Karsi komsu..

Nickim Minaj 0lsun

♥♥♥ ♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
1.123
17.134
208
Merhaba arkadaslar
Ben bir lojmanda oturuyorum ve karsi daireme yeni biri tasindi eslerimiz is yerinde ayni bolumde calisiyorlar.
Ben zaten oyle cok samimiyeti seven biri degilimdir. Ama bu kadin biraz fazla samimi davraniyor.Gecen gun ilk kez evime caya cagirdim sigara kullaniyor cakmak istedi verdim geri yerine koydum ikinci sefer kendi gidip izin falan istemeden cakmagi aldi Zaten eve girer girmez ben cocuga gidiyimde corba yapiyim demeye basladi bende olmaz oyle sey burda yapalim dedim neyse yedirdi cocugunu kalanida evine goturdu.
Sonra artik eve gitmeye yakin yok cocuk okuldan gelecek ne pisiriym sence falan yani demek istiyorki kalanlardan verde götüreyim..
Ve bugun kahveye geldi bana benimde misafirim gelecek hazirlik yapiyorum acti tencereye bakiyor çok acim ne pisirecem yarin cocugun kek günu gibi seyler soyluyor..
Cok uzattim kusura bakmayin velhasil kadin yolucu bir tip ben kekte corbada degilim ama emrivakiden pek hoslanmam ve bisey yapacagim varsada yapmam ki corbayi yaptim o gun tabaginda arta kalanlarida evine goturmek istedi ve goturdu
Gelgelelimm eslerimizin maasi iyi cok sukur ve bu kadin memleketlerinde iki daireleri oldugunu soylyor yani sevaptir ihtiyaci vardir belki demesin kimse ve ben merhametli biriyimdir
Simdi size sormak istedigim ben bu kadina nasil davranmaliyim daha dogrusu kendimi nasil kullandirtmadan seviyeli bi sekilde idare etmeliyim lojmandan cikmamiza iki sene var..

Önce insanları bir ölçüp tartmak gerek, başta yok evinize gitmeyin burada yapalım demeniz hata olmuş, ki zaten hemen karşısında evinde çocuğunun karnını doyurur gelir sohbetinize devam ederdiniz.

Mesafe koyacaksın sanırım yapacağın tek şey bu.

Bende lojmanda oturuyorum ve çok iyi bilirim içlerini,çok fazla içli dışlı olmuyorum gerekte yok zaten gelmek isteyen buyursun gelsin benim zaten iki cocukla gezmeye ayıracak zamanım yok..Zamaninda eli açıklığım ve sınırsız hizmetim yüzünden çok kullanıldım ve darbe yedim...bir iki komşunun olsun az olsun öz olsun yeter yoksaişin şoku çıkıyorzaten bi süre sonra...

Zaten corbayi yapip doyurup gelebilirdi ben caylari koymusum o cocuguna corbadan bahsediyor mecbur kaldim ama bilseydim yapmazdim
Tesekkur ederim..

aynen bende ne serin ne derin olmak istiyorum ama nasil yapicam onu bilmiyoru..

Bende lojman ortamında oturdum ve aynısından bendede vardı Benimki birde kocadan şikayet eder dururdu.. Dayağını yer sonrada ertesi gün can ciğer koca sarma anlatırdı İçim şişerdi.. Çözüm kapı ve telefonlara cevap vermemek.. Bahaneler uyuyodum, evde yoktum, banyodaydım vs.. Zaten anlayacaktır bir kaç denemeden sonra.. Kırmamak için elinden geleni yap, aksi taktirde diğer komşularınlada aranı açar.. Öfkene hakim ol, ben sinirlendim çünkü laf çarpınca :)) Tecrübe ile sabittir, bir sürü böyle insan tanıdım..

aynen bende ne serin ne derin olmak istiyorum ama nasil yapicam onu bilmiyoru..
Nasıl yüzsüzolurlar bilirim ama görüşmek istemediginin evine hiç gitme oda arsız değilse bir gelir iki gelir baktı sen gitmiyorsun ayağını keser heralde..esin ne iş yapıyor? Hele yeni evli cocuksuz ve yeniysen iclerinde ohh tam agizlarina layiksin kullanmak için,maalesef bazı insanlar artık menfaat için yaşıyorlar 10 senede yaşadım ve gördüm,lojmanda yaşamak yürek istiyor vallahi...

Zaten lojmanda ayda bir grup olusuyor ben ise herkesle iyi gecinmek taraftariyim zaten hepsi benden en az 10 yas buyuk kadin birazda yasimin kucuklugunden faydalanmak istiyor kocamda arkadasimin karisi idare et nolacak falan deyince aklim karisti sizlere sormak istedim
Fikirlerini dikkate alicam tskr ederim...

Aynen anlattigin gibi çopsuz üzumum yasimda kucuk tam agzina layigim senin anlayacagin..
Eşim memur..
Aynen senin dedigin gibi yapicam bende gidip gelmeyip bahaneler uretecegim surekli

İnan birileriyle iyi geçiniyim derken kullanılan insan olursun.. Vurdum duymaz ol, yaşça büyükler hanım pozunda olanlar tamamen kullanma modundadırlar, pişkin olanlarda acıtasyoncudurlar.. Eğer o komşun hakkında birine dert yanarsan önünde sonunda onun kulağına gider birde ayrı trip çekersin.. Lojman ortamı iğrençtir, hepsi aynı tornadan çıkmış gibi birbirinin taklidi karakterlerdir Kendine bir kıyafet al, kaça aldın nerden aldın.. oo sen zenginsin zaten Hep bu muhabbetlere maruz kalırsın, ayrıca tavsiyem asla ama asla en küçük derdini yada sırrını (kendi ailenle ilgili olanları bile verme) Geneldesi hayatlarının çoğunu lojman ortamında geçirmiş tipler tekdüzedir Belgesel gibi anlattım ama, cidden yorucudurlar.. Her ortamda ol, ama mesafeli ol 5 yıl önceki halimsin

Aynen anlattigin gibi çopsuz üzumum yasimda kucuk tam agzina layigim senin anlayacagin..
Eşim memur..
Aynen senin dedigin gibi yapicam bende gidip gelmeyip bahaneler uretecegim surekli
Benim eşim asker ve bu 10 senede tayin oldugumuz üçüncü memleket,bir buçuk ay oldu buraya geleli doğuda yaklasik bin küsur hanelik içinde tüm sosyal aktivitelerin oldugu rahat bir lojmandayim apartman komsularim geldi hemen çaya sağolsunlar dahada fazla kimseye acilmayida düşünmüyorum zaten,ne diyeyim kolay gelsin allah yardımcınız olsun...

Allah Allah sizinde yar ve yardimciniz olsun tum askerlerimiz ve esin allaha emanet olsun insallah
Benim esim asker degil..

Daha önce lojman hayatı yaşamadıysanız tavsiyemi dinleyin

Son düzenleme:

Cok tskr ederim ablacim :)))))
İnsallah basarabilirim gerci simdiye kadar cok guzel mesafemi korudum ama bu kadin hic sevmedigim bir tip bide ablalik yapmaya calismasi o sekilde beni tavlamaya calismalari uyuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…