karşı komşum mu haklı mı sizce?

merhaba arkadaşlar
ben eşimin işi nedeniyle 1 ay önce bulunduğum apartmana taşındım. ev sahibim ile karşı komşum akrabalar. daha önce evi karşı komşumun bi yakını tutmak istemiş ama biz önce davranmışız öyle dediler. neyse ben buraya taşındığım ilk gün kapıyı açar açmaz 10 kişilik belkide daha fazla bir kadın gurubu içeri daldı evi merak etmişler sonrada nakliye aracındaki eşyalarıma bakmaya inmişler annem oğlumu arabada uyutuyordu o görüp söyledi bende sinirlendim ama gayet sakin davranarak ev sahibine gidip bu durumdan rahatsız olduğumu ve rahatsız edilmek istemediğimi söyledim başka ilave birşey katmadan evime döndüm akşama doğru kapı çaldı karşı komşum ve ev sahibinin eşi bana kızdı yanlış konuşmuşum evde kimse yokmuş onlar girdiğinde nakliye aracını görmemişler diye yalan konuşmuşlar huzursuzluk çıkarmak istemedim suratlarına kapıyı kapattım.

binada yaklaşık 17 daire var ve herkes kapısı kapalı oturur normal olanı da odur zaten ama karşı komşum gece 2 lere kadar kapısı açık oturur ve hep kahkaha çocuk sesleri bizim evde. 1 yaşında oğlum var her kahkaha sesi geldiğinde sıçrayarak ağlıyor. kapının altına kalın paspaslar filan koyuyorum uyusun diye.

geçen gün oğlum kusmuştu halıyı silip balkona serdim kurudumu diye bakim dedim aşağıda karşı komşumun kocası çocuk azarlar gibi bana kızdı binanın duvarlarını eskitiyormuşum. çok kırıldım hatta üzüntüden gözümden yaşlar geldi ama kavga çıkmasın diye sadece ağzımdan tamam abi halıyı içeri alıyorum dedim oladar.

işte olayın patlak verdiği nokta! gece seslerinden uyuyamayan oğlum sabaha karşı 03:30 gibi ancak uyudu. saat sabah 06:00 gibi sıçrayarak uyandı yine kocaman bir kahkaha sesi! eşimi yolcu ettim oğlumu sakinleştirdim tam yatırdım bu sefer alkış sesleri. ya çıldırmak üzereydim tamam ev hali herkes gülecek sevinecek benim buna bişey dediğim yok ama kapı kapatılır herşey yapılır isterse parti versinler. 4. defa oğlumu yatırdım yine aynı kalktı. eşimi aradım ev sahibini arayıp 5 dk da olsa kapıyı kapatmalarını rica etsin dedim. eşim aramış 10 dk sonra bir kadın topluluğu kapımda kapıları yumrukluyolar. kapıyı açmadım. kadın kapısını kapattımı.. hayır.. akşam eşim geldi kadın gardiyan gibi kapıda nöbette eşimle tartıştılar benim kapıma karışamazsın rahatsızsan çıkın o zaman iyi insanlar olsaydınız kiracı olmazdınız eviniz olurdu dedi. eşim kadına terbiyesiz dedi zar zor sakinleştirdim eşimi.

akşam oldu kapı çalıyo baktım kadın diyoki siz yaptınız dimi bunlar yaptı diye bağırıyor. neyi dedik herkesin elektriği varmış bi onların yokmuş. eşim elektrik teknikeri ben yapmadım dedi ama sorunu çözebilirim belki bana baktı git yap dedim elektriğini yaptı. adam teşekkür filan etmiş ama kadın put gibi ne teşekkür ne özür. acaba ben en başında rahatsız olduğumu söylemekle hata mı yaptım? yorumlarınızı bekliyorum bayanlar.
Beledyeye şikaıt et çocığum uyku apnsi oldu de daya pols açık kapılarına kamraya çek gerkirse küçücük çocığun günaumna giriyor cahil cühela
Ben yaptım süper oluyo

cok yazik komsuluk hakki denen birsey var ! Malesef bundan bihaber olan cahillerde ...
ALLAH sabir versin sabredin cahille ugrasmak zordur ne deseniz ne yapsanizda anlamazlar belliki
ALLAH islah etsin boylelerini
InsaAllah en kisa zamanda ordan tasinirsiniz zira onlar degisse dahi huzursuz bir yer artik

Beledyeye şikaıt et çocığum uyku apnsi oldu de daya pols açık kapılarına kamraya çek gerkirse küçücük çocığun günaumna giriyor cahil cühela
Ben yaptım süper oluyo
gerçekten yaptınmı? süpersin valla. bu sabah 5 de yattım hanım efendinin kapısı yine açıktı oğlumda hasta şikayet etsem binanın çoğunluğu akraba kapıma dayanırlar
cok yazik komsuluk hakki denen birsey var ! Malesef bundan bihaber olan cahillerde ...
ALLAH sabir versin sabredin cahille ugrasmak zordur ne deseniz ne yapsanizda anlamazlar belliki
ALLAH islah etsin boylelerini
InsaAllah en kisa zamanda ordan tasinirsiniz zira onlar degisse dahi huzursuz bir yer artik
inşallah taşınırım bikaç yere baktık ocak ayına kadar kesin taşınırız heralde

karın ağrıları belli. rahatsız oldugunuzda zabıtayı arayın herkes yerini bilsin.

gerçekten yaptınmı? süpersin valla. bu sabah 5 de yattım hanım efendinin kapısı yine açıktı oğlumda hasta şikayet etsem binanın çoğunluğu akraba kapıma dayanırlar

inşallah taşınırım bikaç yere baktık ocak ayına kadar kesin taşınırız heralde

İstanbulun neresindesin canım sana yardımcı olabilirim?

canimm yaa kiraciymissinn o apartmanda bi yil disini sikksanda tasinsannnn ...cok zor bu insanlae adami katil eder

Bizim binada komple sorunlu:)

-Ust komsum raporlu bir adam sabah erkenden kalkar burun bogaz temizler, wc den gelen sesler yuzunden kac gun ac gezmisimdir.
Butun gun bagira bagira sarki soyler. Yani basimda oturuyomus havasinda gelir sesi:) oglen uykusu ogluma haramdir.
Bagira bagira konustugu icin sayesinde ingilizcem epey ilerledi:)
Gitar piyano ne ararsan var evinde.

-Onun yanindaki komsu binadan bir iner ki merdivenler basimiza yikilir. Simdi bebekleri oldu 4 aylik. sorunlu bir bebek surekli agliyo ve ellerinden bisi gelmiyo. butun gun bende o icten aglama sesine uzuluyorum:(

- yan komsum esrar bagimlisiydi kapiyi acinca butun koku evime dolardi tasindi kurtuldum derken bir adam tasindi oda ciplak balkon keyfi yapiyo. Balkonlarin arasi en faz 5 metre.....

-alt komsu yeni evli cift sabahlara kadar kahkaha sesi gelir. Tamam Allah mutlu etsin ama artik yeter daraldim yaa onlarin yuzunden cocuklar kac kere uyaniyo.

- en alt komsu vardi 6 kizi vardi erkek olmadigi icin adam banyoda dover butun ses binaya yankilanirdi. Uzulurdum hayvan herifin davranislarina. Tasindilar simdi yeni gelen evli cift var sessiz sakinnn:)

-diger alt komsu keldirin kapsini acik birakir butun mahalle bizim binanin altina cis yapmaya girer. Artik girmeye tikisiniyorum.

Bizde az degiliz ama :)
iki cocuk ehh ikiside erkek evde dort nala kosmalar bagira bagira oynamalar. Ama cocukla buyuk ayni degil illaki.
Cocuklar sabah 8 evden cikiyo okula aksam 8 yatiyo. Gunduzleri olan gurultude gece kadar yankilanmiyo.

Tasinmak imkansiz oldugu icin bizde bu ay tavana ve yerlere iki kat izalosyon yaptirdik:) her yer insaat her yer pis iki cocukla stres sinir temizledim ama sesler azaldi degdi en azindan:)

merhaba arkadaşlar
ben eşimin işi nedeniyle 1 ay önce bulunduğum apartmana taşındım. ev sahibim ile karşı komşum akrabalar. daha önce evi karşı komşumun bi yakını tutmak istemiş ama biz önce davranmışız öyle dediler. neyse ben buraya taşındığım ilk gün kapıyı açar açmaz 10 kişilik belkide daha fazla bir kadın gurubu içeri daldı evi merak etmişler sonrada nakliye aracındaki eşyalarıma bakmaya inmişler annem oğlumu arabada uyutuyordu o görüp söyledi bende sinirlendim ama gayet sakin davranarak ev sahibine gidip bu durumdan rahatsız olduğumu ve rahatsız edilmek istemediğimi söyledim başka ilave birşey katmadan evime döndüm akşama doğru kapı çaldı karşı komşum ve ev sahibinin eşi bana kızdı yanlış konuşmuşum evde kimse yokmuş onlar girdiğinde nakliye aracını görmemişler diye yalan konuşmuşlar huzursuzluk çıkarmak istemedim suratlarına kapıyı kapattım.

binada yaklaşık 17 daire var ve herkes kapısı kapalı oturur normal olanı da odur zaten ama karşı komşum gece 2 lere kadar kapısı açık oturur ve hep kahkaha çocuk sesleri bizim evde. 1 yaşında oğlum var her kahkaha sesi geldiğinde sıçrayarak ağlıyor. kapının altına kalın paspaslar filan koyuyorum uyusun diye.

geçen gün oğlum kusmuştu halıyı silip balkona serdim kurudumu diye bakim dedim aşağıda karşı komşumun kocası çocuk azarlar gibi bana kızdı binanın duvarlarını eskitiyormuşum. çok kırıldım hatta üzüntüden gözümden yaşlar geldi ama kavga çıkmasın diye sadece ağzımdan tamam abi halıyı içeri alıyorum dedim oladar.

işte olayın patlak verdiği nokta! gece seslerinden uyuyamayan oğlum sabaha karşı 03:30 gibi ancak uyudu. saat sabah 06:00 gibi sıçrayarak uyandı yine kocaman bir kahkaha sesi! eşimi yolcu ettim oğlumu sakinleştirdim tam yatırdım bu sefer alkış sesleri. ya çıldırmak üzereydim tamam ev hali herkes gülecek sevinecek benim buna bişey dediğim yok ama kapı kapatılır herşey yapılır isterse parti versinler. 4. defa oğlumu yatırdım yine aynı kalktı. eşimi aradım ev sahibini arayıp 5 dk da olsa kapıyı kapatmalarını rica etsin dedim. eşim aramış 10 dk sonra bir kadın topluluğu kapımda kapıları yumrukluyolar. kapıyı açmadım. kadın kapısını kapattımı.. hayır.. akşam eşim geldi kadın gardiyan gibi kapıda nöbette eşimle tartıştılar benim kapıma karışamazsın rahatsızsan çıkın o zaman iyi insanlar olsaydınız kiracı olmazdınız eviniz olurdu dedi. eşim kadına terbiyesiz dedi zar zor sakinleştirdim eşimi.

akşam oldu kapı çalıyo baktım kadın diyoki siz yaptınız dimi bunlar yaptı diye bağırıyor. neyi dedik herkesin elektriği varmış bi onların yokmuş. eşim elektrik teknikeri ben yapmadım dedi ama sorunu çözebilirim belki bana baktı git yap dedim elektriğini yaptı. adam teşekkür filan etmiş ama kadın put gibi ne teşekkür ne özür. acaba ben en başında rahatsız olduğumu söylemekle hata mı yaptım? yorumlarınızı bekliyorum bayanlar.[/QUOTE

Geçmiş olsun kardeşim. Cahil ve görgüsüz insan musvettelerine denk gelişsin.böyle tipler laftan anlamaz.anneme 7 sene eziyet etti böyle bi tip.hiç ugrasma imkanin varsa en kısa zamanda taşın ordan huzur bul.çünkü eşine sana cocuguna zarar bile verebilirler hertürlü yani.ınan uğraşıp yıpranmaya hiç degmez taşın kurtul

bütün apartman belli ki size karşı örgütlenmiş, bence daha fazla zarar gelmeden başka bir eve taşının, çok cahil oldukları ortada zaten ,öyle insanlarla uğraşılmaz uzaklaşmak en mantıklısı

o kadınları ben varya iki tutar bir yırtarım vallahi o nasıl terbiyesizlik ya olur mu öle şey onlar önce apartmanda yaşamayı öğrensinler ne alaksı var hem kirada oturmayla falan

Ben sırf bu yüzden 3 yıl oturduğum evimi sattım.dubleks apartmanın 1-2. katında oturuyordum.ailelerin hepsi sonradan görme,çocuklar desen anne babanın küçülmüş hali..ne denir ki? bisikletlerini balkonumun altına kilitliyorlar,site girişinde bisiklet garajı olduğu halde:) kızımın odasının altında top oynuyorlar,kadınlar kısır yapıyor kahvaltı yapıyorlar gece 2ye kadar kahkahalar,muhabbetler.hep tatlı dille gürültüden kızımı uyutamadığımı,gece bile sıçrayarak uyandığını söyledim,çocuksa ''ne olur yavrum alın bu çikolataları meyveleri gidin daha ilerde oynayın'' , büyükse; ''canım benim sesten kızımı uyutamıyorum,ben de uyuyamıyorum,sabah erkenden okula gideceğim,rica etsem azıcık daha sessiz olsanız,iyigeceler'' derdim.ama nafileeee:) cahil cühelayla muhatap asla ama asla olunmuyor.adam kapısına polisin gideceğini bilse umurunda değil.şimdi 2 yıldır bulunduğum apartmanda mutluyum.komşular nezaketli...çocuk daha az,aslında çok ama şükür ki evim oyun sahasının ters tarafına bakıyor;) çok şükür uyku uyuyabiliyorum.bu arada 2 kızım da 1 yaşında.üst komşumun 2 oğlu var,haftada 1 kavga dövüş gürültü oluyor ama canıma minnet.apartman içerisinde haftada 1 kahve günümüz var,komşular oturup kalkmasını bilen ablalar...sağolsunlar,öyle kafamın uyduğu kimse yok ama şükür zararsız seviyeli aileler.Allahıma çok şükür...inşallah siz de mutluluğa erişirsiniz...

Hatta bir gün ben gürültü olayını daha nazik nasıl söylerim,acaba anlamadılar mı deyip tekrar utana sıkıla ifade etttim.dedimki;''offf çocuk uyutmak ne kadar zormuş arkadaşlar ,keşke yüksek seste uyuyabilse.bakıcıya tv'yi yüksek seste çalıştırıp,yüksek seste uyutmasını söylüyorum.okuldan gelince hemen müzik kanalı açıyorum ki,gürültüye alışsın.ama alıştıramadım,belli ki diş te çıkıyor.sabah erken çıkmasam belki uyukmu alırım ama...(hatta bebeğin gündüz değil gece uykusuna ihtiyacı olduğu gerçeğini bile geçtim:( ) gündüz uyusa gece, gece uyusa gündüz uyumuyordu çünkü,gürültüden uyku rutini oluşturamamıştık.neyse ben durumu kabullenmeye çalıştığımı ifede edince,dost görünümlü arkadaşın biri bana şunu söyleyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü:E gamze sen de başka apartmana taşınnn.ayıp ya ayıpp,kovar gibi.yani kadın demek istiyor ki;insan olan bizim mıntıkaya girmez.hani bir söz var,başkasının özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter.ne olur yani,ortak bir noktada buluşsak.yooooook tüm özgürlükler oun olmalı,cahilin olmalı.cevabım sade şu olmuştu;haklısın,ne işim var ki benim burda:)) ben kime dert anlatıyordum ki?
Arkadaşım tez elden ev almaya bakın ama onu da iyi araştırın derim ben,ev alma komşu al demişler nihayetinde.aile terbiyesi görmüş,yol yordam bilen insanların olduğu bir apartmana düş inşallah...benim gibi çıkmak zorunda kalabilirsiniz,zor.kolaylıklar...

Terbiyesizlere bak .. esin keske elektrik konusunda yardimci olmasaymis insanliktan anlamazlarki o tarzda kisiler valla keske yakin olsak oyle sinirlendimki o kadin surusune haddini bildirirdk beraber

Back
X