Canım çok doğru bir tespitte bulunmuşsun çok da haklısın ama öyle bir yapım var ki.Mesela bizimkiler yok de, falan yani yalan söylememi istiyorlar ben de gözünün içine baka baka yapamıyorum bunu.Çok yumuşak bir insanım hemen kabul ediyorum bazen istemesem de.Ama durum böyle devam ederse konuşmaktan başka çarem kalmayacak gibi..Amma velakin teknoloji ilerledikçe komşu komşunun külüne değil maşasına laptopuna muhtac oluyor vay arkadas :)
anladımki karşı tarafın kırılmasından çok ama çok çekinen bir yapın var benim gibi ne yapsamda kırmadan söylesem acaba alınırmı diye sorular hep yer içimizi normal hayatta da gel gör ki karşı taraf düşünmediği için biz düşünürüz hep eğer o düşünseydi (acaba yanlış anlıyormu çok istiyorum diye yada ayıp mı ediyorum abarttım mı acaba diye)zaten böyle bir durum çıkmazdı ortaya doğru değilmi???
sen şöyle yap ne yalan söyle günaha gir nede içinde vesvese kuruntu yap en güzeli bak canım her zaman sana kapımız açık seni çok severiz biliyosun ailecenek ama şu düzleştirici lap top olayıp biraz doğru olmuyor biliosun elektronik eşyalar bişi olur alamam hadi düzleştirici ben kullanıyorum sadece ama oda sağlıklı değil lap top evdekilerde kullanıo yarın bi gün bozulur seni savunuyum derken ben arada kalırım bak beni biliosun sen yanlış anlamanı istemem ama durum böyle böyle gibiiiiiiolmaz mı?????
Surekli talepte bulunan tipleri sevmem. Varsa ihtiyacin her yer market git al. He fakirse baska, fakirin onune dunyayi sererim, gerci o garibanlar da bisey istemez kimseden gurur yaparlar asilce. Ama sahsi esyalarimi yok masa yok laptop hic kimseye vermem.. Ne munasebet yani. Sinirlari cok acmissiniz simdi de toparlayamiyosunuz
aa ama suyu çıktı bunun
Hayatımızdaki bazı etkilere tepki gerek, ama tepki koyamıyorsak bence aynılarını o insanlara yapmak gerekir bencesende benzeri garip isteklerde bulun bıktır sonrada yüz verme
bu yarın iki gün sonra donunu da ister !demedi deme
mesafeyi koy,kapıyı açma ! olmadı çek konuş yahu bu nedir ?donumla ortak mısın de
Aynı espriyi biz de yapıyoruz valla
Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırdı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?
Hayatımızdaki bazı etkilere tepki gerek, ama tepki koyamıyorsak bence aynılarını o insanlara yapmak gerekir bencesende benzeri garip isteklerde bulun bıktır sonrada yüz verme
Ufak tefek şeyler kırk yılın başında bir istenir ama yani bu artık görgüsüzlük ve yüzsüzlük sınırına gelmiş. Maşa vs istemesi..
Yabancı uyruklu mu yoksa
Yok canım türk :)
Yabancılar çok yapıyormuş bunu. Özellikle Ruslar.
Antalya’da yaşayan bir arkadaşım var da.. O da senin gibi komşusunu kırmak istememiş başlarda. Artık astarı yırtmış kadın. 1 kilo balıkla gelmiş kapısına “sizin evde kızartabilir miyim?” diye. Bu da izin vermiş. Ben olsa orda ipleri kopartırdım. Anlattı da anlattıklarına inanamadım resmen.
Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırdı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?