- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Sadelikherseydir
-
Ben bilemedim . Belki iştahın yerinde dir ondandır . Benim 13 haftalık ama hiç çıkmadı
Benım daha cıkmadı ya herkes hamıle olduguna emın mısın dıyor. Ikı bucuk kılo aldm toplamda 63 kıloyum. Uc kılo vermıstım. Ic karın mı genıs oluyormus dıyolar.Eki Görüntüle 2256063
İç karnın dar veya geniş olması bu konuda etken sanırım... sağlıcakla kucagina alırsın inşallah bebisini...
Ikinci gebeliklerde göbek daha erken çıkıyormuş ama bildiğim kadarıyla:) yani bence normal :)
Ben şuan 12+6 haftalık hamileyim karnım yok. Abimin eşi de hamile onunda karnı çok erken çıktı kilo alımı vs her şey etkilemiş olabilir. Her iki hanileliginiz de aynı kiloda mı başladıMeraba kizlar 11 haftalik hamileyim insallah ikinci bebegim olcak ogluma hamileyken karnim cok gec belli olmustu simdi hemen cikti sanki 5 aylik gibi ben cok saskinim normalmi sizce yasayan varmi boyle bi durum
AA gerçekten . Ama bu güzel bir durum bebiş içerde rahat senin karnın çok yok bu muhteşem benceBenım daha cıkmadı ya herkes hamıle olduguna emın mısın dıyor. Ikı bucuk kılo aldm toplamda 63 kıloyum. Uc kılo vermıstım. Ic karın mı genıs oluyormus dıyolar.Eki Görüntüle 2256063
Ben şuan 12+6 haftalık hamileyim karnım yok. Abimin eşi de hamile onunda karnı çok erken çıktı kilo alımı vs her şey etkilemiş olabilir. Her iki hanileliginiz de aynı kiloda mı başladı
Bense 7 haftalık hamileyim benimde çok sis karnım ya çok kafaya takıyorum şimdiden e hale geldim diye 5 6 aylık gibiyim.Meraba kizlar 11 haftalik hamileyim insallah ikinci bebegim olcak ogluma hamileyken karnim cok gec belli olmustu simdi hemen cikti sanki 5 aylik gibi ben cok saskinim normalmi sizce yasayan varmi boyle bi durum
Bense 7 haftalık hamileyim benimde çok sis karnım ya çok kafaya takıyorum şimdiden e hale geldim diye 5 6 aylık gibiyim.
Neden böyle oldu acaba ya anlamadim kiAynen valla bende oyleyim hamile pantalonu hamile etegi basladim simdiden cunku otekiler inanilmaz sıkıyor
Gazdır oMeraba kizlar 11 haftalik hamileyim insallah ikinci bebegim olcak ogluma hamileyken karnim cok gec belli olmustu simdi hemen cikti sanki 5 aylik gibi ben cok saskinim normalmi sizce yasayan varmi boyle bi durum
Gazdır o
Bende aynıyım akşamları özellikle 6 aylık dersin sabahları şişkinlik gidiyor .
Zaten dikkat edersen kasıklarında bir şişkinlik var bebek şuan orda .
Göbek kısmında şişkinlik var şuan .
Bende 11+6 yım ilk gebeliğim ve zayıfımda 53 üm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?