Premature Bebekler karnındaki suyu(amniyon sıvısı) azalan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Arkadaşlar tüm yazılanları okudum sıvıyı arttirmak icin doktorlar herhangi birsey yapamazsin dese de bizler bi takim yöntemlerle bunlara çare bulmusuz. Ayni sıkıntı suan bende de var 32+5 deyim ve her gün havuç suyu ve bol su içiyorum. Burda yazılanlardan da anladığım kadarıyla armut, sütun icinde tarçın çubuğu ile icmek vb yöntemleri de deneyeceğim inşallah suyum azalmaz daha fazla ve hatta arttiririm. Tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum bebeklerimiz zamaninda ve saglikli bir şekilde dogarlar inşallah
ewet ins havuç suyu şifa olur size onunla sıvısı düzelen arkadaşımız oldu sizinkide düzelir inş bizlerede bigi verirseniz seviniriz gelişmeleden

Çarşamba kontrolüm var inşallah artmıştır..:KK17:

inş güzel haberlerle bekliyoruz hangi ilde yaşıyorsunuz dra hangi hastaneye gidiyorsun

Ben burdurun bir ilcesinde yaşıyorum ve hastahanem isparta davraz yaşam hastahanesi dr oguzhan kaya kendisinden memnunum cok ilgili doktorum bu arada havuç suyu işe yaradı :KK47::KK39: sivimda artış var cok şükür

Hlysl uzun zaman olmuş sen yazalı ama şuan aynı sıkıntı bende de var 34 haftalık hamileyim ve benim sınırın altında senin ne oldu doğum gerçekleştimi bebeğin nasıl yazarsan sevinirim arkadaşım

Merhaba arkadaşlar 30 haftalık hamileyken suyumun sınırda olduğunu öğrendim bu hafta yine doktora gittim yine aynıydı 1 hafta boyunca içtim havuç suyu, armut yedim ama bana pek faydası olmadı. Sizde ne zamanda işe yaradı.

Prenzezz bende bu sebepten hastanede yatıyorum şuan sakın ihmal etme bende 4 haftadır naptıysam değişmedi ve baya az benim haftaya doğum olabileceği söylendi. Sana tavsiyem mutlaka bu konuyla ilgili iyi bir hastane ve doktora git.

merhaba kızlar yazışmalarınızı yeni gördüm çok geçmiş olsun umarım iyisiniz ve bebişlrde iyidir hangi hastanede yatıyorsun canım 4haftadır mı yatıyorsun erken doğuma alabilirler tatlım su tamamen bitince inş normal doğum yapmaya çalıştırırlar bazı kişilerde düzelme oluyor dinlenme ile sağlıklı bebekler dünyaya gelebiliyor bazende düzelmeyince akciğerler gelişmeyebiliyor o yüzden tam teşekküllü yenidoğan bakımı olan bi yerlere gidin olur mu lütfen doğumdan sonrada benimle burdan yazışın haberlerinizi bekliyorum

Ben burdurun bir ilcesinde yaşıyorum ve hastahanem isparta davraz yaşam hastahanesi dr oguzhan kaya kendisinden memnunum cok ilgili doktorum bu arada havuç suyu işe yaradı :KK47::KK39: sivimda artış var cok şükür
merhaba canım sıvın artmış maşallah ne güzel çok sevindim ne kadar içtin bu havuçsuyundan bak sıvısı azalan arkadaşlarımız var onlara da faydası olur belki bu arada doğum yaptın mı ki ya da az kalmıştır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş

Hally ben 6 gündür hastanedeyim 4 hafta önce öğrenmiştim şuan 4,5 su oranı ve doktorum haftaya doğumu planlıyo 35 hafta bitecek çünkü. Dinleniyorum hastanede olduğum için haftaya ne olacak bakalım yarın belli olacak şuan tamamen bitmiş değil ama sınırın altında:(

canım benim bol bol sıvı almaya devam haftanız da çok ii yinede bir -iki hafta daha durursa bebişe Allahın izniyle sağlıcakla kavuşursun kızmı geliyor erkek bebek mi ?

Bende ne kadar durursa o kadar iyi diyorum canım ama doktorum riske atmakta istemiyo erkek gelecek inşallah Allah nasip ederse

inş hayırlısıyla gelsin bakalım oğluş tabiki drun senide riske atmak istemiyor Ankarada yaşıyorsun galiba hangi hastanedesin drun kim bende ankaradaki drları araştırıyorum da tavsiye edrmisin sıvı azzlığı için bişeyler yapyılar mı

Ben hacettepedeyim şuan canım burda perinatoloji uzmanı var ona görünüyorum Ankara'ya yeni geldim 6 gündür doktorum şuan bana tedavi uygulamıyolar zaten tedaviside olan bişi diil bu malesef ben su içiyorum bol bol

Ben hacettepedeyim şuan canım burda perinatoloji uzmanı var ona görünüyorum Ankara'ya yeni geldim 6 gündür doktorum şuan bana tedavi uygulamıyolar zaten tedaviside olan bişi diil bu malesef ben su içiyorum bol bol
anladım canım refakatçi alıyor mu orası çok soru soruyorum kusuruma bakma nolur drunun adı ne acaba ben mert diye bi perinatologa gitmiştim orda sinan beye de iyi demişlerdi ama o da çok doluıydu gidememiştik gerçi o perinatolojiye bakıyor mu bilmiyorum

Benim doktorum Mert bey canım ama maalesef refakatçi alınmıyo ama alışıyosun bi süre sonra senin sıkıntı neydi aynısımı canım bu aralar o kadar çok okuyorum ki karıştı kusura bakma yaaa

Benim doktorum Mert bey canım ama maalesef refakatçi alınmıyo ama alışıyosun bi süre sonra senin sıkıntı neydi aynısımı canım bu aralar o kadar çok okuyorum ki karıştı kusura bakma yaaa
insan öyle oluyo nerde ne varsa okuyosun ewet benim sıkıntıda aynısı idi mert bey orada demek hala nasıl biri biz kısa süre görüştük onunla ilgili görüşlerini paylaşırsan sevinirim Hacettepe daha önce girmediğim bir hastane merak ediyorum yenidoğan bölümü falan nasıl ki acaba birde orda başka perinatolog yok mu ki herkese o mu bakıyor

Prenzezz bende bu sebepten hastanede yatıyorum şuan sakın ihmal etme bende 4 haftadır naptıysam değişmedi ve baya az benim haftaya doğum olabileceği söylendi. Sana tavsiyem mutlaka bu konuyla ilgili iyi bir hastane ve doktora git.
Dobler çektirdi geçen hafta doktor herşey normal dedi. Suyun haftana göre sınırda dedi ama riskli değil dedi. Doblerdeki doktor 12.66cm ölçtü. 8 altına düşerse riskli dedi. Benim gittiğim doktorda dobler sonuçları temiz 2 hafta sonra gelin dedi. İnsan ister istemez tereddüt yaşıyor. Sürekli su içip dinleniyorum. Armut yiyorum.inşallah düzelir mart ayına kadar güzelce beklese 36 haftalıkken bile doğabilir diyorum. Sağlıkla gelsinde. Sana da çok geçmiş olsun. Benim doktorum hastaneye yatırmayı hiç düşünmedi.

merhaba canım sıvın artmış maşallah ne güzel çok sevindim ne kadar içtin bu havuçsuyundan bak sıvısı azalan arkadaşlarımız var onlara da faydası olur belki bu arada doğum yaptın mı ki ya da az kalmıştır hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş

Evet canım cok şükür artmıştı sivim hergun 1 er 2 ser bardak ictim fakat bugün tekrar azalmış ve sanırım sezeryan ile bi kac güne alacak dr. Tekrar icmeyi denesem eve bile gidemiyorum mecburen sezeryan olacagim ama siddetle havuc suyunu tavsiye ederim herkese. Diger meyvelerle de karistirip icsinler cok faydasini gordum ben. Icmesem 32.haftada dogum yapacaktim bugunleri de gördüm şükür

Back
X