Karnınız ne zaman büyümeye başladı

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Kizlar 12 haftaligim suan. Hamile kaldigim kilonun 4 kilo aşağısında olmama ragmen Karnım cikmaya başladı bu 2.gebeligim. Henüz yan tarafimda yok göğüs altı ve gobek tarafi belirmeye basladi sizde durumlar nasil

benim 16. haftada karnımdaki katlar yok olup çıkıntı oluştu.. 12. haftadayken normal göbeğim vardı hamilelik öncesi nasılsa :)

Bende 15. Hafta dayım göbeğim çıkmaya başladı ama daha dışardan belli değil

Ya iç karnı geniş olanın karnı çok cikmazmis dar olanın çıkarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum

ikinci hamilelik de çabuk çıkıyor karın. arkadaşın öyleydi. aynı zamanlarda hamileydik. onunki ikinciydi. benden öndeydi karnı ilk başlarda. sonra ben onu geçtim o ayrı.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun cümlenizi İnşaallah.

Benimde hafif ciktigini söylüyolar ama bence kücucuk göbüşümü bebiş saniyolar erken henüz 16. Haftadan önce cikmaz diye düşünüyorum,11. Haftada bel kalinlasırmiş ama

Ben kilolu değildim ilk çocuğum olacak

Hala belli olmuyor göbeğim yok şişkinlik olmaya başladı ama

ben zayıf annelerdenim benimde göbeğim yok denecek kadar az dışarıdan belli olmuyor. kiloda almadım zaten :) iç karnım genişmiş. bebekte gayet iyiymiş bugün kontrolüm vardı

ben zayıf annelerdenim benimde göbeğim yok denecek kadar az dışarıdan belli olmuyor. kiloda almadım zaten :) iç karnım genişmiş. bebekte gayet iyiymiş bugün kontrolüm vardı
ben daya yeniyim 4hafta 1 gunluk bebishimm ben de berak ediyorum gobushum ne zaman cikicak diye

Benim kocaman bir gobegim su an. 500 gr aldım ama hele akşam oldu mu 6 aylık gibi oluyor.kizimda da hemen çıkmıştı.iç karnım dar sanırım.hamile pantolonları giymeye başladım

52 kiloydum 53 olmusum 1 buçuk ayda 1 kilo iyi gibi benim geç cıkar karnim ic karin geniş demişti dr banada amaan çok takilmyorum bunlara aslinda sağlıkla büyüteyimde göbişi alsamda kilo veririm nasilsa

Kizlar 12 haftaligim suan. Hamile kaldigim kilonun 4 kilo aşağısında olmama ragmen Karnım cikmaya başladı bu 2.gebeligim. Henüz yan tarafimda yok göğüs altı ve gobek tarafi belirmeye basladi sizde durumlar nasil
benim de aynı oldu ikincisi. Önce göbeğim çıktı sadece. 20. Haftaya kadar öyleydi. Sonra kilo aldıkça hafif kalcalarim da büyüdü. Ama genel olarak belirgin bir göbeğim vardı

Valla o kadar kotu durumdayım kı bu konuda daha 10+3 . Ama karın 26 haftalık gıbı . Teyzemde boyle annem ona cekmıssın dıyor . Ama ben kotu hıssedıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…