belkide çünkü 2 gün içinde böyle büyüdü . ay inş benimde siizin gibi olur :)Tatlım 20. Haftada çıkmaya başlar tabi bu her kadında farklı olur zayıfta kiloluda veya obezde
Ama kitapta okuduğum kadarıyla 11. Haftada çıkmazmış 6. Aydayım 3 aylik gibi göbeğim var tabi bu her kadında farklıdır
Gazın olabilir ondan dolayı şişmen vardir
belkide çünkü 2 gün içinde böyle büyüdü . ay inş benimde siizin gibi olur :)
ay valla bayıldım bence iyi birşey iç karnınız geniş ve çatlak vb. derdiniz olmayacaktır. aynı zamanda hamile kıyafeti falan da :))) kaç kilo aldınız acaba ?25 haftalık hamileyim.Halen gömlek giyiyorum. Hamile olduğumu bilenler göbek nerde diye soruyor bilmeyenler zaten anlamıyorKontrol için izin aldığımda müdür hamile olduğuna emin misin diyor :) Hani dolmuşlarda felan hamile kadınlara yer vrilir ya kimse anlamadığı için yer verende olmuyor kimseye inandıramıyorum yahu İyi bir şey mi kötü bir şeymi üstüne biraz konuşmak lazım tabi
canım şöyle anlatayim sana. 56 kilo ile hamile kaldım. Daha sonra hamileyken 50 kiloya düştüm malum bulantılar. Daha sonra 57 oldum yani özetlersek hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım. Herkes iç karnın büyüktür diyor çünkü bebek normal boyutundaymış şuan 800 gray valla bayıldım bence iyi birşey iç karnınız geniş ve çatlak vb. derdiniz olmayacaktır. aynı zamanda hamile kıyafeti falan da :))) kaç kilo aldınız acaba ?
maşallah size bende henüz kilo almadım ama siz zaten neredeyse aynı kiloda kalmışsınız. maşallah bebişede :)canım şöyle anlatayim sana. 56 kilo ile hamile kaldım. Daha sonra hamileyken 50 kiloya düştüm malum bulantılar. Daha sonra 57 oldum yani özetlersek hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım. Herkes iç karnın büyüktür diyor çünkü bebek normal boyutundaymış şuan 800 gr
Benim de 20li haftalarımda ayva gibi çıkmaya başlamıştı.arkadaşlar selam 11 haftama girdim bugün haftasonu bişiyim yoktu 2 gündür karnım şişmeye başladı, pantolonlarım sıkıyor normal mi bukdr erken olması ? birde ne giyiyorsunuz hamileyken :)
Ayni dertdeyizProlaktin yüksekliği vardı ve adet olamıyordum. Karnım şiştikçe şişti. Bikaç kişi bana hamile misin diye sordubu gerçekten çok can yakıcıydı..Hele hamile kalmaya çalışırken..
Neyse adet olamadan gebe kaldım. Karnım hala var. 7 haftalık gebeyim ama zannedersiniz 5 aylık.. İleride ne olcak halim bilmiyorum
Aslında hamile karnını severim. Bence çok havalıbenim de karnım büyüsün istiyorum ama şuan çok erken
Benim cıkmaya basladı bugün 11+7 yim. Ama tabi 3 ayda 4 kilo aldımarkadaşlar selam 11 haftama girdim bugün haftasonu bişiyim yoktu 2 gündür karnım şişmeye başladı, pantolonlarım sıkıyor normal mi bukdr erken olması ? birde ne giyiyorsunuz hamileyken :)
çok teşekkür ederim, evet lcw netten baktım baya pantolon tunik var . şimdilik kotlarımı giyiyorum daha kilo almadım ama birkaç haftaya almam gerekecek :)))))))Benim de 20li haftalarımda ayva gibi çıkmaya başlamıştı.
Kiyafet olarak pantolon tercih ediyorsanız lcw ve de-facto da çok rahat pantolonlar var. Tavsiye ederim. Hem fiyatları çok uygun, hem rahat hem de kullanışlı. Ust giyimleri begenmedim hic ama uzun bir süre zaten kendi üst kıyafetlerim oldu. 8.5'tan sonra göbeğim sığmamaya başladı :)
Sizin kış dönemine denk gelecek. A kesim elbiseler var normal bedenler için. Ben onlardan almıştım. Hamilelik sonrası da giyebilir. Siz de alabilirsiniz. Veya tayt üzeri hırka tercih edebilirsiniz.
Bazı markaların çok pahalı elbiseleri. Yazık günah o kadar para vermeye değmez. O sebeple göğüs altından genişleyen elbiseleri sonra da kullanabilirsiniz. Benim şu an sonradan kullanamayacağım sadece pantolonlar var.
ben henüz kiloda almadım aslında :)))) bacaklarım inceldi göbek bel büyüdü sanki normlade tam tersi bir vücüda sahibim :)))Benim cıkmaya basladı bugün 11+7 yim. Ama tabi 3 ayda 4 kilo aldım
bende 1 hafta sonra ikili test için gideceğim. heyecandan unutmazsam sorarım. siz gittiniz mi tarama için ?Canım benim seninle aynı gebelik takvimim ve benim ayva göbeğim cıktı . Doktorum iç karnımın küçük olduğundan bahsetti. Bilemiyorum ama tabi . Bence kadından kadına değişen bir şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?