Karşı cinsten arkadaş krizi

İş telefonunuz ve özel telefonunuz ayri degil mi arkadaslar? Isim geregi umarami veriyorum ya da bulunabilir diye herkese dagitiliyor mu?
Is telefonunda işle ilgili iletisim kurulan insanlar vardir, numarayi bulan da geyik yapmak icin degil işle ilgili size ulasirlar. Nasil olsa işim geregi numaram kadin erkek herkeslerde var al sende de olsun ararsin diye numara mi veriliyomuş.
Diğer konuya yorumunuz yok sanırım
Sizin numaranızın elin adaminda ne işi var ne alaka yani.esimin kaç yıllık arkadaşları var onlarda bile numaram yoktur.siz böyle yapınca eşiniz de misilleme yapmis
telefon alma verme olayı eşimin olayından sonraydı

merhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi “avukata ihtiyacım olursa bulunsun” dedi, ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık
. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir kadın iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı.
- “Bu kadın benim arabama binemez “dedim
-“ne alakası var onun zaten arabası var orada buluşacağız “dedi.
- “Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz “dedim. Kabul etmedi.
-” O kendi arabasıyla gider” dedi.
-” O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin “dedim.
-“Tamam o zaman sen al arabana git “dedi. indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.)
  • gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur” dedim. Neyle döndün peki dedim.
  • Onun arabasıyla dedi.
  • “İkiniz mi sadece” dedim.
-Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm,dedi. —Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim.
Çıldırdım tabi
-. Senin hastalıklı düşüncelerinle uğraşamamıcam dedi.
- Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM.
Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
1. Arkadaşınızın sevgilisi ile karşılıklı neden telefon alıp verdiniz kadın kadınla muhattap erkek erkek muhatap olabilir. Bu arada bu tür konuları sorun etmem. Ancak arkadaşımın sevgilisi ise bir tık geri de durup eşimle bizzat muhatap olmasını sağlarım ki aradaki denge kurulsun. 2. Eşiniz sizin hoşlanmadığınız birisi ile neden bu kadar samimi. Yani ben aranızda bir fark göremedim ikinizde aynısınız. Aynı iş yerinden tek erkek mi davetli yemeğe.

O kadınla ilğili daha önce de sorunlar yaşadık. Hoşlanmadığımı biliyor. Eve gelinçe ondan gelen mesajları sildiğini söylemişti o kadın başka bir kadın iş arkadaşı değil sorun. Diğer adamı da belki hayatımda bir daha hic görmeyeceğim veya arkadaşımın eşi olarak uzak şehirde yaşayacak yine belki hiç görmeyeceğim.
O kadınsa aynı iş yerinde
Sonuç olarak ikiniz de birbirinizin hassas olduğu konularda birbirinize saygılı değilsiniz. Biravukat olarak doğruyu siz de biliyorsunuz ama başkalarından duymak gerekiyorsa , boşanmak sizin için mantıklı olan.

O kadınla ilğili daha önce de sorunlar yaşadık. Hoşlanmadığımı biliyor. Eve gelinçe ondan gelen mesajları sildiğini söylemişti o kadın başka bir kadın iş arkadaşı değil sorun. Diğer adamı da belki hayatımda bir daha hic görmeyeceğim veya arkadaşımın eşi olarak uzak şehirde yaşayacak yine belki hiç görmeyeceğim.
O kadınsa aynı iş yerinde
Ayeıca adam gider gitmez anahtar bahanesiyle sizinle iletişim kurmuş bile yani çok da gözardı edilecek masum değil.

Eşinizin diğer kadın iş arkadaşlarıyla iletişime tavrınız nasıl? Bahsettiğiniz kadın neden tartışmalara sebep oldu? Bir insan eşinin rahatsız olduğu iş arkadaşıyla beraber bir yere gidecek kadar yakın olmamalı. Bir yerde toplu halde bulunmak ayrı ama dediğiniz gibi beraber gitme planı yapılmış ki zaten birlikte de dönmüşler.

Diğer taraftan sizin ilk defa gördüğünüz arkadaş sevgilisiyle telefonlarını almanız nana da gereksiz geldi ve anahtar da bahaneydi muhtemelen. Eşinizin rahatsızlığını haklı buldum tek başına ama iş arkadaşı mevzusunda onun da işine geldiği gibi davrandığı çok açık.

İkinizi de haklı bulamadım.
Eşiniz sizin numaranızın bir başkasında bulunmasından niye rahatsız? Meslek sahibi kadınsınız,numaranız herkeste olabilir. Biri asılırsa da ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz,anahtar meselesinde olduğu gibi. Anahtar yok der kestirir atarsınız,tekrar ararsa açmazsınız,engellersiniz vs vs bin tane yolu var yani birini başınızdan atmanın.

Eşinizin telefonuna gelen aramada da siz haksızsınız,yukarıda sizin için yazdığım her şey eşiniz için de geçerli çünkü. Adamın milyon tane işi ve tanıdığı vardır,birinden biriyle iş veya sohbet amacıyla denk gelip görüşebilir. O benim arabama binemez diye ezik bir cümlenin size ne faydası oldu? Tam tersine zavallı durumuna düştünüz. Herkes herkesin arabasına binebilir,herkes birbiriyle konuşabilir ne var bunda bu kadar anlamadım

merhaba kk.
20 yıllık arkadaşım başka bir şehirden misafir olarak geldi erkek arkadaşıyla 2 gece bizde kaldılar. Erkek arkadaşı çok dolu sohbetli biriydi ve ben de onun fikirlerinden ve konuşmaktan çok keyif aldım ayrılırken de telefonumu istedi “avukata ihtiyacım olursa bulunsun” dedi, ben de onunkini aldım gittiler. Arkadaşım da rahat biridir eşime karşı da öyle. Çok takılmadım yani. Gittiklerinden 2 gün sonra erkek arkadaşı aradı beni ve bir anahtarı unuttuğunu söyledi. Yattığımız odaya bakar mısın orada düşürdüm dedi tesadüf birkaç gün sonra da onların olduğu şehre gidecektik bulursam getiririm dedim,kapattık aradım taradım bulamadım. Kendisine de bulamadım mesaj attım.
Eşim ona takıldı. Anahtarın bahane olduğunu böyle bir anahtar olmadığını söyledi. Telefon numarası alma verme işinden rahatsız olduğunu kaba bir dille ve sert bir şekilde imalarla söyledi tartıştık
. Fakat aynı gün eşim benim arabamla beni işe bırakıyordu öğle arası da eşim iş arkadaşlaryla bir iş arkadaşlarının veda yemeğine gidecekti. Tam arabadayken hiç hoşlanmadığım bir kadın iş arkadaşı aradı neredesin benim işim bitti gibi. Bu çok konuşmadı kapattı.
- “Neden sana duyursun o zaman dedim belli ki beraber gitmeyi konusmussunuz “dedim. Kabul etmedi.
-” O zaman canlı konum at bakalım işe mi dönceksin yoksa direk restorana mı gideceksin “dedim.
-“Tamam o zaman sen al arabana git “dedi. indi arabadan. Ben hay hay dedim bastım gittim iş yerime.
Dün anahtar meselesini tartışırken aklıma geldi hala bana sen o konuşmadan nasıl beraber gidelim mi anladın dedi. (resmen kadın aslında ima ettiğini bunu anlamadigini bana bunu sorduruyor çaktırmadan; kadın yanlış anlamaktan korkuyor yani.)
  • gideceğiniz saat belli gittiğiniz yer belli sana daha gitme saati gelmeden arıyorsan beraber gidelim ve ima ediyordur” dedim. Neyle döndün peki dedim.
  • Onun arabasıyla dedi.
-Evet dedi. Ne yapayım sen benim arabama binmesin dedin ben de onunki ile döndüm,dedi. —Bravo, ben sana o kadından hiç hoşlanmadığımı uzak durmanı istediğimi soyledigim halde kalktım bunu yaptın öyle mi dedim.
Çıldırdım tabi
- Öyle mi sen de beni 20 yıllık arkadaşımla sevgilisiyle düşündün dedim kim hasta dediM.
Bir şey diyemedi tabii. Ama çok kırıldım, beni yok saymasına bildiğini okumasına.. şimdi konuşmuyoruz..
Bana yakın arkadaşın sevgilisinin numara alması tuhaf gelmedi. Ben hastanedeyken eşimle iletişime geçmişlerdi mesela. Öte yandan eşim ya da ben birisinden hoşlanmadıysak diğerinin görüşme deme hakkı her zaman vardır. Siz işyerinde bir kadından hoşlanmadıysanız mesafe koymalıydı. Ben sizi daha haklı buldum. Arkadaşınızın sevgilisi muhabbeti uzatırsa ve kesmezseniz o noktada eşiniz haklıdır. Ama şu an kendi işyeri flörtüne bahane bulmuş.

Konuda bana ters o kadar cok sey var ki. 😃 Bi defa arkadasim 20 yillikta olsa sevgili diye getirdigi tanimadigim, ilk defa görecegim ne oldugu belirsiz adami evde yatirmam mumkun degil ki esimin bekar erkek arkadaslari evimizde yatiya kalabiliyor mesele erkek olmasi da degil. Sohbeti hoşunuza gitti diye adamla numara alip vermeniz bana inanilmaz sacma geldi ne yapcaksaniz yani sohbetlere tanismaya mesajlasarak konusurak devam mi edeceksiniz? Esiniz de cok hakli oyle bir anahtar yok muhtemelen.
Arkadasinizin 20 yillik olmasi birlikte oldugu insanlara sonsuz guven duyabileceginiz anlamina gelmiyor. Kari koca çok uclarda yuruyorsunuz. Madem evinize gelen adamin numarasini alacak muhabbet kuracak kafadasiniz esinizin kiminle nerde gezdigini de takmayin bi zahmet. 😄
+1

Eşinizin diğer kadın iş arkadaşlarıyla iletişime tavrınız nasıl? Bahsettiğiniz kadın neden tartışmalara sebep oldu? Bir insan eşinin rahatsız olduğu iş arkadaşıyla beraber bir yere gidecek kadar yakın olmamalı. Bir yerde toplu halde bulunmak ayrı ama dediğiniz gibi beraber gitme planı yapılmış ki zaten birlikte de dönmüşler.

Diğer taraftan sizin ilk defa gördüğünüz arkadaş sevgilisiyle telefonlarını almanız nana da gereksiz geldi ve anahtar da bahaneydi muhtemelen. Eşinizin rahatsızlığını haklı buldum tek başına ama iş arkadaşı mevzusunda onun da işine geldiği gibi davrandığı çok açık.
Bir sürü kadın arkadaşı var bu kadından hoşlanmıyorum gereksiz laubali. Sözde çok sıcak. Durumda sadece ona açık bir ğönderme paylaştım (iş arkadaşına mesafeli olmak gerektiğiyle ilgili) direkt beni enğellemiş şimdi bu ne anlama geliyor

Bir şey aklıma takıldı. Arkadaşınızın sevgilisi sanırım avukat ihtiyacın olursa bana ulaşırsın demiş. Bu işinizle ilgili bir durumla mı alakalı yoksa boşanma avukatı falan mı kendisi. Eğer öyleyse de ya iyi niyetli değil ya da belki bir şey sezdi diye düşündüm. Çünkü eşinizin de yaptığı normal değil. Sizin rahatsız olduğunuzu anlamaması için klinik problemlerinin olması gerekiyor. Kaldı ki arkadaşınızın sevgilisinden rahatsızsa en başında kalamaz diyebilirdi. Kendisi iyi niyetli olmadığı için de sizi bununla itham etmiş olabilir? Kafamda çok fazla soru işareti oluştu net bir şey bile söyleyemedim🥲

Bir şey aklıma takıldı. Arkadaşınızın sevgilisi sanırım avukat ihtiyacın olursa bana ulaşırsın demiş. Bu işinizle ilgili bir durumla mı alakalı yoksa boşanma avukatı falan mı kendisi. Eğer öyleyse de ya iyi niyetli değil ya da belki bir şey sezdi diye düşündüm. Çünkü eşinizin de yaptığı normal değil. Sizin rahatsız olduğunuzu anlamaması için klinik problemlerinin olması gerekiyor. Kaldı ki arkadaşınızın sevgilisinden rahatsızsa en başında kalamaz diyebilirdi. Kendisi iyi niyetli olmadığı için de sizi bununla itham etmiş olabilir? Kafamda çok fazla soru işareti oluştu net bir şey bile söyleyemedim🥲
Avukat olan benim.

merhaba kk.
  • Onun arabasıyla dedi.
Çıldırdım tabi
İkinizin de rahat bir evlilik, relaks bir hayat mı yoksa kıskanmalı kısıtlamalı bir hayat mı istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Ve birbirinize güvenip güvenmediğinize…

İkiniz de dengesiz davranıyorsunuz.

merhaba kk.
  • Onun arabasıyla dedi.
Çıldırdım tabi
Çok basit kişi kendinden bilir işi. Aldatıyor ya da aldatmak istiyor. Her türlü gözü dısarda. Demekki kendi türlü bahanelerle kadınlara mesaj atıyor. O kadınla ilgili niyeti de temiz değil.

Teşekkür ederim beni anlayabildiğiniz icin. Evet adamın asla art niyetli bir tavrı olmadı olamaz da. Dediğiniz gibi mesleki olarak istedi. Eşime gelince evet beni aptal yerine koydu. Bir sürü kadın arkadaşı var hiçbirine takılmıyorum. İş arkadaşıdır belli bir mesafede görüşürler ama bu kadın tuhaf. Rahatsız olduğumu da söylüyorum buna rağmen hiç dikkat etmiyor
Ama belli zaten beraber gideceklermiş. Kad8n o yüzden aramış. Eşiniz de al arabayı diye manasızc açamura yatmış açık vermemeye çalosmak için sizi suçlamış. Aralarında birşey var bence. Yoksa o kadınla niye dönsin eve hiç mi erkek arkadaşı yoktu. Taksi de mı çağıramıyor. Eşiniz gizliyor belli. Kontrol edin aramaları mesajları

Ben de sizin yaptığınız da çok güzel bir davranış olmamış eşinizin yaptığı da öyle size karışma hakkı buluyorsa kendi de yapmaması lazımdı ama yeni tanıştığım arkadaşımın sevgilisiyle bu kadar samimi olmazdım açıkçası eşinde rahatsız olmuş bu durumdan

Back
X