Onların pek bişey yapacağını sanmıyorumZabıta, kaymakamlık vs şikayet edebilirsiniz . Ne demek kapıma çarpa çarpa top oynamak. Belliki güzellikten anlamıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların pek bişey yapacağını sanmıyorumZabıta, kaymakamlık vs şikayet edebilirsiniz . Ne demek kapıma çarpa çarpa top oynamak. Belliki güzellikten anlamıyorlar
Tam olarak söylediğiniz gibiKendileri eğitilmemiş ki çocuklarını eğitsinler. Çocuk yapmak onlar için o kadar sıradan ki... Oluyor ve kendi kendine büyüyor.
Hahaha iyi fikirOnlar oynamayi biraktiginda buyukce bir basketbol topu alip kapilarina firlatin eger sorarsa sizin kapiyi pota yaptim dersiniz![]()
aynen sadece gelip uyarıyorlar ciddi anlamda aksiyon alabilmeleri için yazılı şikayet istiyorlarOnların pek bişey yapacağını sanmıyorum
Kapıyı aç topu kesKarşı komşunun üç tane çocuğu var, Her gün ellerinde bi top binanın koridorunda futbol oynuyorlar. sanki messi nin çırakları.Koridoru stadyum, kapımızı kale yapmışlar. Top her seferinde güm güm diye kapıya çarpıyor, kalp krizi geçireceğim neredeyse. Bina bahçesi bomboş duruyor ama onlar koridoru şampiyonlar ligi sahası sanıyor.
Kadına defalarca söyledim binanın kocaman bahçesi var orda oynasınlar neden koridorda oynatıyosunuz rahatsız oluyoruz diye ama yok anlamıyolar. Vallahi yakında ya ben taşıncam ya da onlar transfer olcak. Bana bi akıl verin napmam lazım?