Karnında bebeğini kaybedenler

Gunesbulutay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
61
17
3
27
Bebegimi 15.haftadan beri hissediyordum kipir kipirdi balik gibi kayardi ama 2 3 gundur hic kiprdamiyor nerdeyse zorla bazen hissediyorum normalde de elimi koyunca hissederdim hareketlerini neden boyle oldu yavasladi yani hatta bazen hic hareket etmiyor doktora gitmeliyim

Bebeğin hareketleri net bir şekilde 24. Haftadan sonra hissedilir .
Siz erken hissetmissiniz ama o daha çok küçük uyuyorken dönme hareketini falan hissedemeyebilirsiniz .
Şuan kaç haftalık
Ben 28 den sonra nst ye girerdim hareket etmediği için ebe uyandırmaya çabalardı yani uyuyor olabilir kaldı ki şuan çok erken bence her hareketini hissetmek için

Bebeğin hareketleri net bir şekilde 24. Haftadan sonra hissedilir .
Siz erken hissetmissiniz ama o daha çok küçük uyuyorken dönme hareketini falan hissedemeyebilirsiniz .
Şuan kaç haftalık
Ben 28 den sonra nst ye girerdim hareket etmediği için ebe uyandırmaya çabalardı yani uyuyor olabilir kaldı ki şuan çok erken bence her hareketini hissetmek için
Ama neden gecen hafta her gun hissettim peki

Bebegimi 15.haftadan beri hissediyordum kipir kipirdi balik gibi kayardi ama 2 3 gundur hic kiprdamiyor nerdeyse zorla bazen hissediyorum normalde de elimi koyunca hissederdim hareketlerini neden boyle oldu yavasladi yani hatta bazen hic hareket etmiyor doktora gitmeliyim
ben 22+4 teyim hala hissetmiyorum :olamaz: 2 gün önce detaylı ultrasyona girdim bebek çok sağlıklı herşey çok iyi ilerliyor.Kilosu boyu normal haftasına göre 2 gün ileride hatta. Detaylıdayken ekrandan görüyorum kıpır kıpır eller ayaklar durmuyor içim rahat etti. yani çok hareketli ama ben hissetmiyorum...
Yani demem o ki tedirgin olmayın 24. haftadan sonra net hissedilebiliyormuş. bende çok kafaya takıyordum ama dediğim gibi 2 gün önce o kadar hareketliydi ki..

Ama neden gecen hafta her gun hissettim peki
Sizinle aynı şeyleri yaşadım bu yüzden doktora gitmek istemiştim aynı şekilde
Ama küçük olduğu için her an hissedilmiyor bazen 3 gün hiç hissetmedim bazen hergun hissettim küçüktü çünkü .
Öyle zamanda uzanır bir dinlenirdim

Kaçıncı haftadasınız? Doktorum zayıf olmama rağmen 22.haftadan önce hissedemeyeceğimi söylemişti hakikaten de öyle oldu. Endişeniz varsa mutlaka doktora görünmelisiniz.

Back
X