Karşı apartmandaki sapık

Valla demek hiç tacize uğramamışsınız Türk erkekleri tarafından pek rahat konuşuyorsunuz hayır yani bu kadar rahatsız ettiyse söylerim ki noldu Türk erkeği misin? Bu kadar karşı çıkılabilir yani çok iyiydiler de ben b.k attım çok ülkeye gittiysen buyur bir iki tane söyle diyorum geçiştiriyorsun fark ettiysen...
valla babam surekli yurtdısına cıkıyor her zaman bahseder hepde soyler adamların donup baktıgı yok hicbir kadına burdaki gibi degil diye annemle belgrada gittiler annem anlattı gece yarıları kızlar dısarda bir erkegin donup baktıgını laf attıgını gormedik dediler uzunda sure kaldılar yani gozlemleme fırsatları oldu..turkiyede gayet kapalı giyinip cıktıgında bile laf atmalar bakmalar ustelik fiziksel olarakda taciz cok fazla diger ulkelerde daha fazlaysa bu kızlar nasıl oyle giyiniyor

Ama art niyetli bakarsak hayatimizi daha cekilmez hale getiririz.
O zaman kimse cama, balkona cikmaz. Sokaga adim atmaz.

Diken ustunde yasayacagima esime derim, boyle hissediyorum aklinda bulunsun, sende bir takip et ben mi yanlis anliyorum diye.

Zaten edeple büyümüş bir erkek balkona çıktığında gözünü karşıya dikmez. Arkasını döner oturur.
....

Kendinize dikkat edin diyebiliyorum sadece. Iftira bile atabilir böyle zihniyetler.

Onun evine bakan tarafa uzun süre çıkmayın bence.

Nasıl o kadar çok denk geliyorsunuz ki? Ben karşı komşumu ay olmuştur görmedim. Giriş çıkışlarda karşılaşmak zor, balkona cama da pek çıkmazsanız haliyle yani görmezsiniz... Siz de çıkmayın, kullanmayın orayı pek. Eşe söyleseniz olmaz, kendiniz bi tepki gösterseniz konu belki dallanır budaklanır, en iyisi bu. Zaten kiracıysanız da illa ki taşınırsınız oradan.

eşinin evde olmadığı bir zamanda yine böyle balkondan bakarsa "sen bana mı bakıyorsun, ne bakıyorsun evli barklı adamsın" diye hesap sor. yoksa adam senin ona baktığını sanıp bakışları fazlalaştıracak. bu böyle türk dizisi gibi devamı gelmesin lütfen, kestirip at başına bela olur sonra.

Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)

Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.

kesinlikle katılmıyorum. hollandafa çok rahat etmiştim kızlar yazın sütyenle dokanıyordu bakan bile yoktu. bi iki bajan gördüm onlar da türkçe konuşutordu hatta. türkiyede ise hem bakan çok hem taciz eden. üzerimdw devasa pufidik montla bile amcanın biri popomu avuçladı evimib önünde kırmızı ışığı beklerken

yabancı ülkelerde istatistiğin yüksek olma sebebi kadınların korkmadan şikayet edebilmesinden. bizde ise şijayet edersen adama giden kağıtta ev adresin yazıyormuş resmen mağduru koruyamamadır bu.

yabancı ülkelerde alkollüyken ilişkiye grdim ama ayılınca istemediğimi fark ettim diyince bile tecavüzden sayılıyor bizde olsa alkol içmişin denir. ya da kadın sevişmekten yatakta vazgeçse ama adam zorlasa bu tecavüz olarak değerlendiriliyor bizde olsa yine "yatağına grmeyi biliyır" denir.

aile içi tecavüz bile yeni girdi daha kanunlarımıza. eskiden koca karısına tecavüz edince suç değildi bu. yani o yabancı ülkeler bizden on adım öndeler. onları takip ederek bir nebze iyileşiyoruz.

ne yaptınız sapığa bir çare buldunuz mu?:KK53:

Havalar soguudu zaten blkonaa çıkmayın aynı durumu bende yasiyorum dört ay oldu tasinali ve aynen dediğiniz durumdayim gormezden geliyorum hiç bakmıyorum bende sinirlli bi tavırla yürüyorum :halay:

Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)

Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.

Istatistikler de tabiki yer almıyoruz çünkü bu konudan anlaşılacağı gibi aman kocam duymasın aman babam duymasın diye susuyor kadınlar.Tacize ugramayan kadın yoktur burada bile ama kaçımız şikayet ettik?En fazla bağırıp çağırmışızdır

Yani bu ülkemizin sütten çıkma ak kaşık olduğunu düşündürmesin.Sadece sözle veya gözle oluyor demissiniz bi de şükredelim buna isterseniz.

Sizin kadın olduğunuzu düşünmek istemiyorum cidden dilerim değilsinizdir.

Kadınsanız da yazıklar olsun.

Kızlar iyi akşamlar .

Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .

Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .

Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .

Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .

Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .

Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.

Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .

Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .

Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .

Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .

Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .

Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Eşine söylemelisin bence başina başka

iş açar kocaninda haberi olsun nedir

nasil bi insandir neler yapabilecegini bilemezsin...

Canım asla zil çalınca kim olduğunu anlamadan pat diye açma bakarsın sapık herif içeri dalabilir Allah korusun gerisini düşünmek istemiyorum eşinle paylaşsan o adamı korkutsa biraz ?

Eşime sordum.önce hayırdır ne bakıyorsun amca desin.devam ederse adamın eşine söylesin onları başbaşa bıraksın dedi:KK53:
Bencede adamı bi tersleyin derim

Ben bakmıyorum zaten ama insan hani ister istemez göz göze gelir ya bazen öyle oluyor . sözlü taciz hic olmadı eğer olsa o zaman zaten cok sert tepki veririm .
Balkonunuza perde cekin bir kornije bakar. Ben öyle yapıyorum rahat rahat oturuyorum. Hem anlar hanzo belki rahatsız olduğunuzu...

Kızlar iyi akşamlar .

Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .

Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .

Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .

Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .

Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .

Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.

Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .

Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .

Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .

Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .

Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .

Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Bence kaçma be bakıyon l.n de küfür et

Bende Yen'i taşındım eşim Yok evde yaşlı adam kapıyı çaldı ne var dedim köşeye araba koymayın dedi araban mı var dedim Yok diyor muhatbet edecek bastım bağırtıyı sesi soluğu çıkartamıyor
belki sapık değil ama bu da onu öyle yapmayın şunu şöyle yapın hüküm yürütecek
kapıyı açmadım benim kocam senin karının kapısına gidiyor mu git şurdan dedim.

Son düzenleme:
Olur böyle şeyler. Her bayan dönem dönem yaşayabilir niye bu kadar kafaya taktın ki ? Sen hiç karşılık verme . 1 bakar 2 bakar .. sakın karşılık verme , eşine de söyleme . Erkekler bizim gibi düşünmezler.kalkar bir laf söyler canın sıkılır. Bırak o farkeder zaten. İlgilenme unut.

Canım bence ilk önce eşine yansıtmamaya çalış benim sevgilim mesela çok kıskanç senin nasıldır bilmem ama ben böyle bir durum olsa sevgilime desem hayatta beni bir daha balkona çıkarmaz o derce bir kıskanc ama eşin anlayışlı ise şöyle derim başka kur yöntem de bir hafta kadar balkona çıkma veya balkonuna perde çek ki seni görmesin

Maalesef böyle sapiklar karşılık bulduğunu saniyor.buyuk ihtimal sizin de ona bir şekilde yüz verdiğinizi dusunmustur.niyeyse böyle iğrenç bir psikolojileri oluyor.birsey yapıp rahatsız olduğunuzu bildirmek lazım. Ama nasıl yaparsınız bilmiyorum.b aktiniz balkona cıktığınızda bakıyor sınırlı bir şekilde bakıp hizlica içeri girip kapıyı çarpıp belki anlar.

Back
X