BU ÜLKEDE KADIN OLMAK ÇOK ZOR!!(gözle tacize uğradım)

Yorumlarınız şaka gibi tel bir söz bile söyleyemiyorum sadece size yazık diyorum asker eşi olayını bile dalgaya vuruyorsunuz nasıl bir kafa yapınız var bir kadın size rahatsız oldum dediyse o kurye sizin sandığınız kadar masum gülümsemiyordur yada normal bir günde kapıyı açmışken bir kuryw o kadının bacaklarına çekinmeden bakıyorsa rahatsız edicidir ama sizin gibi insanlar her zaman bu kafa yapısıyla devam ettiği için size dil dökmek boşuna asla empati yeteneğiniz yok o kadar düşüncesiz insanlarsınız ki biriniz bile buraya yazdıysa ciddidir şaka vurulacak bir şey değildir dememiş sadece ben mi okuyorum hergün onlarca kadın cinayetşni umarıö bir gün bu dalga geçtiğiniz konulardan başınıza bir şey gelmez asker eşi olayına gelince evet abartanlar var ama eğer asker eşiyseniz hastalıktan ölseniz bile tek başınasınız kendim için konuşuyorum ailem burda değil tekim bir akrabam bile yok ben hastayken tek başıma hallediyorum dışarda başıma bir şey geldiğinde tek başıma hallediyorum ve öyle bir devirdeyiz ki tek başına yaşayan bir kadın olduğunu duyunca siznle ilgili planlar yapmaları çok olasılık işte bu yüzden siz bunları anlamazsınız Bazılarınız hâlâ iftira diyor size açıklama yapmayacağım güya kadınlar sitesiymiş burda birbirinizi yiyorsunuz birisi bi derdini anlatmak için yazıyo hemen o kötü düşüncelerinizi eleştirilerinizi yazıyorsunuz umarım bir gğn başınıza bir erkek tarafından bir şey gelmez ve kadın toplumunda sizin yerinize onu savunmazlar en önemlisi de kendinizi anlatabilirsiniz kendiniz gibi insanlara denk gelin
şehir dışında çalışan biriyle evliyim
Ve her işimi yıllardır kendim yapıyorum
Sabahın köründe köy köy gezip süt topladım mandıra işletirken gece yarısı hayvanlarımı(doğumları yakınken özellikle) kontrol etmeye de çıktım yalnız yaşayan bir sürü kadın var bu ülkede
evet tedbir almalıyız ama tek amaçları ekmek parası olan insanlara farklı etiketler yüklemek doğru değil kurye eminim ki sizin eve ikinci kez geldiğini hatırlamıyordur bile

Son düzenleme:
Hanımefendi siz iyi misiniz evimize de sipariş vermeyelim kaldı ki üatüm aslında normalde daha önceki olaydan rahatsız olduğum için kapının arkasına geçtim ne yapmamı bekliyor bu insanlar bu sadece size değil genel olarak şort giydim diye kapıyı sonuna kadar açıp bakmalarına mı izin vereyim ayrıca uzun giymedim çünkü ben insanların bu kadar ileriye gideceğini düşünmedim zaten dışarda giymiyorum
Üstüne atlamış gibi abartma ya. Allah senin gibilerden korusun gerçekten. Merve diye Bir üye vardı o da asker eşiydi de herkeslerin ona hayran oldğunu güzelliğini konuştuğunu kıskandıklarını idda ediyordu 😏etrafta bacaktan çok ne var?

Back
X