Ablacım bugün sendeydim ama burdan tekrar hayırlı olsun demek istiyorum:1hug:
kızlar keşke hepiniz temizlikte de yanımızda olsaydınız geberdük :dance:
Rabbim hepimizin evinde huzur nasib etsin inş..
maaşallah eviniz çok güzel... güle güle huzurlu ve sağlıklı oturursunuz inşallah. hangi odasını ayırt edip seçeceğimi şaşırdım. ama bir bayan olarak mutfak bence her bayanın hayalindeki mutfak. güle güle seve seve kullanırsınız inşallah...
MAAŞALLAH demeliyimm canım.evin muhteşem.ama en önemlisi sen çok zevklisin ,o kadar güzel ve modern ki...baktıgımda içim huzur doldu inan ki.rabbim saglıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin.ALLAHIM nazarlardan korusun bir ömür boyu...a.s.
ayy canim evine bayildim ya grcekten cok gzl dösemissin hersey okdr uyumluki güzelki yani grcekten bayildimmm aynalarin perdelrin koltugun asma vitriinin banyon yatak odaniz aksesuarlr herseyyy cok süper cnm,,,,grcektennn tr de cok gzl mobilyalar var abiminkide buna benzerdi ama siyah beyazdi harka duruo grcekten cok agr mobilyan güle güle otur allah evnizden huzuru mutlulugu bereketi eksik etmesin cnm..
herşey şahaneee sağlıkla oturun eşyalar bu senenin trendi mağaza malımı özel tasarımmı onu çözemedim bu sene parlak kumaşlı ve taşlı eşyalar moda duyurulur evin çok güzel en başta değmesin allah bizede nasip etsin :Saruboceq:
eşyalar bana göre de biraz şatafatlı ama çok çok güzel o ayrı ve senin evine de yakışmış
salondaki aksesuarlar çok hoş
hiç dantel örtü vs. yok ne güzel
cidden bayıldım öldüm bittim
herşey tek düze ama olsun walla tam bnm tarz o swarovski taşlar hele öldüm öldüm bittim walla
çok hoş zevkle döşenmiş ve ii para harcanmış bir ev
güle güle ağız tadıyla huzurla otur ama şunu demeden de etmiceem
oğulların kaç yaşında bilmiyorum ama onların odasında biraz daha renk olabilrdii ama olsun
tek kelime süper 4/4 lük bi ev cnm