Karnınız hamileykenmi çatladı, doğuman sonramı çatladı??

Benim 36.haftadan sonra olmuştu,ama korkma olsa belirtileri olurdu,incecikde olsa.sonrasında çatlamadım hiç,hamileliğin sonunda oldu olan..ama az çok şükürr.

Benim 36.haftadan sonra olmuştu,ama korkma olsa belirtileri olurdu,incecikde olsa.sonrasında çatlamadım hiç,hamileliğin sonunda oldu olan..ama az çok şükürr.

zaten benim bebişim 37. haftada sezeryanle gelecek. inşallah çatlamam hiç kaşınmayan karnım 2gündür kaşınmaya başladı ama kaşımamaya çalışıyorum.

canım kaşınmaya başladıysa, bi bebek yağı ws sürerek nemlendirebilirsin..doğrusu ne yapılırsa yapılsın çatlayacağı varsa çatlar diye düşünüyorum..ama bende ne hamilelikte ne doğumdan sonra hiç çatlak olmadı.. olmayadabilir yani..:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu ben de çok merak ediyorum 36+2 yim hiç çatlamadım hiçbir sey de sürmedim...bakalım ne olacak

hiçbişey sürmedinzmi? gerginlik kuruluk hissetmedinzmi?
ben hamile olduğumu öğrenince dalinin bebe yağını kullanmaya başladın hergün kullanıyorum. yoksa cildim çok kuru.

üfff yaaa..en korktugum sey..sabah aksam sürüyordum biraz daha artiracagim o zaman...zaten elimde bi sürü var yagmis kremmisss. off yaaa catlamaz inslalah,,bilyiorsunuz catlarsa geri dönüsü yok..

Son düzenleme:
evet ben hiçbir sey sürmedim kullanmadım kasılmalarım çok ama kaşıntım yok.7 ay boyunca hiç kilo almadım aksine verdim belki o yüzden çatlamamıştır.sizin neden 37 haftada sezeryan?bana da 37 de alırım diyordu doktor şimdi erteledi,sabredemiyorum

evet ben hiçbir sey sürmedim kullanmadım kasılmalarım çok ama kaşıntım yok.7 ay boyunca hiç kilo almadım aksine verdim belki o yüzden çatlamamıştır.sizin neden 37 haftada sezeryan?bana da 37 de alırım diyordu doktor şimdi erteledi,sabredemiyorum

bende gebelik şekeri çıktı şekerim yükselio bazen buda bebeğe zaralı olabiliyormuş son haftalarda. son haftaları riske atmadan alalım dedi. bende sabredemiyorum bi an önce doğsa sağlıkla.

canim seker yükleme testinde kac cikmisti?

50 gr yüklemede 166 çıktı normali:120-140 arası olmalıymış
100 gr yüklemede 1 saat: 157 çıktı normali:120-190 arasıymış
2 saat:193 çıktı normali 90-165 arası
3 saat:172 çıktı normali 70-140 arasıymış

doktorum endokrin doktoruna ve diyetisyene yönlendirdi diyetle düşmeyincede insülin verdi. şimdi 3 aydır insülin kullanıyrum diyet yapıyorum çok zor :58: yinede bazen yüksek şekerim. mesela az önce ölçtüm 1 dilim kek yemiştim 208 e fırlamış :43:

50 gr yüklemede 166 çıktı normali:120-140 arası olmalıymış
100 gr yüklemede 1 saat: 157 çıktı normali:120-190 arasıymış
2 saat:193 çıktı normali 90-165 arası
3 saat:172 çıktı normali 70-140 arasıymış

doktorum endokrin doktoruna ve diyetisyene yönlendirdi diyetle düşmeyincede insülin verdi. şimdi 3 aydır insülin kullanıyrum diyet yapıyorum çok zor :58: yinede bazen yüksek şekerim. mesela az önce ölçtüm 1 dilim kek yemiştim 208 e fırlamış :43:

ya inanmiyorum 200 ün üstüne cikmasin dikkat et..gerci insülin vermisler zaten..benim kac gr yükledi bilmiyorum ama ilk saat 166 ikinci saat 180 cikti..diyabet doktoruna gittim bende diyetle düsürdük..ama yinede öglenki degerlrim sinira yakin diye insülin evrmek istedi ben istemedim.ben dikkat ederim dedim..dikkat ediyorum bazan kaciriyiroum ama genelde dikkat ediyorum..giciklik bu yaa sekerli seylerle aram yoktor benim ama simdilerde canim istiyor yasak yaaa..ne tatli geliyo:):)
hakkimizda hayirlisi düzgün beslenemiyorum zate..halimde yok.cok disardan yiyoruz..tavuk yanina bir tabak kizarmis papates yedim dün.iki saat sonra ölctügümde 157 cikti..hakkimizda hayirlisi diyorum tekrar...ben dikkat ediyorum ama arada kacamak yapoyorum ne yapayim.ben daha 8 kilo aldim..bebegimde 1900 gr..bence kötü görüntü yok su an..ama doktor bebegin kilosunu 100 gr fayla buldu..bu hafta ideali 1800 gr diyor..hay Alllahim yarabbiim..bi kurtulsak artik..normal hayatimi özledim walla yaa....

ya inanmiyorum 200 ün üstüne cikmasin dikkat et..gerci insülin vermisler zaten..benim kac gr yükledi bilmiyorum ama ilk saat 166 ikinci saat 180 cikti..diyabet doktoruna gittim bende diyetle düsürdük..ama yinede öglenki degerlrim sinira yakin diye insülin evrmek istedi ben istemedim.ben dikkat ederim dedim..dikkat ediyorum bazan kaciriyiroum ama genelde dikkat ediyorum..giciklik bu yaa sekerli seylerle aram yoktor benim ama simdilerde canim istiyor yasak yaaa..ne tatli geliyo:):)
hakkimizda hayirlisi düzgün beslenemiyorum zate..halimde yok.cok disardan yiyoruz..tavuk yanina bir tabak kizarmis papates yedim dün.iki saat sonra ölctügümde 157 cikti..hakkimizda hayirlisi diyorum tekrar...ben dikkat ediyorum ama arada kacamak yapoyorum ne yapayim.ben daha 8 kilo aldim..bebegimde 1900 gr..bence kötü görüntü yok su an..ama doktor bebegin kilosunu 100 gr fayla buldu..bu hafta ideali 1800 gr diyor..hay Alllahim yarabbiim..bi kurtulsak artik..normal hayatimi özledim walla yaa....

way be ne çok şekeri çıkan hamile varmış ben çok azdır diye düşünüyordum. gercekten zor şey diyet. inş doğmdan sonra gecer. bende çok kilo almadm 9 kilo aldm 35 hafta oldum şmdi. yaın sabah muayenem var bakalım nolcak. bebeğimin kilosu suyu herşeyi nprmal allahtan. dr geçen hafta idrar tahlili aptı bana idrarda şeker varmı diye baktı neyseki ondada bşey çıkmadı.
yiyecek bişey bulamıyorum :( ben evde yapıyorm hep yemeklerimi eskiden çalıştığım içingenelde dışardan yiyorduk şmdi evdeym kendim yapıyorum yemekleri. yapmak srun değilde keşke her yaptığımı yiyebilsemmm..

way be ne çok şekeri çıkan hamile varmış ben çok azdır diye düşünüyordum. gercekten zor şey diyet. inş doğmdan sonra gecer. bende çok kilo almadm 9 kilo aldm 35 hafta oldum şmdi. yaın sabah muayenem var bakalım nolcak. bebeğimin kilosu suyu herşeyi nprmal allahtan. dr geçen hafta idrar tahlili aptı bana idrarda şeker varmı diye baktı neyseki ondada bşey çıkmadı.
yiyecek bişey bulamıyorum :( ben evde yapıyorm hep yemeklerimi eskiden çalıştığım içingenelde dışardan yiyorduk şmdi evdeym kendim yapıyorum yemekleri. yapmak srun değilde keşke her yaptığımı yiyebilsemmm..

benimde en son idrarda seker cikmadi..ben cok havaliydim seekr cikmaz bende diye..ama cikti iste..
ben cok kasmasan cokta abartmadan yiyorum..cünkü istahim cok iyi degil zaten hepten birakirsam halim nolur yani..haftayaki kontrole bakalim..kendimi cok halsiz ve bitkin hissediyorum ve canimda birsey yapmak istemiyor..su halden kurtulsam baska sey istemiyorum..hakkimizda hayirlisi..

ben artirdim gunde 5-6 kez yapiyorum kuru kalmasina izin vermiyorum..gerim gerim geriliyor zaten..belki engelleyebilirim bakalim...cok yaglamaya basladigimdan beri cok kasinmiyor ama bunu özellikle belirteyim :):)

Back
X