• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşumuz!

Tuz bitmiştir istenir de düzleştirici, laptop istemek nedir
Biri istese ben vermem açıkçası
Laptop şu an meşgul, düzleştirici mi de ablama bile kullandırmam derim
Tuz istemek bile bana tuhaf geliyor,anneminde bir komşusu vardı maddi durumu gayet iyi,kadın resmen geçimini bizden yapıyordu,tuz,şeker, yumurta,nane domates,sarımsak,çay kahve,yağ,bal tereyağ,evde pişen yemeklerden kahvaltılar ürünlerden,salça, demlediğimiz çaydan hatta evimize aldığımız damacana suyunu bile istiyordu yada banyo yapacak çocuklarını yıkayacak sıcak su bile istiyordu,sıcak su istemesini bile anlamazdım sonuçta bol güneşli bir şehirde yaşıyoruz ve herkesin güneş enerjisi mevcut yaz-kış sıcak su bulunur,sonrada artık yavaş yavaş belli ettik bu sefer başkasına dadandı kadın.

Yan komşumuzdan da geçenlerde bebek arabası, oda spreyi vs istemiş.Bugün karşılaşmayayım diye yan komşuya yangın merdiveninden geçiverdim :1::1::1:
Bebek arabasını ne yapacak,bebeğimi var yeni evli diyorsun.:1:

sen gene iyi kötü görüşüyomuşsun ben batmanda yaşıyorum ve komşularımı hiç tanımıyorum geçen bi kız geldi kumandamızı istedi ulan sana versem ben ne kullanıcam 2 gün öncede saat 23.35'te bi kadın interneti esma yazan sizmisiniz dedi esma yazan full cekiyomus Hayır dedik sizinki ne bizde faydalansak dedi baktım eşim nezaketinden kapıyı kapatamiyo olmaz bizimkinin hızı düşer dedim haa tamam o zaman dedi gecenin bi körü ısrarla kapimi çalıyor 2 aylık bebeğim var yeni uyutmuşum ben 80 lira verecem internet için buda bedava benden yararlanacak alismislar tabi her şeyi bedavaya getirmeye ! senin konuna gelirsek tuz şeker ne bileyim kahve falan istenirde saç duzleştirici ne Oha kişisel eşya o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buna benzer bisey yasadim cnm ne isterse aaa suan bana lazim de masami istio simdi sacimi yapcaktim kusura bakma de sakin sonra alirsin ben yaptiktan sonra deme kusura bakma de laptopmu istio film indiriyirum uzun incek we bi arkdsmla yazisiyorum de kitapmi istedi arkadasima werdim de boyle boyle orneklerle anlasin hem kirmamis olursun oda pes eder :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Deneyeceğim canım artık ona karşı yok demeyi öğreneceğiz.

sen gene iyi kötü görüşüyomuşsun ben batmanda yaşıyorum ve komşularımı hiç tanımıyorum geçen bi kız geldi kumandamızı istedi ulan sana versem ben ne kullanıcam 2 gün öncede saat 23.35'te bi kadın interneti esma yazan sizmisiniz dedi esma yazan full cekiyomus Hayır dedik sizinki ne bizde faydalansak dedi baktım eşim nezaketinden kapıyı kapatamiyo olmaz bizimkinin hızı düşer dedim haa tamam o zaman dedi gecenin bi körü ısrarla kapimi çalıyor 2 aylık bebeğim var yeni uyutmuşum ben 80 lira verecem internet için buda bedava benden yararlanacak alismislar tabi her şeyi bedavaya getirmeye ! senin konuna gelirsek tuz şeker ne bileyim kahve falan istenirde saç duzleştirici ne Oha kişisel eşya o

Canım şaşıracaksın ama onu da istedi interneti ortak kullansak parasını da versek demişler geçen babama o da kabul etmedi tabii.Ailecek delirmiş bunlar

Tuz istemek bile bana tuhaf geliyor,anneminde bir komşusu vardı maddi durumu gayet iyi,kadın resmen geçimini bizden yapıyordu,tuz,şeker, yumurta,nane domates,sarımsak,çay kahve,yağ,bal tereyağ,evde pişen yemeklerden kahvaltılar ürünlerden,salça, demlediğimiz çaydan hatta evimize aldığımız damacana suyunu bile istiyordu yada banyo yapacak çocuklarını yıkayacak sıcak su bile istiyordu,sıcak su istemesini bile anlamazdım sonuçta bol güneşli bir şehirde yaşıyoruz ve herkesin güneş enerjisi mevcut yaz-kış sıcak su bulunur,sonrada artık yavaş yavaş belli ettik bu sefer başkasına dadandı kadın.

O çok abartmış
Benim annem komşuya margarin de verirdi tuzda, nadiren almıştır da ama gerçekten son anda bittiğini fark etmişse
Benim zaten komşum yok, yani tanımıyorum o yüzden tuzum da bitse ya gider alırım ya tuzsuz yerim ama laptop istemek nedir aniden mi laptop bitmiş kendi evinde

20 yaş çok da küçük değil. Biraz ölçüp tartıyor sizi sanki. aman dikkat edin!

Bebeğin doğmuş,hayırlı olsun Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin,sen internet diyince aklıma geldi bir kaç önce gecenin bir yarısı belki 11 olmuştur saat kardeşimin teli çalıyor komşunun birine acil net lazım olmuş şifrenizi verirmisiniz dedi normal de ben vermemde kardeşim verdi 1 günlük için neyse kardeşim verdiğini unuttu bende kardeşime hatırlattım 2-3 gün sonra şifreyi değiştirdi çocuk akşam pat telefon çalıyor kardeşime sen şifreyi neden değiştirdin diye hesap soruyor adam kardeşimde net benim şifreyi değiştirirken izin mi alacam dedi.

Oo bunlar da abartmış ha..
Sizin yabancı olmanızdan faydalanıyor olabilirler.
Benim de bir arkadaşım kablosuzu altlı üstlü 2 aile alalım demişlerdi de lojmanda oturuyorlar “hangi sitelere girerler bilemeyiz sonra başımıza iş açmayalım” diye vaz geçtiler.
Sizinkiler de trajikomik resmen.

Çok samimi komşum var bakkala yumurta almaya gidiyorum diye kızdı bana neden benden istemiyorsun diye. Ondan sonra bir iki kez istedim o kadar. Sizin komşu bildiğin geniş yüzsüz. Yok yapılacak şey değil... kaçın görüşmemeye çalışın. Birşey istedikçe kibarca bahaneler bul. Zamanla anlar inşallah.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ne açıdan canım? Bence de küçük değil yani saf, masum biri de değil konuşmalarından hareketlerinden anlaşılıyor zaten.

İnsanlara yakıştırma yapmayı sevmem ama başıma geldiği için çok korkarım böyle şeylerden.

Hırsızı var uğursuzu var...? yani çok dikkat edin. Çünkü tuz karabiber istese anlarımda mantık dışı şeyler de istiyormuş...

Kleptomaninin bir çeşidi ya da bilemiyorum :D:26:

Çok samimi komşum var bakkala yumurta almaya gidiyorum diye kızdı bana neden benden istemiyorsun diye. Ondan sonra bir iki kez istedim o kadar. Sizin komşu bildiğin geniş yüzsüz. Yok yapılacak şey değil... kaçın görüşmemeye çalışın. Birşey istedikçe kibarca bahaneler bul. Zamanla anlar inşallah.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

İnşallah canım.Diğer komşulardan da istiyormuş ama onlardan birse bizden on istiyor.

İnsanlara yakıştırma yapmayı sevmem ama başıma geldiği için çok korkarım böyle şeylerden.

Hırsızı var uğursuzu var...? yani çok dikkat edin. Çünkü tuz karabiber istese anlarımda mantık dışı şeyler de istiyormuş...

Kleptomaninin bir çeşidi ya da bilemiyorum :D:26:

Kesinlikle bana da bir çeşit rahatsızlık gibi geliyor yoksa başka bir açıklaması olamaz.

kendi bebeği yok canım akrabalarının bebeği gelmiş dışarı çıkacaklarmış onun için istemiş.
Arabası yoksa kucaklarında taşısın tavrını belli et canım yoksa bizim komşu gibi geçimini sizden sağlar,benim annemde bir ara halı yıkama makinesini bir komşuya verdi,tabi ben kızdım anneme bak yarın ne halde gelir diye,halı yıkama makinesi bize tam 6 ay sonra geldi annemin verdiği kişi başkalarında vermiş en sonunda getirdi tabi makineden tuhaf kokular geliyor içinin süngeri ıslak çürümüş resmen,kovasının içi kirli pis suyla dolu içini bile temizlemeden vermişler,annem kadına soruyor bunun içi ne böyle diyor kadın makine sizin makinenin içini temizlemek sizin göreviniz dedi.

Acil bi durum varsa normal şeyler istenebilir belki ama sizinki de abartmış yani.
Anladığım kadarıyla direkt de söyleyemeyeceksiniz.
Bi sefer bende de kalmamış deyin, bi sefer bana lazım diyin, bi sefer uykulu çıkın o uyandırmış numarası yapın falan derken ayağı kesilir herhalde. Yani umarım :52:

Arabası yoksa kucaklarında taşısın tavrını belli et canım yoksa bizim komşu gibi geçimini sizden sağlar,benim annemde bir ara halı yıkama makinesini bir komşuya verdi,tabi ben kızdım anneme bak yarın ne halde gelir diye,halı yıkama makinesi bize tam 6 ay sonra geldi annemin verdiği kişi başkalarında vermiş en sonunda getirdi tabi makineden tuhaf kokular geliyor içinin süngeri ıslak çürümüş resmen,kovasının içi kirli pis suyla dolu içini bile temizlemeden vermişler,annem kadına soruyor bunun içi ne böyle diyor kadın makine sizin makinenin içini temizlemek sizin göreviniz dedi.

Allah Allah ne kadar terbiyesiz insanlar var ya çok kızdım şu an!

Yabancılar çok yapıyormuş bunu. Özellikle Ruslar.
Antalya’da yaşayan bir arkadaşım var da.. O da senin gibi komşusunu kırmak istememiş başlarda. Artık astarı yırtmış kadın. 1 kilo balıkla gelmiş kapısına “sizin evde kızartabilir miyim?” diye. Bu da izin vermiş. Ben olsa orda ipleri kopartırdım. Anlattı da anlattıklarına inanamadım resmen.

kendi evi kokmasaın diyemi :1:

Back
X