- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Canim kondomu atan kadın sarışın mi esmer mi kumral mi?ona göre yorum yapabilirim.
aklıma bir dizideki replik geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kondomu atan kadın sarışın mi esmer mi kumral mi?ona göre yorum yapabilirim.
Ay sus o da benim komşuydu nasıl hatırladınaynı zamanda da oldukça pasaklı pala bıyıklı komşu kadın
hayır kk klozete kondom atıp tıkayanı duydukta pencereden atanlarda varmış
(kusma smileyi)
Kadinlar lütfen sarışın olmayın saçlarınızı siyaha boyayın ve eviniz dahi olsa edepli giyinin, milletin kocişini yoldan çıkarmayın.ha mumkunse de balkona hiç çıkmayın![]()
Önemli olan kadının tavrı niye olsun, adam adam olsun önce. Evliyse evli gibi dursun yoksa kah sarışın kah kumral fark etmez yaniabartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..
hatırlarım benAy sus o da benim komşuydu nasıl hatırladın
Bak aklıma getirdin yine ya
Koalina kusura bakma ama ben snein eşine çok gülüyorumBen dışarıda askılı giyiyorum doğal olarak evde de giyiyorum ama eşim balkona çamaşır asmaya askılıyla çıkınca deliriyor.
Gideyim de söyleyeyim bari "herif herif ben sarışın değilim esmerim bir şeycikler olmaz merak etme!" diye.
Can havli mi yok artıkKadın can havli birsey sormuş soracağına pişman etmişsiniz vallahi böyle bir sürü insan can sıkıntısı ile içinden geçenleri soyleyiveriyor ve burda bu kadar dalga geçilince birdaha siteye gelmiyorlar. Herkezin derdi ayrıdir arkadaşlar kadın hamile duyguları zaten karışık iyiye yönlendirmek daha güzel olmaz mı
İnsan derdini yazamaz hale geldi herseyi 4 4luk o kadar çok kadın var burda gelip birde dalga geciyorlar milletle![]()
Tehdit olarak görüyor kadını ve kafaya takmış durumda tabiki buna can havlı denirCan havli mi yok artık
Değişik bi düşünce yapısı var ben de nasıl davranacağımı şaşırdımKoalina kusura bakma ama ben snein eşine çok gülüyorum
Herşeyi tezat mı komik mi desem bilemedim
Dışarıda askılı giyen balkonda tesettüre mi girsinbi de seni işe bırakmasına çok gülmüştüm , ilahi