karnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
arkadaşlar selam 11 haftama girdim bugün haftasonu bişiyim yoktu 2 gündür karnım şişmeye başladı, pantolonlarım sıkıyor normal mi bukdr erken olması ? birde ne giyiyorsunuz hamileyken :)

Tatlım 20. Haftada çıkmaya başlar tabi bu her kadında farklı olur zayıfta kiloluda veya obezde
Ama kitapta okuduğum kadarıyla 11. Haftada çıkmazmış 6. Aydayım 3 aylik gibi göbeğim var tabi bu her kadında farklıdır
Gazın olabilir ondan dolayı şişmen vardir

Reactions: gve
belkide çünkü 2 gün içinde böyle büyüdü . ay inş benimde siizin gibi olur :)

25 haftalık hamileyim.Halen gömlek giyiyorum. Hamile olduğumu bilenler göbek nerde diye soruyor bilmeyenler zaten anlamıyor Kontrol için izin aldığımda müdür hamile olduğuna emin misin diyor :) Hani dolmuşlarda felan hamile kadınlara yer vrilir ya kimse anlamadığı için yer verende olmuyor kimseye inandıramıyorum yahu İyi bir şey mi kötü bir şeymi üstüne biraz konuşmak lazım tabi

ay valla bayıldım bence iyi birşey iç karnınız geniş ve çatlak vb. derdiniz olmayacaktır. aynı zamanda hamile kıyafeti falan da :))) kaç kilo aldınız acaba ?

ay valla bayıldım bence iyi birşey iç karnınız geniş ve çatlak vb. derdiniz olmayacaktır. aynı zamanda hamile kıyafeti falan da :))) kaç kilo aldınız acaba ?
canım şöyle anlatayim sana. 56 kilo ile hamile kaldım. Daha sonra hamileyken 50 kiloya düştüm malum bulantılar. Daha sonra 57 oldum yani özetlersek hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım. Herkes iç karnın büyüktür diyor çünkü bebek normal boyutundaymış şuan 800 gr

maşallah size bende henüz kilo almadım ama siz zaten neredeyse aynı kiloda kalmışsınız. maşallah bebişede :)

sızınkısı gaz sıskınlıgıdır konu sahıbı
benım karnım 5 aydan sonra cıkmaya basladı
6 aylık hamıleydım dıkkatlı bakan anlıyordu

Hafta hafta fotoğraf çeken çok yabancı var hepsinin ki de 3. Aydan sonra belli oluyor.
Sizin sorduğunuz dışardan belli olacak bir göbek çıkması ise o da 5. Aydan itibaren belli olmaya başlar.
Ama şunuda ekliyim Benim 9. Haftada gaz göbeğim vardı 5 aylık gibi ama indi gitti :) Akşamları çıkıyordu özellikle

arkadaşlar selam 11 haftama girdim bugün haftasonu bişiyim yoktu 2 gündür karnım şişmeye başladı, pantolonlarım sıkıyor normal mi bukdr erken olması ? birde ne giyiyorsunuz hamileyken :)
Benim de 20li haftalarımda ayva gibi çıkmaya başlamıştı.
Kiyafet olarak pantolon tercih ediyorsanız lcw ve de-facto da çok rahat pantolonlar var. Tavsiye ederim. Hem fiyatları çok uygun, hem rahat hem de kullanışlı. Ust giyimleri begenmedim hic ama uzun bir süre zaten kendi üst kıyafetlerim oldu. 8.5'tan sonra göbeğim sığmamaya başladı :)
Sizin kış dönemine denk gelecek. A kesim elbiseler var normal bedenler için. Ben onlardan almıştım. Hamilelik sonrası da giyebilir. Siz de alabilirsiniz. Veya tayt üzeri hırka tercih edebilirsiniz.
Bazı markaların çok pahalı elbiseleri. Yazık günah o kadar para vermeye değmez. O sebeple göğüs altından genişleyen elbiseleri sonra da kullanabilirsiniz. Benim şu an sonradan kullanamayacağım sadece pantolonlar var.

Prolaktin yüksekliği vardı ve adet olamıyordum. Karnım şiştikçe şişti. Bikaç kişi bana hamile misin diye sordu bu gerçekten çok can yakıcıydı..Hele hamile kalmaya çalışırken..
Neyse adet olamadan gebe kaldım. Karnım hala var. 7 haftalık gebeyim ama zannedersiniz 5 aylık.. İleride ne olcak halim bilmiyorum
Aslında hamile karnını severim. Bence çok havalı benim de karnım büyüsün istiyorum ama şuan çok erken

Canım benim seninle aynı gebelik takvimim ve benim ayva göbeğim cıktı . Doktorum iç karnımın küçük olduğundan bahsetti. Bilemiyorum ama tabi . Bence kadından kadına değişen bir şey bu.

Ben 4 ayi tamamlamadim bile ama bir gobegim var sanki 7 aylik.ben zatem gobekli biriyim.bebek iki aylikken her kes aaa karnin ne kada buyumus diyordu her kese anlatiyordum o henuz yuzum tanesi kadar ne gobegi bu benim kendi gobegim diyorum.Dusun beni hamile olmadan once hamile sanib yer veren olmusdu Qazim oluyor asiri birazda o yuzden qaliba.Bende sabrsizlikla karnimim buyumesini istiyorum sanki o zaman daha cok hiss edicegim varligini bebegimin.Bildigim ve gordugum kadariyla 5 ay bitdikden sonra belli oluyor

Ayni dertdeyiz

Benim ic karnim dar galiba 3. Gebeligim ilk ikisinde kilolu hamile idim pnlarsa da cok.çikmişti bunda baya zayifladim gobek hic yokdu 0 di yani ama 1 aylik hamile iken karnim hafif çıkmisti simdi 20 ye geldim ve karnim bana gore kocaman sadece gobegimden kilo aldim anneminde karni cabuk cikarmiş genetik birazda ben kabullendim artik neyse ki dogum dan sonra gidiyor

Benim cıkmaya basladı bugün 11+7 yim. Ama tabi 3 ayda 4 kilo aldım

çok teşekkür ederim, evet lcw netten baktım baya pantolon tunik var . şimdilik kotlarımı giyiyorum daha kilo almadım ama birkaç haftaya almam gerekecek :)))))))

Canım benim seninle aynı gebelik takvimim ve benim ayva göbeğim cıktı . Doktorum iç karnımın küçük olduğundan bahsetti. Bilemiyorum ama tabi . Bence kadından kadına değişen bir şey bu.
bende 1 hafta sonra ikili test için gideceğim. heyecandan unutmazsam sorarım. siz gittiniz mi tarama için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…