Karşı Komşumuz!

Hayatımızdaki bazı etkilere tepki gerek, ama tepki koyamıyorsak bence aynılarını o insanlara yapmak gerekir bence sende benzeri garip isteklerde bulun bıktır sonrada yüz verme

Son düzenleyen: Moderatör:
Surekli talepte bulunan tipleri sevmem. Varsa ihtiyacin her yer market git al. He fakirse baska, fakirin onune dunyayi sererim, gerci o garibanlar da bisey istemez kimseden gurur yaparlar asilce. Ama sahsi esyalarimi yok masa yok laptop hic kimseye vermem.. Ne munasebet yani. Sinirlari cok acmissiniz simdi de toparlayamiyosunuz

Canım çok doğru bir tespitte bulunmuşsun çok da haklısın ama öyle bir yapım var ki.Mesela bizimkiler yok de, falan yani yalan söylememi istiyorlar ben de gözünün içine baka baka yapamıyorum bunu.Çok yumuşak bir insanım hemen kabul ediyorum bazen istemesem de.Ama durum böyle devam ederse konuşmaktan başka çarem kalmayacak gibi..

karşına al konuş daha kibar olunamaz
tavırla hareketlerle yapılacak şey değil

Durumları iyi canım alamayacak insanlar da değiller. Ama başkalarınınkini kullanmak kolayına geliyor artık bunu çıkardık yani.Benden matematik çalıştırmamı istemiş annemden dün.Kendi kayınvalidesi de aynı binada oturuyor ve de matematik öğretmeni halbuki.Dünden beri kapıda karşılaşmamak için neler yaptım valla anlatsam gülersiniz.

hayır demeyi bir gün insallah öğreniriz ama o zamanda çok geç olucak evetlerin pişmanlığından hayır dememenin pişmanlığını bile yaşayamıycaz( ne oluyor şairaneeee gibiyim yahuuuuuuuuuu:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:

Ufak tefek şeyler kırk yılın başında bir istenir ama yani bu artık görgüsüzlük ve yüzsüzlük sınırına gelmiş. Maşa vs istemesi..
Yabancı uyruklu mu yoksa

Tuz bitmiştir istenir de düzleştirici, laptop istemek nedir
Biri istese ben vermem açıkçası
Laptop şu an meşgul, düzleştirici mi de ablama bile kullandırmam derim

Aynı şekil benimde arkadaşım var sürekli bişey istiyor uzun süredir bahane buluyorum ama hala vazgeçmedi

Böyle idare etmek gerek sanırım

Yok canım türk :)

Yabancılar çok yapıyormuş bunu. Özellikle Ruslar.
Antalya’da yaşayan bir arkadaşım var da.. O da senin gibi komşusunu kırmak istememiş başlarda. Artık astarı yırtmış kadın. 1 kilo balıkla gelmiş kapısına “sizin evde kızartabilir miyim?” diye. Bu da izin vermiş. Ben olsa orda ipleri kopartırdım. Anlattı da anlattıklarına inanamadım resmen.

Doğrudur vallahi.Daha önce böyle bir komşumuz da olmadı alışkın değiliz yani.Ama artık istedikleriyle pes dedirtti.

Buna benzer bisey yasadim cnm ne isterse aaa suan bana lazim de masami istio simdi sacimi yapcaktim kusura bakma de sakin sonra alirsin ben yaptiktan sonra deme kusura bakma de laptopmu istio film indiriyirum uzun incek we bi arkdsmla yazisiyorum de kitapmi istedi arkadasima werdim de boyle boyle orneklerle anlasin hem kirmamis olursun oda pes eder :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yan komşumuzdan da geçenlerde bebek arabası, oda spreyi vs istemiş.Bugün karşılaşmayayım diye yan komşuya yangın merdiveninden geçiverdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…