Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam da kesin ebeveynleri de bu türden davranıyordur diyecektim..Kadın ve kocası da öyle. Kavgalarını bile koridorda yapıyolar. Bütün sesler bizim evin içinde.Gidin evde bağırın kardeşim ben sizi ve çocuklarınızı çekmek zorunda mıyım.
Malesef apartman içine kendi daireniz için kamera takmak yasak.Kamera taktir kapıya o videoyla da şikayette bulun
Evi satarsanız bunu asınKarşı komşunun üç tane çocuğu var, Her gün ellerinde bi top binanın koridorunda futbol oynuyorlar. sanki messi nin çırakları.Koridoru stadyum, kapımızı kale yapmışlar. Top her seferinde güm güm diye kapıya çarpıyor, kalp krizi geçireceğim neredeyse. Bina bahçesi bomboş duruyor ama onlar koridoru şampiyonlar ligi sahası sanıyor.
Kadına defalarca söyledim binanın kocaman bahçesi var orda oynasınlar neden koridorda oynatıyosunuz rahatsız oluyoruz diye ama yok anlamıyolar. Vallahi yakında ya ben taşıncam ya da onlar transfer olcak. Bana bi akıl verin napmam lazım?
Merceğe twkılıyor neden yasak olsunMalesef apartman içine kendi daireniz için kamera takmak yasak.
Allah im tavsiyeye gel hele senn....Hayvanlar, köpekler insanların çıkarları için var değil mi?He bir de havlayan köpeğimi komşusu rahatsız olsun,gelsin vursun tövbe tövbe, şikayet edilip barınağa götürülsün diye arkadaşımın evinin kapısına bağlatacağım ,ha bir de esir edeceğim resmen köpeğimi.Oldu canım oldu..Havlayan bir köpeği olan arkadaşınız varsa köpek bağlayın kapıya bakalım ne diyecekler.
Bence verdiğiniz yapılabilecek en mantıklı önerilerden biri.Merceğe twkılıyor neden yasak olsun
süper fikir valla yapın bunuHahaha iyi fikir![]()
Yere bı kaç tane raptiye atKarşı komşunun üç tane çocuğu var, Her gün ellerinde bi top binanın koridorunda futbol oynuyorlar. sanki messi nin çırakları.Koridoru stadyum, kapımızı kale yapmışlar. Top her seferinde güm güm diye kapıya çarpıyor, kalp krizi geçireceğim neredeyse. Bina bahçesi bomboş duruyor ama onlar koridoru şampiyonlar ligi sahası sanıyor.
Kadına defalarca söyledim binanın kocaman bahçesi var orda oynasınlar neden koridorda oynatıyosunuz rahatsız oluyoruz diye ama yok anlamıyolar. Vallahi yakında ya ben taşıncam ya da onlar transfer olcak. Bana bi akıl verin napmam lazım?
Bir gün kocanızla siz onlardan önce çıkıp top oynayın kaleyi de onların kapısı yapınKarşı komşunun üç tane çocuğu var, Her gün ellerinde bi top binanın koridorunda futbol oynuyorlar. sanki messi nin çırakları.Koridoru stadyum, kapımızı kale yapmışlar. Top her seferinde güm güm diye kapıya çarpıyor, kalp krizi geçireceğim neredeyse. Bina bahçesi bomboş duruyor ama onlar koridoru şampiyonlar ligi sahası sanıyor.
Bence yorum olmamasının sebebi yönetici veya polise şikayet etmeden burada çözüm aramaya çalışması.Çok yorum yok çünkü sitenin çoğu görgüsüz çocuktur yapar annesi kaynıyor. Çocuklara terbiye vermek gibi bir kavramdan haberleri yok. Çocuğun armut gibi kendi kendine zaman geçtikçe değişeceğini sanıyorlar. O çocuğa çocukken topluma saygıyı öğretmezsen, ergenlikte ve yetişkinlikte sittin sene öğretemeyeceğini anlamıyorlar.
Bir gün kocanızla siz onlardan önce çıkıp top oynayın kaleyi de onların kapısı yapın