ahh canim benim yakin olsak sana verirdim fistikk evet antepliyim saolsunda ailemde hep gnderir ..bedavadan pastaalrim cikar ortay ayaniiii:::)))markette kabuklumu aliyorsunuz canim yani tuzlu olandanmi aliyorsunuz siz..lidl yokmu fransada..lidlde oluyor türk marketlerinde kesinlikle oluyor tabi pahali ve byle yesil degil dedigin gbii..ee napalim gurbetlik byle bisi canim::denicezde senin gibi antepli degiliz
fistiklarimiz yok ,biliyosun magazadan alinan icini cikariyoruz oda yesil degil
canim ben gida simlerimi gida boyalarimi boncuklarimi hepsini gaziantepten aliyorum almnyda yasiyorum ama antebe gidince bir yillik pasta malzememi gtryom ama istanbulda cok vardr canm bak sorstr snaa kisa bir ipucu vereilirim toptanci ambalajcilara bak toptan poset ,pecete,bardak satilan yerler varya oraya sorr ben ordan aliyorum anteptede sadce iki yerde var zaten tmm canim..umarim yardcmi olabilmismdr..:1closedeyes:canm gıda simini nerden aldın öğreneblrmyim?nerelerde satılıyo.boncuk şeker,gıda boyası gbi malzemelere merak sardım şimdi :)))
canim ben gida simlerimi gida boyalarimi boncuklarimi hepsini gaziantepten aliyorum almnyda yasiyorum ama antebe gidince bir yillik pasta malzememi gtryom ama istanbulda cok vardr canm bak sorstr snaa kisa bir ipucu vereilirim toptanci ambalajcilara bak toptan poset ,pecete,bardak satilan yerler varya oraya sorr ben ordan aliyorum anteptede sadce iki yerde var zaten tmm canim..umarim yardcmi olabilmismdr..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?