Karsi cikan babalar...

Evlilik yolunun yolcusu olmak o kadar kolay değil ya, ondandır Anne babaların tüm bu kaygıları, karşıkoymaları...

Son düzenleme:
Anneler babalar evlatlarına her zaman daha iyisini, daha daha iyisini isterler...ama kısmet neyse o olur...henüz 21 yaşındasın ve okuyorsun, öncelikle okulunu bitirmek olsun hedefin...yaşın büyüdükçe, iş hayatına atılınca herşey yoluna girecektir. Evlilikle ilgili planları biraz zamana bırak derim nacizane...

Cevabin icin icin cok tesekkurler. Evlenmek icin kesinlikle acele etmiyorum okulumu bitirip is hayatina atilmadan evlenme planim yok zaten ama duyuldugu icin cok arada kaldim ve ben vazgecmek istemiyorum ama bunu ailemi ozellikle babami kirmadan yapmak istiyorum. Ama babama savunamiyorum bile kendimi

benden sana nacizhane tavsiye..aileni dinle inan onlar daha düşünüyo ileri dönük düşünüyorlar..içlerine doğuyor..hissediyorlar..

ben de zamanında ailemi dinlemedim istemediler zorla kabul ettirip nişanlandım ve sonuç hüsran oldu..seni onlardan iyi tanıyan ve çok seven yok..

unutma koca her zaman bulunur ama anne baba yok başka..

Neredeyse birebir aynıyız yahu. Konunu okuyunca çok şaşırdım. Tek fark benim babam duymadı, ama duyarsa aynı tepkiyi verecek. Cevapları merakla bekliyorum ben de. :)

Sende haklisin ailemin sozu cok onemli benim icin ama erkek arkadasimi hic tanimadan yorum yaptilar benim zoruma bu gidiyor hani deseler su su kotu huyu var kabul ama sadece kendi akillarina gelenleri soylediler ve benim ilk erkek arkadasim oldugu halde ben erkek duskunu bir kiz oldum

2,5 yıldır duymadı babam ama annemin haberi var. Annem de babamın kabul etmeyeceğini söylüyor ama susuyoruz şimdilik... Okulu bekliyoruz. :)

En iyisi bekleyin nasil olsa okul bitmeden olmayacak ama akrabanda olsa kimseye soyleme. Benim basimi direk kardes bildigim insanlar yakti.

En iyisi bekleyin nasil olsa okul bitmeden olmayacak ama akrabanda olsa kimseye soyleme. Benim basimi direk kardes bildigim insanlar yakti.
Bilen çok kişi var malesef... Sonradan çok pişman olduk, ama ipin ucu kaçtı bir kere. Umarım bazı şeyler rayına girmeden, yolunu bulmadan duyulmaz. Çünkü şu aşamada duyulması önünde uzun yıllar var diye bile engel teşkil edebilir.

Anlayabiliyorum insallah duyulmaz gercekten sizin icin zor olur. Umarim siz hic bir sorun yasamadan halledersiniz :)

Ailen şuan senin evlenmene hazır değil o yüzden tepki göstermişlerdir diye düşünüyorum. Bi de kolay kolay beğenmiyorlar.. Zor iş ya aile konusu. Bende hayatıma birini almayı düşünürken çok geriliyorum

Evet hazir degillerdi bu zamana kadar hic olmamis birseydi onlar icin ve benden cok cok iyisini bekliyorlardi. Ve sanki hayal kirikligina ugratmisim gibi hissediyorum. Ama onemli olan onlari kirmadan nasil ikna edebilirim.

Konuna baktimda canim gercekten bazi noktalar cok benziyor ve hemen hemen herkeste birakma diyor. Bende birakmayi dusunmuyorum ama yipranmadan bir ikna edebilsem babami ne kadar mutlu olacagim. İnsallah sende kolaylikla atlatirsin canim ya ama is ciddiye binene kadar elinden geldigince sakla.

Aynen canım, ben de sırf babam istemiyor diye bırakmayı düşünmüyorum ama istiyorum ki kırgınlık olmadan, tatsızlık çıkmadan halledilsin. düğün olduğunda mesela babam suratını asmasın da güzel döktürsün :)) dediğine dikkat edip elimden geldiğince saklamaya çalışcam.. Allah yardımcımız olsun. Birbirimizi takipte kalalım :)

Aynen canim insallah hayirlisiyla hayallrrimiz gercek olur :) benden oncede sen ikna edersen babani tuyolari sen verirsin artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…