Karnınız nasıl catlamaya başladı?

62 kiloydum.ben evlendikten sonra kilo alanlardanım:)normalde hiç kilo alamıyordum kilo almak için çabalıyordum.bi korunma iğnesi hallediyormuş meğer:)ama pişmanım...

ama sen şimdi bi süre kilo almazsın.7. aydan sora alınıyormuş asıl

bilemiyorum artik canim, cok dusunuyorum kilomu. ben nasil tamamlicam bu hamileligi fazla kilo almadan diye kendimi yiorum. haftaya 6 aylik hamileyim, ve 4 kilo aldim. acaba 5-6 kilo alipta 10 kilo ile bitirebilirmiyim. En fazla 10 kilo almak istiyordum ama imkansiz gibi geliyor su anda. Herkes son 3 ay almaya baslarsin diyor

62 kiloydum.ben evlendikten sonra kilo alanlardanım:)normalde hiç kilo alamıyordum kilo almak için çabalıyordum.bi korunma iğnesi hallediyormuş meğer:)ama pişmanım...

kilon iyiymis canim, hangi konuda pismanlik yasiyorsun tam olarak anliyamadim tatlim. Evlilikten sonra kilolardanmi dolayi. Korunma ignesi dedigin zaman?

Son düzenleme:
yok hiç kendini bitirme.normali 12-14 zaten.kaç kilo ile hamile kaldın.bide söylenen herşeye kulak asma.herkes bişi dio.banada çok yersin dediler yiyemiyorum.bugün yediklerimi saysam bana acırsın.ama elinde değil insanın.aslında bende kafama takmıyor değilim.ama sen çok iyi gidiyorsun.burda 4 ayda 8 kilo alanlar var.hem hamileliğin başında çok kilo almazsan sonrasındada çok almıyorsun.bide çok kusman yoksa ki
lo alımı az olurmuş

evet korunma iğnesi yaptırdım.evlendikten sonra 8 kilo aldım.55 kiloydum.ve ben bu güne kadar 54 ün altına çok indim ama üstüne çıkmamıştım.bana göre kilom iii ama çevrem beni böle hiç görmediği için gören aaaaa kilo almışsın dedi:)bende bunaldım.yoksa hiç takmam böle şeyleri diyette yapamıyorum zaten.amannn napimmm.

Ben 53-54 kilo ile hamile kaldim canim, karnim cok belirgin degil aslinda haftalarima gore. Ama hic bu kadar kilolu olmadigim icin moralim cok bouluyor hele catlaklar aklima geldikce dahada cok moralim bozuluyor. umarim ben son aylarda fazla kilo almayanlardan olurum

Son düzenleme:

sen bosver baskalarinin dedigini, sen kendinle mutluysan en onemlisi o. Napalim canim ya bizde dogumdan sonra vermeye calisiriz kilolarimizi. Hamile hamile diyet yapilmiyor. emzirdigimiz zaman kilolar hemen gidiyor diye duydum

emzirirken kendine hakim olabilirsin çok hızlı kilo veriliyor ablam 2. doğumdan sonra 38 beden olmuştu 1 ayda ki çok kilo alır hamilelikte.20 felan alıo.

ben normalde duygusal ve depresyondayım düşün artık hamileyim bide eşimin yerinde olmak istemezdim:) o derece yani.geçen 3 gün ağladım sebepsiz yere ama geçti.

emzirirken kendine hakim olabilirsin çok hızlı kilo veriliyor ablam 2. doğumdan sonra 38 beden olmuştu 1 ayda ki çok kilo alır hamilelikte.20 felan alıo.

ooo süper be, nasil beslendi ablan emzirirken? kendimizi birakiyalim dogum yaptik diye, once catlaklari onliyelim ondan sonra guzel guzel kilolarimizi verelim. Kac kilo verdi 1 ay icerisinde?

ben normalde duygusal ve depresyondayım düşün artık hamileyim bide eşimin yerinde olmak istemezdim:) o derece yani.geçen 3 gün ağladım sebepsiz yere ama geçti.

seni cok iyi anliyorum tatlim, inan bana su anda seni benden iyi hic kimse anliyamaz. Bende birden bire aglamaya basladim gecen gun. Hormonlarimiz bizi gercekten cok degistiriyor hamilelikte

valla ablam 1 ayda 10 kilo verdi ama çok spor yaptı karnıda gerildi.şimdi 3. yü doğurdu spora yine başladı.dün 2.5 saat bisiklete binmiş.ondaki azim bende olsa varya hiç dert etmiicem:)))) he bu arada ben hıçkıra hıçkıra ağladım hiç böle adetim yoktur:) durup durup ağladım:))))

dogumdan 2 hafta sonra oldu tum catlaklarım hatta doguma 15 gunkala agday gıtmıstım kız dmeıstı aa hıc catlak yok masalh bende sevınıyordum ama sonra oldu

dogumdan 2 hafta sonra oldu tum catlaklarım hatta doguma 15 gunkala agday gıtmıstım kız dmeıstı aa hıc catlak yok masalh bende sevınıyordum ama sonra oldu

Nazara geldin herhalde, demekki catlayinca catliyor. Gercekten genetik olduguna inaniyorum artik. Benim cildim catlamaya cok musait. Hic umudum yok

ayyy bu konuyu açmak ne kadar güzel bir fikir olmuş.ya bende 21+1 im ve 4 kilo aldım akibetimi ii görmüyorum.çok canım sıkılıyo moralim bozuluyo.hergün duş yapıp vazelinin kakao yağlı kremini sürüyorum vücuduma masaj yaparak ama karnım,vücudum kaşındıkça aklım gidiyo.soluğu direkt ayna karşısında alıyorum.oram mı çatladım buram mı çatladı diye.genetik olarak vücudumunda müsait olduğunu düşünüyorum.ama göbeğimde yok gibi birşey...yaa ne olacak böyle yaaaaaa (

Kilo, krem, su , spor hepsi hikaye genetik yatkınlığınız varsa çatlaktan kurtuluş yok. Sadece azaltabiliyorsunuz. Hı bir de hamilelik öncesinde de neme, kreme spora dikkat ediyorsanız onun da faydası var. Görümcem 15- 20 kiloya kadar aldı çatlamadı. Küçüğü doğumdan sonra bayağı çatladı.

Ben 30. haftaya kadar 3 kilo almıştım. Şu ara 5-6 olmuştur. Suyumu bol bol içtim, kremlendim. Günde 45 dakikaya kadar yürüyordum. Karpuz gibi yarıldım. En çok yağların faydası var. Bir de vazelin. Onu da her gün iş + kırpınar güreşçisi gibi olmak zorluyordu. Lieraca geçtim. Verdiğim paraya yazık oldu. En çok onda çatırdadım. Şimdi kullandığım krem bayağı yavaşlattı. Eski çatlaklarımı da soldurdu. Bacaklarıma da kakao yağlı Vaseline losyon sürüyorum. Çikolata kokuyorum ama şimdilik o kısımlarda zayiat yok.

Ben ben de çok diyorum ama ebe esmersin çok değil çatlakların , çok kötü durmuyor diye avuttu beni. Beyaz tenlilerde daha belirgin oluyormuş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…