Hayııırrr :)Karnımda oldukça hareketliydi bende ne zaman uyuyor bu ya diyordum hatta özellikle her ne yersem yiyeyim boğazımdan yiyecek girsin iyice kıpırdardı. Şu anda 1 yaşında ve oldukça kıpırdak
Belli olmaz ya belkide uslu bir minnoş olur sizinkisiHayııırrr :)
Olsun kıpraşsın siz yiyin minnoşumuz kıpırdıyor ve sürekli acıkıyor demekkiAynen dediğiniz gibi şimdi az atıştırdım yine başladı vuruşlar :)
Ne yalan söyleyeyim her şeyde lazım oluyor ya benim bebem çıldırık olduğundanmıydı neydi bilemiyorum tabiiBu mesajlar doğrultusunda ne kadar kundak, sling, ana kucağı var alıyorum :)
Dogduktan sonra ilk 8 ay çok tembeldi sürünmeye dönmeye bile çok geç başladı sonra 1 ay içinde bebe depara kalktı önce süründü sonra emekledi ve tutunup kalkmaya sıralamaya falan başladı hepsi 2 hafta içinde oldu bunların şimdi ise hiç yerinde durmuyor g#tünün üstüne 5 dk oturdugu yok oyun oynarken bile ayaga kalkma tırmanma peşinde günde bilmem kaç defa düşüyor başını çarpıyor çok yaramaz oldu çekmeceleri boşaltmak mı dersin paspasın içine kirli çamaşırı sokup çıkarıp evi ıslatmak mı dersin ne ararsan varMerhaba,
İnşallah ikinci doğumumu yapacağım. Henüz 19 haftalıktan beri çok hareketli, kıpır kıpır :)) akşam 11de yatıyorum vuruyor, sabah 6sa kalkıyorum vuruyor, ne zaman uyuyor bu bıdık :)
Acaba doğunca ne kadar hareketli olacak, canımızı okur mu diye korku sardı beni :)
Ablasını hiç hissetmezdim, çıkınca çok hareketli oldu. Şimdi de kendimi bu seferki de içeride hareketli dışarıda sakin olacak diye kandırmaya çalışıyorum ama sizlerin tecrübelerinizi de sorayım dedim.
Çok erken hissetmiştim oğlumun hareketlerini 16. Haftada. Şimdi doğdu kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli çoraplar çıkıyor ayağındanMerhaba,
İnşallah ikinci doğumumu yapacağım. Henüz 19 haftalıktan beri çok hareketli, kıpır kıpır :)) akşam 11de yatıyorum vuruyor, sabah 6sa kalkıyorum vuruyor, ne zaman uyuyor bu bıdık :)
Acaba doğunca ne kadar hareketli olacak, canımızı okur mu diye korku sardı beni :)
Ablasını hiç hissetmezdim, çıkınca çok hareketli oldu. Şimdi de kendimi bu seferki de içeride hareketli dışarıda sakin olacak diye kandırmaya çalışıyorum ama sizlerin tecrübelerinizi de sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?