Karşı Komşumuz!

mrv_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
235
3
38
Diğer
Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırttı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?

Son düzenleme:

Başıma gelmedi bu durum ama yaşı 20 dediğine göre arkadaşı felan yoksa belki kendine bi arkadaş arıyordur ama saç düzleştirici kişisel eşyalarını vermen bana pek doğru gelmedi insanız hepimiz birşey geçer ondan sana senden ona ne bileyim pek sağlıklı değil gibi bende ayda yılda bir karşı komşumdan soğan yarım limon almışımdır ama dediğim gibi ayda yılda bir

zor bir durum gerçekten
hadi şeker tuz v.s. anlarımda
maşa laptop nedir yaa?
elektronik aletleri baştan hiç vermeseydiniz keşke

yavaş yavaş yok, bozuk, bana lazım diyerek uzaklaştırabilirsiniz

sac düzleştirici istediginde neden karşı koymadınızki. kişisel eşyalarımı kimseye kullandırtamam gibi

ters davrandığında sana söyleyeceği cümle şu.....ben sizin samimiyetize göre geldim sizleri çok sevdim vs.....iyi bilirim atsan ataman satsan sataman

valla zor bir durum.
ben böyle bir durumda doğrudan konuşamazdım. sizin yaptığınız gibi yavaş yavaş geri çekilmeye başlardım. bir süre sonra anlar herhalde diye düşünürdüm...

Kızlar bir defaya mahsus olduğunu düşünerek vereyim dedim ama artık baktık alışkanlık yaptı kapıya çıkmamaya çalışıyorum.Kendisi de kuaför üstelik ama çalışmıyor.Yani kendinin de vardır eminim.Arkadaşlık istediğini de pek düşünmüyorum ama bilemedim valla.

Garip bi durum tatlım ya :26: evet komşuluk çok önemli ama kişisel şeyler istenmezki soğan mı bu biz karşı komşumla çok iyi ilişki kurduk bu konuda onun küçük kızı var yeri geldiğinde çorban var mı der işten gelince bende seve seve varsa veririm benden istediğine memnun olurum bende ondan limondur bir soğandır bazen alırım memleketten bişey gelirse hemen veririm falan ama diyorum ya hep böyle şeyler hiç öyle ilginç şeyler istemeyiz küçük ya kızın yaşı belki bunu bilmiyordur

Son düzenleme:
Uzak durun.....
Tuz,çay,kahve istese anlarım da diğer istedikleri mantık dışı.

yani komşu komşunun külüne muhtaçtır tamamda,saç düzleştiricisi, laptop bana göre özel kullanım eşyalarıdır.Yüz verdiğinizde yüzelli isteyen tiplerden komşunuz Bundan sonraki isteyişlerinde bana lazım deyip kibarca çevirin

Belki bir şekilde vermek istemediğimi ima ederim ama belki onu da yapamam ben.. ufak tefek şeyler istese lafı bile olmaz.Bir de çağrı atıyor yani ben arayacağım.Düşündüğümüz kadar da masum birisi değil hareketlerinden de anlaşılıyor çokça bu.

elektronik eşyalarımı kimseye vermem kimsedende istemem...sanırım kendine yaşıt gördü sizi yakınlık kurmak istemiş..istemiyorsanız yavaş yavaş uzaklaşın...

laptopunu bugün ben kullanabilir miyim komşu :126::126:

Un,tuz,yağ,şeker anlaşılır süpürge,ütü,çamaşır deterjanı da anlaşılır hatta sandalye merdiven uydu alıcısı bile anlarım (Başıma geldi) ama laptop.. İnternet yoksa laptopa gerek yok. Varsa telefonundan girsin kapı aşındıracagına.
Görgüsüzlük bu başka birsey degil.
Maşa bozuldu,kitap dağa kaçtı,laptop2ı inek içti de gönder.. Anlarrr herhalde

Karşı komşum benden en son epilasyon aletimi isteyince bende ipler kopmuştu,ve artık o kadar katlanılmaz hale gelmişti ki ,yeni gelin olarak girdiğlm evden taşınmaya varacak kadar bunalmştım ,taşındım kurtuldum.sizin için bir çözümüm yok malesef ,çünkü ben kendime çözüm bulamamıştım .

Amma velakin teknoloji ilerledikçe komşu komşunun külüne değil maşasına laptopuna muhtac oluyor vay arkadas :)
anladımki karşı tarafın kırılmasından çok ama çok çekinen bir yapın var benim gibi ne yapsamda kırmadan söylesem acaba alınırmı diye sorular hep yer içimizi normal hayatta da gel gör ki karşı taraf düşünmediği için biz düşünürüz hep eğer o düşünseydi (acaba yanlış anlıyormu çok istiyorum diye yada ayıp mı ediyorum abarttım mı acaba diye)zaten böyle bir durum çıkmazdı ortaya doğru değilmi???
sen şöyle yap ne yalan söyle günaha gir nede içinde vesvese kuruntu yap en güzeli bak canım her zaman sana kapımız açık seni çok severiz biliyosun ailecenek ama şu düzleştirici lap top olayıp biraz doğru olmuyor biliosun elektronik eşyalar bişi olur alamam hadi düzleştirici ben kullanıyorum sadece ama oda sağlıklı değil lap top evdekilerde kullanıo yarın bi gün bozulur seni savunuyum derken ben arada kalırım bak beni biliosun sen yanlış anlamanı istemem ama durum böyle böyle gibiiiiii olmaz mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…