Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akıl fikir versin o kadinapolise şikayet etmek miGeçen sene alt katında oturanlar bunları şikayet etmişti polise çok ses yapıyorlar diye. Sonra bu çocuğun annesi apartmanın önünde bağırıp çağırdı sinir krizi geçirdi kendini yerlere attı... çocuğuna olan davranışlarından dolayı şikayet etsem kim bilir neler yapar... şu an en mantıklı olan sanırım 183ü aramak
Bir çocuğun şiddete uğraması mi önemli sizinle rezillik.yasamasi mi? Çocuğun geleceği söz konusu siz bize kafayı takar mi diyorsunuz. Böyle bir şeye tanık olup şikayet etmemekte suça ortaklıktir. Vicdanınızla baş başa bırakıyorum sizi
Size mantıklı demedim zaten, fikrimi söyledim kabul edersiniz etmezsiniz, hiddetinizi anlıyorum ancak burada bana kızma hakkına sahip değilsiniz sözlerimi anlaşılır yazdığımı düşünüyorum ancak sizce olumsuz ise lütfen dikkate almayın...
Ama çocuğa kötü davranıldığı nasıl anlaşılacak ki?
Bir gün kek kurabiye gibi birşeyler yapıp götürün , aranızı sıcak tutup bir iki kelam edin zamanla belki kadında biraz yumuşar uygun bir dille ve eğitimci kimliğinizi de kullanarak anneyle bu konuyu konuşabilirsiniz diye düşünüyorum . Lütfen birşey yapın ..hiddetli değilim size de kızmadım zaten sadece bana pek mantıklı gelmedi dedim??
Size mantıklı demedim zaten, fikrimi söyledim kabul edersiniz etmezsiniz, hiddetinizi anlıyorum ancak burada bana kızma hakkına sahip değilsiniz sözlerimi anlaşılır yazdığımı düşünüyorum ancak sizce olumsuz ise lütfen dikkate almayın...
Çocuk psikolojisini çok çok iyi anlamak gerek benim 5 ve 2,5yaşında iki evladım var senelerdir okuyorum araştırıyorum toplum olarak çocuk konusunda çok hassasız ve hassasım ancak bağırdı şiddet yapıyor yok kızdı hemen kurumlara şikayet edelimle olmuyor anneyle konuşmak lazım yardımcı olmak gerek insanlığın gereği bu destek olmak konuyu anlamak, gerekirse psikatris tedavi alınmasına yön olmak gerek ben bu yaşlarda ailesine şiddet uygulayan çocukların hikayelerini okudum ve gördüm.burada sıkıntı sadece annenin şiddeti değil çocuk dada sorun gözüküyor her ikiside sıkıntı. yoksa kimin haddine düşmüş şiddeti savunmak çocuklara uzanan eller kırılsın....Size katılıyorum bu yaslarda o kadar zor oluyorlar ki birde üstüne tek anne yetersiz geliyor
Benim cocugumun arkadaşının ailesi boşanmış çocuk ne laftan anlıyor ne sözden kafasına göre yaşıyor
Bir komşumun kızı da babasına küfür etmis o da bina duvarına vuruyordu çocuğu ben ne gaddar adam dedim sonra benim çocuk duymuş anlattı babası eve çağırmış kız kufretmis
Dipnot . siddetin bahanesi olamaz ama gerçekten çok zorlar benim de başımda
Bilmiyorum işe yarar mı ama yaparsan iyi olurHerkese iyi akşamlar.
Az önce karşı komşum resmen oğlunu apartmada dövmüş. Hatta annemin söylediğine göre çocuğun başını da kasten,bilerek duvara ya da kapıya vurmuş. Çocuğun anne ve babası ayrı. Babası hakkında hiç bilgim yok ama annesi oldukça sorunlu biri. Çocuğuyla iletişimi berbat. Çocuğu ağlata ağlata ödev yaptırmaya çalışıyor, evde sürekli kavga,bağırış,çağırış. Çocuk da bundan etkilenmiş belli ki. Daha ortaokula falan gidiyor ama çok fena küfürler ediyor annesine,anneannesine. Çocuğa iyi muamele edildiğini düşünmüyorum. İyi de sanane diyenler olabilir ama çocuğun ağlama sesini,kavga esnasındaki sitemlerini duyunca insan bir şeyler yapmak istiyor. Çocuğun annesiyle gidip konuşmayı göze alamıyorum. Dediğim gibi baya problemli biri anne. Bu çocuk için ne yapabilirim sizce?
Çocuk psikolojisini çok çok iyi anlamak gerek benim 5 ve 2,5yaşında iki evladım var senelerdir okuyorum araştırıyorum toplum olarak çocuk konusunda çok hassasız ve hassasım ancak bağırdı şiddet yapıyor yok kızdı hemen kurumlara şikayet edelimle olmuyor anneyle konuşmak lazım yardımcı olmak gerek insanlığın gereği bu destek olmak konuyu anlamak, gerekirse psikatris tedavi alınmasına yön olmak gerek ben bu yaşlarda ailesine şiddet uygulayan çocukların hikayelerini okudum ve gördüm.burada sıkıntı sadece annenin şiddeti değil çocuk dada sorun gözüküyor her ikiside sıkıntı. yoksa kimin haddine düşmüş şiddeti savunmak çocuklara uzanan eller kırılsın....
Çocuk psikolojisini çok çok iyi anlamak gerek benim 5 ve 2,5yaşında iki evladım var senelerdir okuyorum araştırıyorum toplum olarak çocuk konusunda çok hassasız ve hassasım ancak bağırdı şiddet yapıyor yok kızdı hemen kurumlara şikayet edelimle olmuyor anneyle konuşmak lazım yardımcı olmak gerek insanlığın gereği bu destek olmak konuyu anlamak, gerekirse psikatris tedavi alınmasına yön olmak gerek ben bu yaşlarda ailesine şiddet uygulayan çocukların hikayelerini okudum ve gördüm.burada sıkıntı sadece annenin şiddeti değil çocuk dada sorun gözüküyor her ikiside sıkıntı. yoksa kimin haddine düşmüş şiddeti savunmak çocuklara uzanan eller kırılsın....
öncelikle kadınla konuşun. bir kaç kişi sizden yaşça büyük insanlar olursa daha iyi olur. uygun bir dille rahatsızlığınızı anlatın. kadın belki olayın farkına varır kafasına dank eder utanır. bi değişme olmazsa çocukla görüşüp onunda fikrini alarak ilgili mercilere şikayet edin. ama sadece bağırıyor diye pat diye şikayet edip çocuğun düzenini bozmayın sonuçta gideceği yerler çokta parlak değil.
keşke hiç bir çocuk üzülmese ama beterinde beteri var bu ülkede maalesef. dikkatli olmak lazım