Karnimin hemen belli olmasi

Bende 13 haftalık hamileyim ve 2. Gebeliğim... bana da şimdiden karnın ne kadar belli diyenler oluyor 4-5 aylık gibi... tabi şişkinlik ve gaz sorunu yaşıyorum aslında

İleri ki aylarda düşünemiyorum halimizi şu şişkinlik ve gaz sorunu ne zaman geçer çok sıkıntı oluyor ya umarım sonuna kadar devam etmez

Ilk 3 ay bulanti oluyo sonrada gaz siskinlik mide yanmasi devam ediyo zor ama çok şükür mukafatida guzel unutturuyo herseyi

Benim ikinci gebelik. İlkinin üzerinden 7 ay geçti ve ilk gebelikte zorla kilo vererek küçülttünüz göbeğim aynı yerde öne doğru çıkmaya başladı. Dar giyinmeyince hamile olduğum belli değil daha tabii. Ama ıkıncı gebelikte erkenden yer yapan göbeğe yerleşiyor sanırım

Selam kızlar
Bu ay 5 aylık olucaz inş ama karnım neredeyse dümdüz
İlk başlarda çıkmıştı hemen
Düzeldi
Beşinci Aydan sora fırlar diyorlar ama..

Biraz annenin yapisiyla ilgili sanirim benim karnjm cok cabuk cikti bu ikinci gebeligim suan 26.haftadayim karnim kocaman olmasina ragmen bebegim haftasindan zayif cikti kilo aldirmaya calisiyorum insallah bebekle alakasi yok sanirim.

Ogluma hamileyken 6. Ayda karnim.anca cikmsti ilk gebelik genelde oyle oluyor dediler doktor bile gebe misinz demisti cocugun dogmasina kalms 1 ay 7 aylk dogdu bu arada 2. Gebelik daha erken cikiyorms karinoyle demslerdi

Benim de hemen çıktı karnım. Sabahları da var akşamları daha sert oluyor sadece. Yanlardan çökük ortası yani tam göbek bölgesi top gibi oluyor. 2.gebeliğim benim ama ilkinde de hemen çıkmıştı hatırlıyorum. Giderek büyüdü ve kızımda kocaman bir göbeğim vardı, bakalım bu nasıl olacak?

Sizinle ayni haftadayiz aramizda 1 gün var benim 9 subatta doğum olacak insallah.
Bende 4 kilo kadar aldim ben tehlikeli durumlar oldu o yuzden hep az hareket ettim.

Bu haftadayi da atlatalim allahin izniyle. Sonra sikinti olmaz. Benimde cok çıktı karnım ama cok sikinti etmemeye çalışıyorum. Bebek saglikli olsun kilo verilir nedirki kilo yağ.

Ben spor yapan biriydim simdi yürüyüş yok hareket yok normal uani almam . Herseyi yiyorum cok şükür. Cok rahatim Aslinda.

Hareketsiz kalmak da büyük sıkıntı evet. Zaten yavaşlayan bağırsak hareketleri iyice işleri zorlaştırıp hareketsiz yaşam da eklenince of of of aman aman aman oluyor o göbecikler Ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım 18ini verdim kalan 2 kilo ile tekrar hamileyim şimdi. 3.ayım bitecek inşallah az kaldı 1 kilo aldım şimdiye kadar ama şişkinlik hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…