Profil bilgilerinizde Yaşadığınız şehir İstanbul yazıyor.. Eğer gitme imkanınız varsa, İstinye Park içinde.. alt katta restorantların olduğu bölümde bir manav var.. geçen hafta orada görmüştüm...
Tam olarak Günaydın Steak House yanında... Ayrıca Arifoğlu baharat var... oradaki manavda var :)
ikinci bebeğime hamileyim ve karpuz yemeliyim artık rüyalarıma giriyorbu mevsimde bulunur mu,nerden bulabilirim yardım eder misiniz arkadaşlar?
selam ben bodrumda yaşıyorum ,,bi kaç hafta pazarda karpuz görmüştüm buranın yerli karpuzu,,,valla kargo alırsa gönderirim eğer hala bulabilirsem cuma günü pazar olur burda,,,istersen özel mesajdan adresi yaz:) aklımada başka bişe gelmedi,,,benim canım mısır istemişti annem kargoyla göndermiş bana ama malesef gelene kadar küflenmiş:)
Elimden geleni yaparım
bence eşinin sana bulması lazımdıı buralara yazıcana nerde olursa olsun alıp gelmesi lazım
gerçi ilgisiz kocalarda var doğru
canım nerde oturyorsun ıstanbul ıcınde ısen yer tarıf edebılırım bende hamıleyken ılk karpuza as ermısdım :d
ayy çok teşekkür ederim,çok mutlu oldum.hele buralarda arayım bulamazsam neden olmasın:) genede çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?