Karnzdakini krmamak iin, ka kere kendinizi krdnz?

Hiç kimseyle muhatap olmadığım için istesem de kıramam sanırım..kaydirigubbakcemile3

bu konuda akıllanmaz uslanmaz bir yanım var

en son raddeye kadar dayanırım... onlar için kendimi harcarım

saflık boyutundan çıkıp başka bi boyuta dahil oluyoe benim bu durumum :sinifsinif:

hiç bir zaman hayatımın hiç bir evresinde kırmamamk için çok çok özenli olmadım sadece dikkatli
ve temkinliydim hep ...bunu herkese karşı yaprken son bi kaç yıldır sadece çok çok değer verdiğim
bir kaç kişiyi geçmeyecek kadar kişilere özenliyim...
bakdım olmuyor sadece kişi yıpranıyor hele bide değeri bilinmiyor anlaşılmıyorsa buna tahammülüm yok artık...
herkese hak ettiği değeri veriyorum onlar beni kırmamak için uğraşıyor mu önce buna bakıyorum...

saftiriğin teki oldugum için sürekli baskaları kırılmasın diye kendımı yıpratırım üzerim böyle olmamam lazım hele ki böyle bi devirde ama değişemiyor insan :(

evet kubbede kalan hoş bir sedaymış dediğim biri için yaptım...
onu üzmemek için kendimi kırmak değildi tam olarak...
o mutlu olsun diye kendi hayallerimden vazgeçmekti...
sanırım yine olsa yine yapardım...

..

yaa işte boyle bızlerde karşı taraf gıbı oluyoruz ıster ıstemez..
bende artık kırmıyorum benı..

en son bugün kırıldım,6,7 saat önce gibi ve mecburen sustum,susmak gerekliydi çünkü,korktuğumdan değil,söyleyecek sözüm olmadığındanda değil,şartlar öyle gerektirdiği için sadece,acayip bir ağırlık bu,içinize oturuyor vede kalkmıyor,garip bir burukluk....

hatırladığım kadarıyla olmadı. insanları kırmamaya özen gösteririm ama illaki arada olduysa gidip gönlünü alırım... özen göstermek derkende sözlerime,hareketlerime dikkat ederim... o kadar da verici olamam...eğer birini kırıp gönlünü almadıysam da bilerek yapmışımdır...zemuszemus

karşınızdaki insanı üzmemek kırmamak için kendınızi üzdüğünüz oldumu hiç yada istemedıgınız birşeyi sırf karşınızdakini üzmemek için yaptıgınız oldumu?:uhm:

o kadar çok oldu ki bunu yaptığım....
sırf sonradan pişman olmamak için,başımı yastığa rahat koymak için başkasını kırmaktansa kendim kırılmayı seçtim bu beni herzaman daha mutlu etmiştir...
ama bazı insanlar varki yaptıkları kırmaktan öte yıkıyolar yapmaya çalıştıklarımı
işte onları kırıyorum affedemediklerimi içimde tutamıyorum artık unutmuş gibi yapamıyorum :1no2:

sık sık oluyor :(
içimden bişilerin kopup gittiğini hissediyorum
sırf karşımdakii üzülmesn kırılmasın diye içimdekileri söyleyemem

o kadar çok ki...
en sevmediğim huylarımdan biridir değiştirmeyi çok istedim çok denedim ama olmadı olamıyo
başkalarını kırmaktansa kendimi kırıyorum çoğuzaman...

insan sevdiklerini kırmamak adına her zaman fedakarlık yapar bu arada kendinin kırıldığını fark etmez

çok sık olmuştur
ve hiç değmezmiş diyorum değer verdiğim insanların hepsi değişti kendime değer versem daha kıymetli olurdum gözlerinde heralde

çok we halada olmakta karsımdaki kırılmasın üzülmesin diye ben susarım ve hep üzülen taraf olurum...

Karşımdakini kırmamak adına benimde kırıldığım anlar oldu tabi..Ama az...
Bu ailem ve sediğim adam için geçerli olan şeylerdi...
Diğer insanlara karşı katıyımdır,istemediğim bir şeyi yapıp ben kırılıp üzüleceğime karşımdaki düşünsün derim.Sonuçta istemediğim bir şeyi o kırılmasın diye yapmam kurallarım var "hayır"larım boldur.. Kırılıp üzülmelerini umursarmıyım? Benim için değerli olan insanlar için evet ama diğerleri için hayır...

benim için benden başka herkes kıymetli..

benden başka kimse üzülmesin başka biey istemıyorum.....

en çokta ben üzülüyorum..

Back
X