ben dogum yapali 16 ayi gecti :))) toplam hamileligimde 15 kilo aldim
ben şuan vazelinin kakao yağlı olan vücut kremini kullanıyorum.çok güzel nemlendirio.arada sade kakao yağı ve fındık yağı kullanıyorum.henüz karnım çok şişmedi.günde 3 defa yapmıyorum ama.elimden gelenide yapıyorum.çatlağım olmazsa yazıcam burdan bunları bunları yaptım çatlağım olmadı die:) hem insan 7 göbek çekermiş.7 kuşaktan birinde çatlak yoksa bende ona çektiysem::))) yaşadım:)
Cok guzel tatlim devam et boyle, bende krem ve yag kullaniyorum. Cok memnunum su ana kadar catlamadim ama karnim hafiften kasinmaya basladi ama catliyakmi bilemiyorum.
ya doktorda emin değil bende doktordan önce hastaneye gittim bişey çıkmadı.bide ben doktorun söylediğine göre üstünede hastalanmış olabilirmişim.yani kesinlikle emin değiliz bakalım ayın 15 inde kontrole gidicem umarım kesin bi tarih verir.bide doktor dediki biz 40 hafta hesaplıyoruz hamileliği.adetin başlangıcından sen 2 hafta eksik hesapliicaksın dedi.feci bir matemetik problemi oldu hamileleiğim:)ilk hamileliğim tam bilemiyorum bende.
o kasinmalar bende de oluyordu karnin buyudugu icin
bide sen kaç haftalık hamilesin.hangi sporları ne kadar yapıyorsun.
spor hocası eşliğinde yapıyorsundur.ozaman ben evde yapıyorum.bana yürüyüş bandında nekadar ve kaçta yürüyorsun bilgi verirsen sevinirim.bide sen hamileliğini son adetinden bu yanamı hesaplıyorsun
evet baktım buna göre 19+1 olarak görünüyor.20. haftanın içindeyim sanırım.
evet haberim yokmuş.bide karnım çok çıkmayınca dedim heralde ağustos son falan die:)hani konu hakkındada bilgim olmayınca:)bende diyoru nasıl günü gününe yazıryorlar:)bende 19+1 imtahminen 2 kilo aldım.umarımda böle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?