ama sen şimdi bi süre kilo almazsın.7. aydan sora alınıyormuş asıl
62 kiloydum.ben evlendikten sonra kilo alanlardanım:)normalde hiç kilo alamıyordum kilo almak için çabalıyordum.bi korunma iğnesi hallediyormuş meğer:)ama pişmanım...
yok hiç kendini bitirme.normali 12-14 zaten.kaç kilo ile hamile kaldın.bide söylenen herşeye kulak asma.herkes bişi dio.banada çok yersin dediler yiyemiyorum.bugün yediklerimi saysam bana acırsın.ama elinde değil insanın.aslında bende kafama takmıyor değilim.ama sen çok iyi gidiyorsun.burda 4 ayda 8 kilo alanlar var.hem hamileliğin başında çok kilo almazsan sonrasındada çok almıyorsun.bide çok kusman yoksa ki
lo alımı az olurmuş
evet korunma iğnesi yaptırdım.evlendikten sonra 8 kilo aldım.55 kiloydum.ve ben bu güne kadar 54 ün altına çok indim ama üstüne çıkmamıştım.bana göre kilom iii ama çevrem beni böle hiç görmediği için gören aaaaa kilo almışsın dedi:)bende bunaldım.yoksa hiç takmam böle şeyleri diyette yapamıyorum zaten.amannn napimmm.
yok bea nerdeyse benim kilomda doğuracaksın:)ben öliim ozaman:)
emzirirken kendine hakim olabilirsin çok hızlı kilo veriliyor ablam 2. doğumdan sonra 38 beden olmuştu 1 ayda ki çok kilo alır hamilelikte.20 felan alıo.
ben normalde duygusal ve depresyondayım düşün artık hamileyim bide eşimin yerinde olmak istemezdim:) o derece yani.geçen 3 gün ağladım sebepsiz yere ama geçti.
bide ablam öle kalori hesabı yapmadı bilmezde zaten:) az yedi sadece.
dogumdan 2 hafta sonra oldu tum catlaklarımhatta doguma 15 gunkala agday gıtmıstım kız dmeıstı aa hıc catlak yok masalh bende sevınıyordum ama sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?