- 19 Temmuz 2016
- 163
- 44
- 98
- Konu Sahibi Zeynep tuna
-
ben daya yeniyim 4hafta 1 gunluk bebishimm ben de berak ediyorum gobushum ne zaman cikicak diyeben zayıf annelerdenim benimde göbeğim yok denecek kadar az dışarıdan belli olmuyor. kiloda almadım zaten :) iç karnım genişmiş. bebekte gayet iyiymiş bugün kontrolüm vardı
Benim kocaman bir gobegim su an. 500 gr aldım ama hele akşam oldu mu 6 aylık gibi oluyor.kizimda da hemen çıkmıştı.iç karnım dar sanırım.hamile pantolonları giymeye başladım[/QUOTE kac haftaliksin?
benim de aynı oldu ikincisi. Önce göbeğim çıktı sadece. 20. Haftaya kadar öyleydi. Sonra kilo aldıkça hafif kalcalarim da büyüdü. Ama genel olarak belirgin bir göbeğim vardıKizlar 12 haftaligim suan. Hamile kaldigim kilonun 4 kilo aşağısında olmama ragmen Karnım cikmaya başladı bu 2.gebeligim. Henüz yan tarafimda yok göğüs altı ve gobek tarafi belirmeye basladi sizde durumlar nasil
15 haftalik
Valla o kadar kotu durumdayım kı bu konudadaha 10+3 . Ama karın 26 haftalık gıbı . Teyzemde boyle annem ona cekmıssın dıyor . Ama ben kotu hıssedıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?