiz ne diyecek :KK70:.
gerci dogum cantamiz kizimla benim hazir her halukarda kenarda duruyor ne olur ne olmaz die :KK70:
bende seni erken bekliyordum senin pasanin kanala indigini biliorum 10 15 gun mevzusu vardi ama :)

yarin bakalim doktor amcamiz ne diyecek :KK70:.
gerci dogum cantamiz kizimla benim hazir her halukarda kenarda duruyor ne olur ne olmaz die :KK70:
bende seni erken bekliyordum senin pasanin kanala indigini biliorum 10 15 gun mevzusu vardi ama :)
Sormaaa yaa çıkmamda çıkmam die inat ediyoo :KK70:hayir kizda degilki hazirlanamadi hala diyim :KK70:

Sormaaa yaa çıkmamda çıkmam die inat ediyoo :KK70:hayir kizda degilki hazirlanamadi hala diyim :KK70:
:KK70: hahaha aynen kiz olsa naz yapiyor deriz de sizin beyfendi baya suslu puslu gelecek sanirim onun hazirligi olsa gerek :)
demekki simdi cikmak istemiyor paşa :KK66:
sen genede hazirlikli olda bir bakmissin aksam dogurmussun :KK70:

:KK70: hahaha aynen kiz olsa naz yapiyor deriz de sizin beyfendi baya suslu puslu gelecek sanirim onun hazirligi olsa gerek :)
demekki simdi cikmak istemiyor paşa :KK66:
sen genede hazirlikli olda bir bakmissin aksam dogurmussun :KK70:
galiba
:KK70:Ben hazirim canim yaa hersey hazir simdide gelse sikinti yok :KK28:

iyi kuzum aman belli olmaz yaramazlarin ne zaman gelecegi sen 37yi gecmissin gelsede sıkinti yasamaz alir bebisi eve gelirsin :)
ayy beni hep dusunce rahatlatiyor zaten esimle hastaneye gidip eve kizim esim ben 3 kisi donmek :KK66:
Aynen yaa nasil bi his ne yasiycaz kucagimiza aldgmz zaman goz goze geldgmz zaman cok merak ediyorummm :KK68:

Benim taa 29.haftadan beri öyle canım merak etme.Bence bu güzel birşey.Ultrasonda baş aşağı olduğunu söyler bence doktorun,sen de sor.Benim aşağı sol tarafta atıyordu şimdi aşağı ortada.Demek ki kanala doğru yol alıyor civciv :) Kasılmaların oluyor mu?

Benim taa 29.haftadan beri öyle canım merak etme.Bence bu güzel birşey.Ultrasonda baş aşağı olduğunu söyler bence doktorun,sen de sor.Benim aşağı sol tarafta atıyordu şimdi aşağı ortada.Demek ki kanala doğru yol alıyor civciv :) Kasılmaların oluyor mu?

benimde 28 den berii bas asagida onu biliyorum da bu kadar baski olmuyordu..
yalanci kasilmalarim cok oluyor gunde 5 6 kez karnim tas gibi kesiliyor ve kasiklarim bir tuhaf agriyor regl gibi degil..

Bende odasına bebeğimin ismini yazdırdığımda gözlerim doldu hanımlar.Bende de yalancı kasılma çok oluyor.Ayrıca yan yatabiliyor musunuz?Ben oturur vaziyette gibi yatıyorum bol yastık desteğiyle,solda biraz zor oluyor?

Bende odasına bebeğimin ismini yazdırdığımda gözlerim doldu hanımlar.Bende de yalancı kasılma çok oluyor.Ayrıca yan yatabiliyor musunuz?Ben oturur vaziyette gibi yatıyorum bol yastık desteğiyle,solda biraz zor oluyor?

zaman yaklasinca hassaslasiyoruz :KK66:
yatiyorum ben otururken sıkinti cekiyorum dikine degil yayiyorum kendimi az onu yarin doktora sorucam eminim ki kizcem kafani kanala dayadi ondan degisti hareketlerimm

aynen ogle canim bizimkinde heyecan var ama benim kadar degil :)
biz hissediyoruz hareketlerini bebis bizle buyudugu icin onlar pek farkinda degil aksamlari gelip oksuyor karnimi napion kizim dio okadar
Benimkide baya heycanli . Aksam gelir gelmez bnmle degl oglusla ilgileenio konusuyo opuyo bide bizim oglusta tepk verince hepten mtlu oluyor o optukce oglus ayaklaarni falan gezdiriyo yanagnda bi gorcen ne guzel anlasiyorlar :KK68:

X