karşı komşum ters bakıyor

paronoyagril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
38
1
28
İstanbul
Ne zaman balkona çıksam karşıda oturan kadın bana veya anneme dik dik bakıyor.Aramızda herhangi bir ağız dalaşı vs.. bi sorun yokken bu bakışlarının anlamını çözemiyorum.Sorunlu bi kişilikle karşı karşıyayım.Tahmin ediyorum ki bu davranlarının sebebi başka bi komşuyla küs olmamızdan dolayı arkadaş dayanışması adına kıllık yapıyor.Bilemedim ne yapsam gidip sorunun nedir diye konuşmayı düşünüyorum insan gibi iyi niyetle.Ya bi derdi varsa söylesin bileyim.Sokak kadınları gibi kavga etmek istemiyorum.Sizce onla konuşmak doğru olur mu korktu geldi demesin akabinde? Çok mutsuzum komşularımdan dolayı biran önce taşınsakta kurtulsak buralardan... :( ama bu ihtimal çok düşük tabi.

Bunlardan her yerde var emin olun.Başka işleri güçleri yok.İnsanları dikizlemekle geçirirler günlerini.Öyle insanlara bir şey deme arkadaşım çünkü acınacak haldeler bırak kendi hallerine.

Ne zaman balkona çıksam karşıda oturan kadın bana veya anneme dik dik bakıyor.Aramızda herhangi bir ağız dalaşı vs.. bi sorun yokken bu bakışlarının anlamını çözemiyorum.Sorunlu bi kişilikle karşı karşıyayım.Tahmin ediyorum ki bu davranlarının sebebi başka bi komşuyla küs olmamızdan dolayı arkadaş dayanışması adına kıllık yapıyor.Bilemedim ne yapsam gidip sorunun nedir diye konuşmayı düşünüyorum insan gibi iyi niyetle.Ya bi derdi varsa söylesin bileyim.Sokak kadınları gibi kavga etmek istemiyorum.Sizce onla konuşmak doğru olur mu korktu geldi demesin akabinde? Çok mutsuzum komşularımdan dolayı biran önce taşınsakta kurtulsak buralardan... :( ama bu ihtimal çok düşük tabi.

Siz de ona bakın..
Herşey karşılıklı ..:27:

evet cevap vermeyim umursamamak daha makbul fakat arada apartmanın önünde otururken rast geliyoruz laf atıcak diye endişeleniyorum.Birde değil kankalarıyla oturuyor onlarda katılıp mahallede beni rezil etmelerinden çekiniyorum.

ben muhattap olma derim.. seni nasıl rezil edebilirlerki.... her mahallenin bir cins karakteri muhakkak vardır.. sen onu gördüğünde önüne bak laf atmaya kalkışırsa bile karşılık verme.. o onun edepsizliği olur ;)

Back
X