Karokum'un evi karşınızda....:)

karokum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2007
146
8
316
50
arkadaşlar evimin resimlerini ekleyeceğim şimdi.hepsi bittiğinde sonuna ben bitti yazana kadar yorum yazmazsanız resimler bölünmemiş olur.sizin içinde bakma açısından daha akıcı olur.ayrıca telefonum daha bağlanmadığı için annemden ekliyorum resimleri.yani internetim yok.bir süre cevap yazamazsam yanlış anlamayın.haftaya inş görüşürüz....

bazı değişiklikler yaptım yani aslında yeni eklemeler...
arka sayfaalrda kalmasın diye buraya ekliyorum aramayın boşyere...

YATAK ODAMA YENİ TABLO...

[/IMG]

OTURMA ODAM TABLOLAR...

[/IMG]

OTURMA ODAM...

[/IMG]

YENİDEN DÜZENLENDİ...

[/IMG]

BUZDOLABIM...

[/IMG]

Son düzenleme:
SALONUMUN DEVAMI

[/IMG]
[/IMG]

koltuklarım konsolum masam yani salonum taşlarla süslü

[/IMG]
[/IMG]

perdelerim yakından

[/IMG]

BAHA'MIN ODASI

[/IMG]

BERKAY'IMIN ODASI

[/IMG]
[/IMG]

Son düzenleme:
YATAK ODAM

[/IMG]
[/IMG]

perdelerimçok seviyorum:)kolye bile oluyor:):)
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

GİYİNME ODAM

biraz eşyalarım var ortalarda kusura bakmayın.daha yeni taşındım.tam yerleşemedim.burada kimse görmüyor diye buraya kaldırdım:)

[/IMG]
[/IMG]

merhaba. giris alon ve diger oda daki halilarin marklari neler ve mobilyalarin markalarini yazabilirmisiniz sakincasi yoksa.

eviniz cok hos olmus gule gule oturuna.s.

valla herşey çok hoş hatta bence tpikdeki en güsel ev süpermiş arkadaşım güle güle otur..bayıldım valla evine ya ...herşey çok uyumlu zevkli hatunmuşsun.........

kaç odalı bu ev yauuu kaydirigubbakcemile3
dört oda bir salon sanırım hatta giyinme odasını da sayarsak beş oda mı oluyor kaydirigubbakcemile3
çok büyükmüş evin, harika..

bir de sanırım ev hanımısın. eşinin işi sanırım çok iyi, ne güzel..

aman hep böyle devam edersiniz umarım. gerçi her şeyden önce huzur gelir ve sanırım siz bunu çoktan yakalamışsınız, öyle ki evnize de yansımış..a.s

ayrıca istanbul'da nerede oturyorsunuz çok merak ettim..

umarım cevap verirsin bize bu gece yerimseniben

mükemmel ötesii...eşyalar aksesuarlar bukadarmı uyumlu olur..çok zevklisin cnmm..güle güle otur..

sakın kızmayın bana.iki saattir uğraşıyorum resim sitesinde sorun vardı.annemdeyim demiştim eve geçmemiz lazım eşim bekliyor.bağlantım olur olmaz hepinizin sorularını severek yanıtlayacağım.öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…