karnımızdaki meleklerimizin cicileri hakkında....

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar merhabaaaa

size birkaç sorum var siz bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız doğmadan once yıkanır ya onları yani...

ben 5 aylık hamileyım bende bi heves bi heves dayanamadım su an yıkanyor makinede

aayy görende görmemişe bak der daha kaç ay var siz nasıl yapmıştınız yada ne zaman yıkayacaksınız...benim gibiler varmı acaba aranızda :)

Sen ne diyosun ben hamiş bile değilim, termos aldım ayyyy kendimi frenlemesem lcw da falan görüyorum dibim düşüyo kıyafetlerden nasıl hissediyosan öyle davran mutlu oluyosan yap nolcak keyfine bak sağlıklı doğum diliyorum

:) çok tşk ederim seni çok iyi anlayabiliyorum bende hamile değilken hep bakar bakar durudum ...

inş seninde kısa bir süre sonra ALLAHIM gönlüne göre hayırlı bir evlat nasib eder...

canim hic görsüsüzlükle alakasi yok.bende 32. haftada falan yikayip ütülemistim herseyi. o zaman bana annemde dahil herkes napiyosun daha yok erken demislerdi ama iyikide yapmisim o zaman.cok afedersin simdi totomu kaldiramiyom yerinden kaldiki o kadar esya yikayip ütülücem.sicaklardan zaten bayiliyorum.bu arada aslinda dogru dürüst sicak bile yok yasadigim yerde ama hamilelik iste.bence en iyisini yapmissin.hatta bana kalirsa eksiklerin varsa onlari da hallet.son haftalarda rahat rahat yatarsin.

30 haftalık hamileyken erken doğum tehditi yüzünden hemen yıkamıştım,valizimide hazırladım o zamandan. ama bir kez havalandırdım. yıkamanda sorun yok iyi bir yerde muhafaza et ki yaz günü rutubet toz falan olmasın. hayırlı olsun.

35 haftalık gebeyim ve bu hafta ütülerimi yaptım tam 4gün sürdü cok yoruldıgım için sık sık dinlendim o yüzden uzadı ama evde ne varsa herseyi ütüledim dezenfekte etmek adına yıkadım ütüledim bebişin saglıgı için

ben de 33. haftada yıkadım ütüledim yerleştirdim her şeyini. oda takımını almayı beklemiştim. yoksa daha erken de yapabilirdim sanırım.

insan bi heyecan panik bütün duyguları bir arada yaşıyor hamilelikte bende 28.haftamda yıkamıştım.erken doğum riskim falan yoktu herşey normaldi yani yıkayıp ütüleyip koymuştum belli olmaz canım ne zman geleceği bebişlerin ben hafif sancım olsun hemen çantayı hazırlama telaşına girerdim elim ayağım dolaşırdı normal doğum yaptım ama çantayı bi görseniz sanki 1ay hastahanede yatacak gibi doldurmuşum bebeğin bütün kıyafetlerini

ben 35. haftadan sonra hamilelik iznine ayrılmayı düşünüyorum Ondan sonra yapsam acaba çok mu geç olur? 30 haftalık hamileyim ama daha alış verişe bile başlamadım. izne ayrıldıktan sonra alırım diyorum.

Ben 34 haftalık doğum yaptım herşey son anda yıkandı ütülendi.Hatta prematüre bebek kıyafetleri alındı ertesi günü yıkanıp ütülenip hastaneye getirildi.Olmadı son hafta tekrar yıkayıp ütülersin.O zaman kadar tozlanır çünkü bence.

14 haftalık hamileyiz, bir toplu iğne almamışken, kapanan bir bebek mağazasında herşeyi neredeyse yarı fiyatına aldık. Yağmurluğundan, ana kucağına, kıyafetlerden, emzik kabına kadar...

Kutuları tozlu olduğu için tüm kutuları attık ve yorgan kılıfına yani fermuarlı şeffaf kılıfa koyduk toz hava girmesin diye. Şimdi yıkayıp ütülesek yine toz olacak. Herşey hazır ama hiçbirini yıkamadık. 9. ayda yıkayıp ütüleyeceğiz.

bebeğin kıyafetlerini aslında yıkamak iyi değilmiş bakteriye ve toza alerjisi olurmuş ilk kıyafeti yıkayıpta öyle alıştırırsanız sıfır kutuda alınan yeni kıyafetini bence yıkamamalıyız..toza bakteriye doğar doğmaz bünyesi alışması için..:44:

bişey sorabilir miyim? bu zamana kadar hiçbişey almadan nasıl dayandınız?

Bazı sorunlardan dolayı, hamileliğimi maalesef tek başıma yaşamak zorunda kalıyorum. Böyle olunca da hazırlık yapmak pek içimden gelmiyor. Ama bir yandan da bebek kıyafetlerine bakmaktan da kendimi alamıyorum :) Hele o gün gelsin de doya doya çıkarıcam tadını

Ben katılmıyorum böyle bir şeye yeni doğmuş el kadar bebek mikropla tanışması için öyle birşey yapmam ben. Büyüyünce zaten kumda, toprak yatıp yuvarlanır.

Ben katılmıyorum böyle bir şeye yeni doğmuş el kadar bebek mikropla tanışması için öyle birşey yapmam ben. Büyüyünce zaten kumda, toprak yatıp yuvarlanır.

bilmiyorum valla bende tvde bi doktordan duydum zaten temiz ağzı kapalı kutuda olanları yıkamak saçma değilmi?:44:

pardon canım özür dilerim, bende hani vardır ya kaygısız tipler. onlardan birisiniz sandım :) hayırlı doğumlar diliyorum

bilmiyorum valla bende tvde bi doktordan duydum zaten temiz ağzı kapalı kutuda olanları yıkamak saçma değilmi?:44:

temiz kapalı kutuda görünse bile dikilene kadar kaç kişinin elinden geçiyo yere düşüyo bir sürü şey bebeğe yıkanmadan kesinlikle bişey giydirilmez 1 günlük bebek sonra neler kapar neler daha anne sütü almadan üstü baı giydirilecek mikrop alcak olcak iş mi?

kızlar 2 ay önce doğum yaptım şimdide bebişi uyutup foruma bakim dedim =) sizlere önerilerde bulunabilirim dilerseniz ben bebişin çamaşırlarını son birbuçuk ay kala yıkadım ütüledim çekmecelerine yerleştirdim ...
kullandığım deterjana gelincede ilk omonun bebek deterjanını aldım şimdide hacı şakirin granül sabun tozunu kullanıyorum soru ve sorunlArınız varsa yanıtlayabilirim =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…