Karnınız nasıl catlamaya başladı?

ya doktorda emin değil bende doktordan önce hastaneye gittim bişey çıkmadı.bide ben doktorun söylediğine göre üstünede hastalanmış olabilirmişim.yani kesinlikle emin değiliz bakalım ayın 15 inde kontrole gidicem umarım kesin bi tarih verir.bide doktor dediki biz 40 hafta hesaplıyoruz hamileliği.adetin başlangıcından sen 2 hafta eksik hesapliicaksın dedi.feci bir matemetik problemi oldu hamileleiğim:)ilk hamileliğim tam bilemiyorum bende.

Cok guzel tatlim devam et boyle, bende krem ve yag kullaniyorum. Cok memnunum su ana kadar catlamadim ama karnim hafiften kasinmaya basladi ama catliyakmi bilemiyorum.

ya bir de doktorumun dedigi suydu eger karniniz yeterince esnekse karin buyuse bile catlak olmaz fakat esnek degilse zorladigindan catlak olusur yani deri

ah bu doktorlar yokmu, insana dogru duzgun bir cevap veremiyorlar cogu zaman. sen yinede devam et butun yaptiklarini sakin vazgecme

bide sen kaç haftalık hamilesin.hangi sporları ne kadar yapıyorsun.

ben 23 haftalik hamileyim canim, ve cok olmasada haftada 2 defa spor salonunda spor yapmaya calisiyorum. benim karnim neredeyse hic yoktu, kasti sadece. karnim baya geriliyor, cok spor yaptim hamile kalmadan once, neredeyse 3-4 defa spora gidiyordum

spor hocası eşliğinde yapıyorsundur.ozaman ben evde yapıyorum.bana yürüyüş bandında nekadar ve kaçta yürüyorsun bilgi verirsen sevinirim.bide sen hamileliğini son adetinden bu yanamı hesaplıyorsun

spor hocası eşliğinde yapıyorsundur.ozaman ben evde yapıyorum.bana yürüyüş bandında nekadar ve kaçta yürüyorsun bilgi verirsen sevinirim.bide sen hamileliğini son adetinden bu yanamı hesaplıyorsun

Aynen canim spor hocasi esliginde yapiyorum, ondan sonra normalde yarim saat veya 1 saat kosubandinda 5 ile yuruyorum, birizda havaya kaldiriyorum kosubandini. Ben hesaplamadim canim, doktorum en son adet tarihimin ilk gununu hesapladi ve ona gore soyledi, ama internetten hesapliya bilirsin eger ilk adet gununu hatirliyorsan

Son düzenleme:
evet haberim yokmuş.bide karnım çok çıkmayınca dedim heralde ağustos son falan die:)hani konu hakkındada bilgim olmayınca:)bende diyoru nasıl günü gününe yazıryorlar:)bende 19+1 im tahminen 2 kilo aldım.umarımda böle gider...

kilon kacti hamile kalmadan once canim, evet evet günü gününe yaziyor. Simdi sen her pazar haftani tamamliyorsun. Gelecek pazar 20+1 oluyorsun ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…