- Konu Sahibi papatyaozge
-
kızlar merhabaaaa
size birkaç sorum var siz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız doğmadan once yıkanır ya onları yani...
ben 5 aylık hamileyım bende bi heves bi heves dayanamadım su an yıkanyor makinede
aayy görende görmemişe bak der daha kaç ay var siz nasıl yapmıştınız yada ne zaman yıkayacaksınız...benim gibiler varmı acaba aranızda :)
ben 35. haftadan sonra hamilelik iznine ayrılmayı düşünüyorum Ondan sonra yapsam acaba çok mu geç olur? 30 haftalık hamileyim ama daha alış verişe bile başlamadım. izne ayrıldıktan sonra alırım diyorum.
bişey sorabilir miyim? bu zamana kadar hiçbişey almadan nasıl dayandınız?
bebeğin kıyafetlerini aslında yıkamak iyi değilmiş bakteriye ve toza alerjisi olurmuş ilk kıyafeti yıkayıpta öyle alıştırırsanız sıfır kutuda alınan yeni kıyafetini bence yıkamamalıyız..toza bakteriye doğar doğmaz bünyesi alışması için..:44:
Ben katılmıyorum böyle bir şeye yeni doğmuş el kadar bebek mikropla tanışması için öyle birşey yapmam ben. Büyüyünce zaten kumda, toprak yatıp yuvarlanır.
Bazı sorunlardan dolayı, hamileliğimi maalesef tek başıma yaşamak zorunda kalıyorum. Böyle olunca da hazırlık yapmak pek içimden gelmiyor. Ama bir yandan da bebek kıyafetlerine bakmaktan da kendimi alamıyorum :) Hele o gün gelsin de doya doya çıkarıcam tadını
bilmiyorum valla bende tvde bi doktordan duydum zaten temiz ağzı kapalı kutuda olanları yıkamak saçma değilmi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?