ya benim bebegim cok fena kaburgalarıma batıyor karnımın üstü taş gibi ama göbegimin altı yumşak sizinde böylemi? bu şimdi bebek dogum kanalına girmemiş demekmi?
demekki bebişler daha inmedi zaten inse mide yanmaları azalırmış. Birde benim bebiş oynayınca wc ye gitmem gerekiyo acilen tuvalet yapma hissi veriyo sizdede öylemi
Ben nisan annesi olucam insallah ama ayni sorun bendede var.Yani kaburgalarim aksamlari artik o kadar aciyoki agrisindan duramiyom masaj yapiyorum resmen rahatliyim diye.Ama neden oldugunuda buldum genelde one dogru oturdugum icin bebek iyice yukari cikiyo ve kaburgalari zorluyo.Tum gun yan gelip yattiysam ve geriye dogru yaslandiysam o zaman pek agri olmuyo.Simdi devamli arkaya dogru yaslaniyorum ve simdi daha iyiyim.Tavsiye ederim kizlar.
benim kızım,hafif yan duruyo karnımın üzeri yumuşak alt tarafı taş gibi...Mide problemi yaşamıyorum ama boşluğum da ağrılar oluyo.ya sizde de kasılmalar varmııı....
benim yavaş karnım inmeye başladı tek sorunum arada bacaklarım ayrıcakmıs gıbı kasıklarıma ağrı girip hemen geçiyo ama su zamana kadar karnıma sancı gırmedı çok sık ıdrara çıkıyorum bebek hareket etse mesanemde hıssedıyorum dırek wc ye
hmmm ya benimkinin kafasi taaaaaa asagida poposuda göbek deligimin hizasinda kaburgalarim hic agrimadi daha dogrusu pek bir yerim agrimio arada bi belim tuttumu ama cok agrio!
yani yukarsi yumusak asagida benim bebis! idrar torbasina baski yapinca benimde ayni sizdeki gibi wc ihtiyaci oluyo!
ya benim oglum hala yukarda bu şekilde sancım başlarmı acaba? soranlara hep diyorum bebek cok yukarda sanmıyom yakınlarda dünyaya gelecegini..
yani demek istedigim aniden inip sancı başlama durumu olurmu? yoksa yavaş yavaşmı