Bisküvi - Kurabiye Tarifi Karniyarik Kurabiye-Resimli

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
816
9
96
41
Almanya
muhtesem....

fistiklari cekelim...

3 adet haslanmis yumurta
150 gr margarin
1 cay kasigi kabartma otzu
1 paket vanilya
1 cay bardagi pudra sekeri
aldigi kadar un
ic harci icin
1 su bardagi cekilmis fistik ici
1 yumurtanin akinin birazi
3 yemek kasigi toz seker
üstne yumurta aki
hindistan cevizi

öncelikle 3 adet yumurtayi haslayalimm sadce sarisini koyalim bayazlarini koymuyoruz..daha sonra hamuru güzelce yoguruyoruz ve elimize kücük ceviz büyüklügünd eparca alip biraz yassi yapip bicakla ortasini yariyoruzz hafif elimizlede düzeltip icinee hazirladigimiz fistik icli haric cay kasigiyla koyupp yediriyoruz..daha sonra yumurta akina ve hindistan cevizine batirip pisiriyouz..afiyet olsun..

ay cok ilginc ya tuzluyms gibi görünüyo
ellerine emegine saglik canim paylasimin icin cok tsklerrrrrrrrr

rica ederim canim benim...
evet öyle duruyor ama icindeki fistik karisimii canim..deneyebilirisniz harika olyor..

denicezde senin gibi antepli degiliz
fistiklarimiz yok ,biliyosun magazadan alinan icini cikariyoruz oda yesil degil

çok güzel görünüyor arkadaşım ellerine sağlık şık bi sunumu var tadı için denemek lazım kısa zamanda

denicezde senin gibi antepli degiliz
fistiklarimiz yok ,biliyosun magazadan alinan icini cikariyoruz oda yesil degil
ahh canim benim yakin olsak sana verirdim fistikk evet antepliyim saolsunda ailemde hep gnderir ..bedavadan pastaalrim cikar ortay ayaniiii:::)))markette kabuklumu aliyorsunuz canim yani tuzlu olandanmi aliyorsunuz siz..lidl yokmu fransada..lidlde oluyor türk marketlerinde kesinlikle oluyor tabi pahali ve byle yesil degil dedigin gbii..ee napalim gurbetlik byle bisi canim::(çok üzgünüm:

emeğine sağlık güzel görünüyor.ben yumurta kokusu oluyor mu diye sormak istiyorum.o kokuya karşı çok hassasım çünkü.tşk..

canim inanki bend etraf ilk aldigimda öyle düsündüm ama kyniyor icine koyuyorsun inanki hic koku die bisi kalmio ben bile cok sasrmistim canim...deneyebilirsin gzl olyuor..

canm gıda simini nerden aldın öğreneblrmyim?nerelerde satılıyo.boncuk şeker,gıda boyası gbi malzemelere merak sardım şimdi :)))

canm gıda simini nerden aldın öğreneblrmyim?nerelerde satılıyo.boncuk şeker,gıda boyası gbi malzemelere merak sardım şimdi :)))
canim ben gida simlerimi gida boyalarimi boncuklarimi hepsini gaziantepten aliyorum almnyda yasiyorum ama antebe gidince bir yillik pasta malzememi gtryom ama istanbulda cok vardr canm bak sorstr snaa kisa bir ipucu vereilirim toptanci ambalajcilara bak toptan poset ,pecete,bardak satilan yerler varya oraya sorr ben ordan aliyorum anteptede sadce iki yerde var zaten tmm canim..umarim yardcmi olabilmismdr..:1closedeyes:

çook saol canm.bi araştrıyim ben.
bu arada yaptım kurabiyeyi az önce çay ile beraber yedim hemen.süper oldu hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…