Karnınızdayken çok hareketli bebekleriniz doğunca nasıldılar?

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
7.113
En iyi cevaplar
2
16.324
773
Merhaba,

İnşallah ikinci doğumumu yapacağım. Henüz 19 haftalıktan beri çok hareketli, kıpır kıpır :)) akşam 11de yatıyorum vuruyor, sabah 6sa kalkıyorum vuruyor, ne zaman uyuyor bu bıdık :)

Acaba doğunca ne kadar hareketli olacak, canımızı okur mu diye korku sardı beni :)
Ablasını hiç hissetmezdim, çıkınca çok hareketli oldu. Şimdi de kendimi bu seferki de içeride hareketli dışarıda sakin olacak diye kandırmaya çalışıyorum ama sizlerin tecrübelerinizi de sorayım dedim.

Ben de bu soruya gelecek yanıtları merak ediyorum

Benimki de akşamdan sonra başlıyor gece ve sabah erken saatleri kıpır kıpır ama gündüz sakin sanırım çok sorun yaşayacağım gittiğimiz hiçbir ultrasonda kendini düzgünce göstermedi gündüz olunca sanırım ama akşam olsa çok iyi göstereceğini düşünüyorum

Ben de bebemin asla uyumadığını düşünüyorum.

Karnımda oldukça hareketliydi bende ne zaman uyuyor bu ya diyordum hatta özellikle her ne yersem yiyeyim boğazımdan yiyecek girsin iyice kıpırdardı. Şu anda 1 yaşında ve oldukça kıpırdak
Hayııırrr :)

Aynen dediğiniz gibi şimdi az atıştırdım yine başladı vuruşlar :)

Bu mesajlar doğrultusunda ne kadar kundak, sling, ana kucağı var alıyorum :)
Ne yalan söyleyeyim her şeyde lazım oluyor ya benim bebem çıldırık olduğundanmıydı neydi bilemiyorum tabii

Karnımda da pek hareketli değildi daha hareketlenmeye başlamadı tabi konuşmak için erken olabilir ama şu anlık da pek hareketli bir bebek değil açıkcası.

Eltimin bebeği karnında çok hareketliydi renkli dooplere birlikte gitmiştim sürekli ayak atardı doğdu 3 yaşına girecek hala çok hareketli özellikle parmak üçlarına basarak koşar topa iyi vurur

Doğduktan sonra da hareketli, 18 aylık hiç durmuyor sürekli bir şeyler peşinde, dolapları çekmeceleri karıştırıyor, sandalyenin masanın üstüne çıkıyor, çekmecenin içine giriyor, koltuktan baş aşağı inmeye çalışıyor, kırdığı tabak çanağın haddi hesabı yok, büyük oğlum böyle değildi, eşime artık bizim de yaramaz çocuğumuz var diyorum.

Karında durmayan, dışarıda hiç mi hiç durmuyor.
5 dk içinde 20 tehlike atlatıyorsunuz

Dogduktan sonra ilk 8 ay çok tembeldi sürünmeye dönmeye bile çok geç başladı sonra 1 ay içinde bebe depara kalktı önce süründü sonra emekledi ve tutunup kalkmaya sıralamaya falan başladı hepsi 2 hafta içinde oldu bunların şimdi ise hiç yerinde durmuyor g#tünün üstüne 5 dk oturdugu yok oyun oynarken bile ayaga kalkma tırmanma peşinde günde bilmem kaç defa düşüyor başını çarpıyor çok yaramaz oldu çekmeceleri boşaltmak mı dersin paspasın içine kirli çamaşırı sokup çıkarıp evi ıslatmak mı dersin ne ararsan var

Çok erken hissetmiştim oğlumun hareketlerini 16. Haftada. Şimdi doğdu kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli çoraplar çıkıyor ayağından Ayaklanınca da bu kadar hareketli olacak mı göreceğiz bakalım

Üzgünüm ama bolca enerjiye ihtiyacınız olacak, hamileyken bütün doktorlar da söylerdi ne kadar hareketli diye.. 2,5 yasa doğru gidiyor ve hala oturma süresi maksimum 5 saniye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…