- Konu Sahibi rabiaaa955
-
Neredeyse birebir aynıyız yahu. Konunu okuyunca çok şaşırdım. Tek fark benim babam duymadı, ama duyarsa aynı tepkiyi verecek. Cevapları merakla bekliyorum ben de. :)Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum forumu ama hep yazmaya cekindim kismet buguneymis.
Merak ettigim birsey var ailesi evlenmek istedigi insana karsi cikipta ailesini ikna edip aranizda evlenen varmi?
Ben 21 yasindayim universite okuyorum bir iliskim var ve istemeden ailem duydu kesinlikle olmaz dediler. Sebepleri ise ben onlar icin cok fazlaymisim niye doktor avukat olmamista oymus birde tanidik olmasini kabullenemediler. Cok merak ediyorum durumu benim gibi olupta ailesini ikna eden varmi?
benden sana nacizhane tavsiye..aileni dinle inan onlar daha düşünüyo ileri dönük düşünüyorlar..içlerine doğuyor..hissediyorlar..
ben de zamanında ailemi dinlemedim istemediler zorla kabul ettirip nişanlandım ve sonuç hüsran oldu..seni onlardan iyi tanıyan ve çok seven yok..
unutma koca her zaman bulunur ama anne baba yok başka..
Aman duyurma canim kac aydir neler cektim anlatamam is ciddiye binene kadar kesinlikle sakla :)Neredeyse birebir aynıyız yahu. Konunu okuyunca çok şaşırdım. Tek fark benim babam duymadı, ama duyarsa aynı tepkiyi verecek. Cevapları merakla bekliyorum ben de. :)
2,5 yıldır duymadı babam ama annemin haberi var. Annem de babamın kabul etmeyeceğini söylüyor ama susuyoruz şimdilik... Okulu bekliyoruz. :)Aman duyurma canim kac aydir neler cektim anlatamam is ciddiye binene kadar kesinlikle sakla :)
2,5 yıldır duymadı babam ama annemin haberi var. Annem de babamın kabul etmeyeceğini söylüyor ama susuyoruz şimdilik... Okulu bekliyoruz. :)
Bilen çok kişi var malesef... Sonradan çok pişman olduk, ama ipin ucu kaçtı bir kere. Umarım bazı şeyler rayına girmeden, yolunu bulmadan duyulmaz. Çünkü şu aşamada duyulması önünde uzun yıllar var diye bile engel teşkil edebilir.En iyisi bekleyin nasil olsa okul bitmeden olmayacak ama akrabanda olsa kimseye soyleme. Benim basimi direk kardes bildigim insanlar yakti.
Bilen çok kişi var malesef... Sonradan çok pişman olduk, ama ipin ucu kaçtı bir kere. Umarım bazı şeyler rayına girmeden, yolunu bulmadan duyulmaz. Çünkü şu aşamada duyulması önünde uzun yıllar var diye bile engel teşkil edebilir.
Siz de aynı şekilde inşAllah canım. Sen halledince nasıl başardığını söyleyiver de aklımda bulunsun, lazım olur bakarsın :)Anlayabiliyorum insallah duyulmaz gercekten sizin icin zor olur. Umarim siz hic bir sorun yasamadan halledersiniz :)
Siz de aynı şekilde inşAllah canım. Sen halledince nasıl başardığını söyleyiver de aklımda bulunsun, lazım olur bakarsın :)
Ailen şuan senin evlenmene hazır değil o yüzden tepki göstermişlerdir diye düşünüyorum. Bi de kolay kolay beğenmiyorlar.. Zor iş ya aile konusu. Bende hayatıma birini almayı düşünürken çok geriliyorum
Kesinlikle öyle, ufkumuzu açacak türden tavsiyelere ihtiyacımız var. Ben de buna benzer bi konu açmıştım. Bi bak istersen, bikaç yorum gelmişti. :) (http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/548488-aile-engeli.html)İnsallah lazim olmaz sizede basarirsam her detayini anlatirim :)Baya bir tavsiyeye ihtiyacimiz olacak ama :)
Kesinlikle öyle, ufkumuzu açacak türden tavsiyelere ihtiyacımız var. Ben de buna benzer bi konu açmıştım. Bi bak istersen, bikaç yorum gelmişti. :) (http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/548488-aile-engeli.html)
Aynen canım, ben de sırf babam istemiyor diye bırakmayı düşünmüyorum ama istiyorum ki kırgınlık olmadan, tatsızlık çıkmadan halledilsin. düğün olduğunda mesela babam suratını asmasın da güzel döktürsün :)) dediğine dikkat edip elimden geldiğince saklamaya çalışcam.. Allah yardımcımız olsun. Birbirimizi takipte kalalım :)Konuna baktimda canim gercekten bazi noktalar cok benziyor ve hemen hemen herkeste birakma diyor. Bende birakmayi dusunmuyorum ama yipranmadan bir ikna edebilsem babami ne kadar mutlu olacagim. İnsallah sende kolaylikla atlatirsin canim ya ama is ciddiye binene kadar elinden geldigince sakla.
Aynen canım, ben de sırf babam istemiyor diye bırakmayı düşünmüyorum ama istiyorum ki kırgınlık olmadan, tatsızlık çıkmadan halledilsin. düğün olduğunda mesela babam suratını asmasın da güzel döktürsün :)) dediğine dikkat edip elimden geldiğince saklamaya çalışcam.. Allah yardımcımız olsun. Birbirimizi takipte kalalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?