- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Ya kadın yalanlarsa seniKızlar ben duramıyorum balkonda oturuyorlar ablaya (eşine )msj attım çağırdım konuşcam. Namaz kılıp geliyorum dedi. Eşime anlatırsam kötü olur hazır esim gececiyken eşine anlaticam. İnceldiği yerden kopsun. Duramıyorum ellerim titriyor
Eşinize adamla ilgili böyle söylentiler var, çok yüz verme deyin. Kan çıkacaksa kendiniz olduğunu söylemeyin.Bende acaba hasta mı diye düşünüyorum. Etraftan çok seviliyor. Sonradan bunama vs mi oldu diyorum
Hiç aklıma gelmediÖnce sakinleşin kadın geldiği zaman mutlaka sizi anlayacaktır.
Birde ses kaydı alsanız mı,yada video kaydı.
Bazı insanların duruşu net olmuyor iftira atabilir.
Ay içim sıkıldı gece gece seni hiç düşünemiyorum canımKızlar yazamadım kusura bakmayın ancak kendime geldim. Abla geldi zaten anlamış gece gece çağırınca birsey olduğunu namaz bile kılmadan gelmiş. Ben onu kapida görünce bağıra bağıra ağlamak istedim ama tuttum kendimi gözlerim boğazlarım zehir gibi yandı. Zaten 3 gündür sağ kolum sağ elim ve suratının sağ tarafı uyusuyordu patlama yaşadım .
Neyse balkona oturduk. Keyif kahvesine cagirmadin diye düşünüyorum bir derdin mi var kızım dedi. ( sanırım eşimle problem var sandi)
Ben òyle diyince tutamadım hüngür hüngür ağladım. Anlattım böyle böyle abla. Sen inan inanma ama bil , Ben uyku uyuyamıyorum huzurum kalmadı dedim. Tasinmaya durumumuz yok dedim.Bana sakın bunu kimseye, özelliklede eşine anlatma yazık 2 çocuğu var dedi. Ben halledicem sen rahat ol, sakın korkma çocuklarına eşine odaklan hakkınıda helal et dedi gitti. Şimdi evde kavga vs oluyormu bilmiyorum. Yatak odaları duvar duvara ama salonları ile aramızda merdiven boşluğu var ses gelmiyor.
Ya kadın yalanlarsa seni
İlk vukaati değil demek kiYok yalanlamadı tuhaftı
Ay içim sıkıldı gece gece seni hiç düşünemiyorum canımiyi kadın en azından kocasının ne halt olduğunu biliyormuş bundan sonra selam dahi verme. İllaki karsilasacaksin Görmemezlikten gel.
İnşallah daha da birşey olmasın çok üzüldüm sen yine de çocuğunu yalnız birakma.Sorma canım bende çok inişli çıkışlı günler yaşıyorum. 10 dakika yüzüm gülüyor sonra kapı gıcırtısı duysam irkiliyorum
İlk vukaati değil demek ki
İnşallah daha da birşey olmasın çok üzüldüm sen yine de çocuğunu yalnız birakma.
Öyle değilde sanki bir hastalığı var gibi davrandı. Allah korusun benim eşim yapsa çıldırır yerin dibine girerdim
Çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor Allah sana kuvvet versinYok sokağa bile yanliz salmiyorum
Çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor Allah sana kuvvet versin
Bugünden sonra ses çıkmazsa rahat ol ama devam ederse esine söyle kimse kendinden ve çocuğundan değerli değil. Tabi eşin adamı dovsun demiyorum ama bilsin.Amin canım teşekkürler. Sağ kolum kafamın sağ tarafı uyuşuyor stresten sanırım. İnşallah adama birsey yapmaz kadın , yada adam kapıya dayanmaz
Sapikdan çok hasta gibi geldi bana boş ver bence cevap verme yüzünü cevir bişey dediyi zamanHayırlı aksamlar arkadaşlar benim bir problemim var ve içimi kemiriyor.
Oturduğum eve 1 yıl önce taşındık. Karşı komşumuz adam 70 ,kadın 60 yaşında bir çift. Adam ne zaman binada görse laf atar selam verirdi bende sağol amca vs derdim. Son bir aydır mesela; ben dışarıdan geliyorum camdan beni görüp otomatiğe basıyor, ben evin kapısını açınca o da açıyordu. 1 hafta önce ben dışarı çıkarken kapıyı açtı. Bana "sizden önce yeni evli bir çift vardı geceleri yatak odasından sesler gelirdi siz yatak odanızı kullanmiyormusunuz dedi. O an anlam veremedim.(adam yaşlı sakallı etrafta sevilen hacı denen biri beklemediğim birseydi)
1 gün sonra yine beni gördü geceleri balkonun ışığı açık dedi( çocuklar uyuduktan sonra mutfağı toplayıp balkonda kahve içip kitap okuyorum) . 2 gün sonra yine görünce başladı ağlamaya ve seni ölen ablama benzetiyorum diyip sarılıp öpmeye çalıştı. Bende bağırdım seni sakalından tutar merdivenden atarim dedim.yanlis anladın dedi. Şok oldum. Çok korktum. O günden sonra hiç huzurlu değilim ben mi abartıyorum. Eşime anlatsam kan çıkar. Ama adamı görünce selamlasiyor. Yine dün oğluma dini bir çocuk dergisi vermiş. Alma desem olmuyor. Eşime anlatmadikçada daha çok yüz bulur mu? Ya da benim için komsulata vs yüz verdi vs diye iftira atarmı diye tedirgin oldum.
Taşınmak istiyorum ama bu eve taşınırken boya badana yaptık .nakliye vs hep karta yüklendik yeni yeni bitiyor.eşimin işleri bozuk tekrar taşınma masrafını imkanı yok karşılayamayiz. Ne yapsam eşine mi söylesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?