- 15 Ekim 2016
- 6.818
- 12.322
- 248
Dedeye bak tam sapık polise şikayet ederim seni de ses kaydını aldım çocuklarımdan eşimden bende uzak dur deHayırlı aksamlar arkadaşlar benim bir problemim var ve içimi kemiriyor.
Oturduğum eve 1 yıl önce taşındık. Karşı komşumuz adam 70 ,kadın 60 yaşında bir çift. Adam ne zaman binada görse laf atar selam verirdi bende sağol amca vs derdim. Son bir aydır mesela; ben dışarıdan geliyorum camdan beni görüp otomatiğe basıyor, ben evin kapısını açınca o da açıyordu. 1 hafta önce ben dışarı çıkarken kapıyı açtı. Bana "sizden önce yeni evli bir çift vardı geceleri yatak odasından sesler gelirdi siz yatak odanızı kullanmiyormusunuz dedi. O an anlam veremedim.(adam yaşlı sakallı etrafta sevilen hacı denen biri beklemediğim birseydi)
1 gün sonra yine beni gördü geceleri balkonun ışığı açık dedi( çocuklar uyuduktan sonra mutfağı toplayıp balkonda kahve içip kitap okuyorum) . 2 gün sonra yine görünce başladı ağlamaya ve seni ölen ablama benzetiyorum diyip sarılıp öpmeye çalıştı. Bende bağırdım seni sakalından tutar merdivenden atarim dedim.yanlis anladın dedi. Şok oldum. Çok korktum. O günden sonra hiç huzurlu değilim ben mi abartıyorum. Eşime anlatsam kan çıkar. Ama adamı görünce selamlasiyor. Yine dün oğluma dini bir çocuk dergisi vermiş. Alma desem olmuyor. Eşime anlatmadikçada daha çok yüz bulur mu? Ya da benim için komsulata vs yüz verdi vs diye iftira atarmı diye tedirgin oldum.
Taşınmak istiyorum ama bu eve taşınırken boya badana yaptık .nakliye vs hep karta yüklendik yeni yeni bitiyor.eşimin işleri bozuk tekrar taşınma masrafını imkanı yok karşılayamayiz. Ne yapsam eşine mi söylesem
Ne alaka kiDövsün. Adamı dövebilme potansiyeli olam eşiniz sizi dövmüyor mu? Ya ileride adam bir densizlij eder eşiniz onun yüzünden sizi döverse.
Yaptığı az buz bir şey değil Katip. Hangimizin komşusu yatak sesleriniz gelmiyor dediğinde normal karşılarız? Ortalama bir koca ağzını burnunu kırar adamın yani. Bizim burada bu olur. Bana çok uç, acayip geldi yani yaptığı.Katılıyorum herkes bunağına sahip çıksın, çizersem niye çizdin demek yokkk.
Ortalama kocayı bırak , ortalama ben o herifin ağzını alır rendeye sokarım .Yaptığı az buz bir şey değil Katip. Hangimizin komşusu yatak sesleriniz gelmiyor dediğinde normal karşılarız? Ortalama bir koca ağzını burnunu kırar adamın yani. Bizim burada bu olur. Bana çok uç, acayip geldi yani yaptığı.
Tabi ya. Huzurevinde bile yaşadım tacizi.Çok şansları yok, zamanları da, o yüzden yırtıcı olabiliyorlar.
Ohaaa . Valla başka bişey bulamadım gerçekten şok oldum sapik ciddenHayırlı aksamlar arkadaşlar benim bir problemim var ve içimi kemiriyor.
Oturduğum eve 1 yıl önce taşındık. Karşı komşumuz adam 70 ,kadın 60 yaşında bir çift. Adam ne zaman binada görse laf atar selam verirdi bende sağol amca vs derdim. Son bir aydır mesela; ben dışarıdan geliyorum camdan beni görüp otomatiğe basıyor, ben evin kapısını açınca o da açıyordu. 1 hafta önce ben dışarı çıkarken kapıyı açtı. Bana "sizden önce yeni evli bir çift vardı geceleri yatak odasından sesler gelirdi siz yatak odanızı kullanmiyormusunuz dedi. O an anlam veremedim.(adam yaşlı sakallı etrafta sevilen hacı denen biri beklemediğim birseydi)
1 gün sonra yine beni gördü geceleri balkonun ışığı açık dedi( çocuklar uyuduktan sonra mutfağı toplayıp balkonda kahve içip kitap okuyorum) . 2 gün sonra yine görünce başladı ağlamaya ve seni ölen ablama benzetiyorum diyip sarılıp öpmeye çalıştı. Bende bağırdım seni sakalından tutar merdivenden atarim dedim.yanlis anladın dedi. Şok oldum. Çok korktum. O günden sonra hiç huzurlu değilim ben mi abartıyorum. Eşime anlatsam kan çıkar. Ama adamı görünce selamlasiyor. Yine dün oğluma dini bir çocuk dergisi vermiş. Alma desem olmuyor. Eşime anlatmadikçada daha çok yüz bulur mu? Ya da benim için komsulata vs yüz verdi vs diye iftira atarmı diye tedirgin oldum.
Taşınmak istiyorum ama bu eve taşınırken boya badana yaptık .nakliye vs hep karta yüklendik yeni yeni bitiyor.eşimin işleri bozuk tekrar taşınma masrafını imkanı yok karşılayamayiz. Ne yapsam eşine mi söylesem
Ayy Katip yine konu sahibi yine sakin bir kadınmış. Ben çok çabuk arızaya bağlarım. O lafı dediğinde önünü sonunu düşünmeden çığlığı basıp saldırırdım kesin. Tüm apartman duyardı herhalde.Ortalama kocayı bırak , ortalama ben o herifin ağzını alır rendeye sokarım .
Ayy Katip yine konu sahibi yine sakin bir kadınmış. Ben çok çabuk arızaya bağlarım. O lafı dediğinde önünü sonunu düşünmeden çığlığı basıp saldırırdım kesin. Tüm apartman duyardı herhalde.Tabi sonra inkar ederdi adam, ayıkla pirincin taşını.
Valla Orjinal Hanım, hiç şüpheniz olmasın mağdur olan taraf sizsiniz. Kendinizi ve çevrenizdekileri koruyun derim bu adamdan. Hem sözel hem fiziksel olarak tacize uğramışsınız, acabası yok bana göre bu durumun.Normalde bende aynen sizin gibi biriyim. Başkasının başına gelse elin armutmu topladı senin ağzın yokmuydu derdim. Ama adamın yaşı konumu vs o an dondum kaldım beklemediğim birseydi.. Ancak sonrakinde tepki gosterdim.cunku beklentim oluşmuştu.
Sadece sana musallat olduysa ve eşin de bunu öğrendiğinde medeni tepki veremeyecek biriyse elin armut toplamasin, kendi başının çaresine bak derdim ama "o" adam benim çocuğuma, benden habersiz dergi değil selam bile vermiş olsa şu an hapiste olurdum büyük ihtimalle....
Size yaptığını başkasına yapmış gibi anlatın eşinize eğer korkuyorsanız. Bence kesinlikle bu adamın sapık olduğundan haberi olmalı eşinizin. Selamı sabahı kessin. Yaşlı sapıkta anlar uzak durur belki sizden
Bizzat ebeveynleri tarafından hediyesi kabul edilecek kadar saygı duyulan biri , çocuğun gözünde tehlikeli bir yabancı değildir.... Siz bile koskoca kadinken nutkunuz tutulmuş, tepki verememişsiniz, çocuğa hediyesini de kabul etmişsiniz... o adam artık ilk fırsatta çocuklarınıza el uzatacak ve haberiniz bile olmayacak....Dergiyi oğluma değilde eşime vermiş. Oğluma versin diye. Eğer öyle yapsaydı bende tutamazdım kendimi
Hacı hoca diye geçinen kimi tanidiysam içinden böyle şeyler çıktı. İyi yapmışsınız helal olsun. Eğer bu adam 30lu 40lı yaslarda olsa taşının derdim. Ama 70 yaşındaki adam size ne yapabilecek ? Sinek ufak ama mide bulandırır en fazla. Eşinize söyleyin o adamla da selamı sabahı kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?