- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Bence cocuklarinizıda koruyun ondan haberlerde neler neler görüyoruz Allah korusun. Taşınamıyorsaniz hiç muhatap olmayın onunla. Ne insanlar var ya
Ağır sapık. Yaşına başına bakmayın. Bunlar daha tehlikeli.
Kesinlikle söyleyin eşinize. Adam sıkıntılı. Neden tek başınıza başa çıkmaya çalışasınız. Bırakın eşiniz halletsin.Hayırlı aksamlar arkadaşlar benim bir problemim var ve içimi kemiriyor.
Oturduğum eve 1 yıl önce taşındık. Karşı komşumuz adam 70 ,kadın 60 yaşında bir çift. Adam ne zaman binada görse laf atar selam verirdi bende sağol amca vs derdim. Son bir aydır mesela; ben dışarıdan geliyorum camdan beni görüp otomatiğe basıyor, ben evin kapısını açınca o da açıyordu. 1 hafta önce ben dışarı çıkarken kapıyı açtı. Bana "sizden önce yeni evli bir çift vardı geceleri yatak odasından sesler gelirdi siz yatak odanızı kullanmiyormusunuz dedi. O an anlam veremedim.(adam yaşlı sakallı etrafta sevilen hacı denen biri beklemediğim birseydi)
1 gün sonra yine beni gördü geceleri balkonun ışığı açık dedi( çocuklar uyuduktan sonra mutfağı toplayıp balkonda kahve içip kitap okuyorum) . 2 gün sonra yine görünce başladı ağlamaya ve seni ölen ablama benzetiyorum diyip sarılıp öpmeye çalıştı. Bende bağırdım seni sakalından tutar merdivenden atarim dedim.yanlis anladın dedi. Şok oldum. Çok korktum. O günden sonra hiç huzurlu değilim ben mi abartıyorum. Eşime anlatsam kan çıkar. Ama adamı görünce selamlasiyor. Yine dün oğluma dini bir çocuk dergisi vermiş. Alma desem olmuyor. Eşime anlatmadikçada daha çok yüz bulur mu? Ya da benim için komsulata vs yüz verdi vs diye iftira atarmı diye tedirgin oldum.
Taşınmak istiyorum ama bu eve taşınırken boya badana yaptık .nakliye vs hep karta yüklendik yeni yeni bitiyor.eşimin işleri bozuk tekrar taşınma masrafını imkanı yok karşılayamayiz. Ne yapsam eşine mi söylesem
Eşim döver kesin.Kesinlikle söyleyin eşinize. Adam sıkıntılı. Neden tek başınıza başa çıkmaya çalışasınız. Bırakın eşiniz halletsin.
Bunadıysa banane canım haline hareketine dikkat edecek eee adam bunadı herşeyini hoşmu görelim salmasınlar dışarıya sokağa ozaman başlarım onun bunamasınaBende acaba hasta mı diye düşünüyorum. Etraftan çok seviliyor. Sonradan bunama vs mi oldu diyorum
Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz durumu anlatın ama adamın kan dökeceği şekilde de değil yani. Elin manyağı yüzünden başınız belaya girmesin. Eşinize konu komşudan iyi şeyler duymadım bu adam hakkında bazen konuşurken de saçmalıyor tarzında anlatsanız. Kendisine dikkat etmesi gerektiğini neler duyuyoruz görüyoruz evladımız var samimi olmayalım gerek yok şeklinde yumuşatarak anlatsanız.
Bunadıysa banane canım haline hareketine dikkat edecek eee adam bunadı herşeyini hoşmu görelim salmasınlar dışarıya sokağa ozaman başlarım onun bunamasına
Zaten gelmiş 70 ine, çok tercih edeni de yok, kimi tutarsam kar artık diye bakıyor. Kime inandıracaksın bu herifin böyle olduğuna bir de o da var .Evet daha tehlikeli çünkü hiç bekleniyorsunuz öyle birinden ve daha çok yıprattı
Sapık dedeHayırlı aksamlar arkadaşlar benim bir problemim var ve içimi kemiriyor.
Oturduğum eve 1 yıl önce taşındık. Karşı komşumuz adam 70 ,kadın 60 yaşında bir çift. Adam ne zaman binada görse laf atar selam verirdi bende sağol amca vs derdim. Son bir aydır mesela; ben dışarıdan geliyorum camdan beni görüp otomatiğe basıyor, ben evin kapısını açınca o da açıyordu. 1 hafta önce ben dışarı çıkarken kapıyı açtı. Bana "sizden önce yeni evli bir çift vardı geceleri yatak odasından sesler gelirdi siz yatak odanızı kullanmiyormusunuz dedi. O an anlam veremedim.(adam yaşlı sakallı etrafta sevilen hacı denen biri beklemediğim birseydi)
1 gün sonra yine beni gördü geceleri balkonun ışığı açık dedi( çocuklar uyuduktan sonra mutfağı toplayıp balkonda kahve içip kitap okuyorum) . 2 gün sonra yine görünce başladı ağlamaya ve seni ölen ablama benzetiyorum diyip sarılıp öpmeye çalıştı. Bende bağırdım seni sakalından tutar merdivenden atarim dedim.yanlis anladın dedi. Şok oldum. Çok korktum. O günden sonra hiç huzurlu değilim ben mi abartıyorum. Eşime anlatsam kan çıkar. Ama adamı görünce selamlasiyor. Yine dün oğluma dini bir çocuk dergisi vermiş. Alma desem olmuyor. Eşime anlatmadikçada daha çok yüz bulur mu? Ya da benim için komsulata vs yüz verdi vs diye iftira atarmı diye tedirgin oldum.
Taşınmak istiyorum ama bu eve taşınırken boya badana yaptık .nakliye vs hep karta yüklendik yeni yeni bitiyor.eşimin işleri bozuk tekrar taşınma masrafını imkanı yok karşılayamayiz. Ne yapsam eşine mi söylesem
Diğer komşulara da aynı şekilde yaklaşıyor mu acaba? Yaşa da aldanmayın. Belki bunama vardır da.
Zaten gelmiş 70 ine, çok tercih edeni de yok, kimi tutarsam kar artık diye bakıyor. Kime inandıracaksın bu herifin böyle olduğuna bir de o da var .
Dövsün. Adamı dövebilme potansiyeli olam eşiniz sizi dövmüyor mu? Ya ileride adam bir densizlij eder eşiniz onun yüzünden sizi döverse.Eşim döver kesin.
Akli dengesi şaşmış olabilir mi,düpedüz saçmalıyor çünkü.Bende acaba hasta mı diye düşünüyorum. Etraftan çok seviliyor. Sonradan bunama vs mi oldu diyorum
Dövsün. Adamı dövebilme potansiyeli olam eşiniz sizi dövmüyor mu? Ya ileride adam bir densizlij eder eşiniz onun yüzünden sizi döverse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?