• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşumuz!

Allah Allah ne kadar terbiyesiz insanlar var ya çok kızdım şu an!
Kadının kocasının bu durumdan haberi var mı peki,bizim komşunun kocAsının haberi yoktu çünkü adam herşeyi evine çuvalla alırdı,adamın sonradan haberi oldu ama kadın da huy edinmiş kocası komşulardan özür dilerdi hep.

Eski apartmanımızda bizimde vardı öle bir komşumuz... Patlatmalık mısır, bulaşık deterjanı,ceviz,sirke ,saç kurutma makinası,ütü,hatta bir keresinde eline su bardağını almış şampuana gelmişdi. Bunun gibi daha bir sürü şey... Bu kadın sadece bizden değil bütün apartmandakilere karşı böyleydi.... Bide bizimki sabah yemeğini bir yerde akşam yemeğini bir yer de yerdi...Yemeğini yer hemen giderdi. Ve bu kadın evli iki çoçuk annesiydi....

Sizin komşunuz yalnızlık dan yapıyor olabilir... Daha 20 yaşındaymış yakın arkadaşlık kurmak istiyor alabilir

Kadının kocasının bu durumdan haberi var mı peki,bizim komşunun kocAsının haberi yoktu çünkü adam herşeyi evine çuvalla alırdı,adamın sonradan haberi oldu ama kadın da huy edinmiş kocası komşulardan özür dilerdi hep.

Vardır canım mutlaka çünkü laptopu istemeye eşiyle gelmiş.Geçen de eşi demiş babama internetinizi ortak kullanalım diye.

Eski apartmanımızda bizimde vardı öle bir komşumuz... Patlatmalık mısır, bulaşık deterjanı,ceviz,sirke ,saç kurutma makinası,ütü,hatta bir keresinde eline su bardağını almış şampuana gelmişdi. Bunun gibi daha bir sürü şey... Bu kadın sadece bizden değil bütün apartmandakilere karşı böyleydi.... Bide bizimki sabah yemeğini bir yerde akşam yemeğini bir yer de yerdi...Yemeğini yer hemen giderdi. Ve bu kadın evli iki çoçuk annesiydi....

Sizin komşunuz yalnızlık dan yapıyor olabilir... Daha 20 yaşındaymış yakın arkadaşlık kurmak istiyor alabilir

Canım yan komşumuz da benim arkadaşım.Ondan da istiyor bazen ama nasılsın diye de sormaya oturmaya gidiyor.Bizden sadece birşeyler isteyip duruyor.Ben de buna kızıyorum zaten bizi resmen kullanıyor.

Son düzenleme:
Canım yan komşumuz da benim arkadaşım.Ondan da istiyor bazen ama nasılsın diye de sormaya oturmaya gidiyor.Bizden sadece birşeyler isteyip duruyor.Ben de buna kızıyorum zaten bizi resmen kullanıyor.

Aynen bende öle düşünüyorum bizim komşu da annemi kullanıyordu. Bizdekini apartman yöneticisi kocasını uyarmış ondan sonra biraz kurtulmuşduk ama sizinkinde kocada tuhaf .

Valla kendinden odun verdin mi daha da istiyorlar. Benim de vardi bir komsum basta cok iyiydik ama gittikce gel melinda git melinda oldu. Ben de hayir demeyi bilmedigimden hep zor duruma dustum. Esim evde diyorum olsun gel ben gelirim onu bil cekinmem derdi o gelmesin diye ben gidrdim ki kocasi evde nasıl rahatsiz olur esime aratirdim beni cagir diye. Bunlar apartmandan tasindi ohh dedim kurtuldum daha beter oldu bu kez ben biriyle kahve icsem kiskanmalara başladı. Hadi gel diye arardi gelirken sunu bunu al derdi ken bana bi kere gelmistir yani o da eli kolu bos. En sonunda patladim bak dedim seni kirmak istemem ama herkesin bir hayati var hersey içiçe olmaz cok bunaliyorum artık gel demenden aramiz madem samimi alinma buna sen herseyi pat diye soyleyebiliyorsun cunku. Bu kez ben suçlu oldum beni kardes gibi gormus de vs vs dedim sen beni anlamayacaksin. Whatsapp tan bilimum da heryerden engelledim haydi eyvallah. Yani diyecegim o ki bu tarz insanlari uyarsan da suclu sensin en iyisi kestirip atmak. Ha sizin durum biraz daha zor karsi komsunuzmus. Kursa basladim diyebilirsiniz aksama kadar olmayacagim evde deyin. İstediği seyler icin bende de yok deyin bikac kez maşam kardesimde deyin anlar artik heralde. Zamanla o da gelmez olur.

Valla kendinden odun verdin mi daha da istiyorlar. Benim de vardi bir komsum basta cok iyiydik ama gittikce gel melinda git melinda oldu. Ben de hayir demeyi bilmedigimden hep zor duruma dustum. Esim evde diyorum olsun gel ben gelirim onu bil cekinmem derdi o gelmesin diye ben gidrdim ki kocasi evde nasıl rahatsiz olur esime aratirdim beni cagir diye. Bunlar apartmandan tasindi ohh dedim kurtuldum daha beter oldu bu kez ben biriyle kahve icsem kiskanmalara başladı. Hadi gel diye arardi gelirken sunu bunu al derdi ken bana bi kere gelmistir yani o da eli kolu bos. En sonunda patladim bak dedim seni kirmak istemem ama herkesin bir hayati var hersey içiçe olmaz cok bunaliyorum artık gel demenden aramiz madem samimi alinma buna sen herseyi pat diye soyleyebiliyorsun cunku. Bu kez ben suçlu oldum beni kardes gibi gormus de vs vs dedim sen beni anlamayacaksin. Whatsapp tan bilimum da heryerden engelledim haydi eyvallah. Yani diyecegim o ki bu tarz insanlari uyarsan da suclu sensin en iyisi kestirip atmak. Ha sizin durum biraz daha zor karsi komsunuzmus. Kursa basladim diyebilirsiniz aksama kadar olmayacagim evde deyin. İstediği seyler icin bende de yok deyin bikac kez maşam kardesimde deyin anlar artik heralde. Zamanla o da gelmez olur.

Canım zaten haftaya yaz okulu başlıyor neyse ki evde olmayacağım ama ben evde olsam da olmasam da farketmiyor annemden istiyormuş.Geçen de yine düzleştiricimi istemiş annem ben yerini bilmiyorum şimdi veremem demiş de öyle göndermiş.

Canım zaten haftaya yaz okulu başlıyor neyse ki evde olmayacağım ama ben evde olsam da olmasam da farketmiyor annemden istiyormuş.Geçen de yine düzleştiricimi istemiş annem ben yerini bilmiyorum şimdi veremem demiş de öyle göndermiş.

Daha iyi ya anneniz daha rahat hayir der. Valla kizimin haberi olmadan ben bir esyasini veremem kusura bakma desin. Cay di şekerdi isterse de birinden birine bizde de kalmamis desin. Kapida da cok beklemesin bisey diyomusun kizim icerde isim var diyiversin. Boylelerine böyle davranilir. Ben cok iyi dersimi aldim kolay kolay komsu tutmuyorum korkuyorum artik insanlardan. Yaz okulu da iyi denk gelmis bu arada.

Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırdı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?

dediğin çok basıma geldi bende ki daha belalıydı alıp götürür esyaları getirmezdi giderdim isterdim o zaman da vermek istemezdi
şaka gibi değil mi ?
herşeyin bir sınırı var
bir de altta aile var adam kadın ve koca kazık kadar iki oğlu 35 vardır oğlanla ryani
çalışmaz etmezler. yaslı babaları sokakta gördüğündendi para ister hatta dilenirmiş
öle durumları da kötü değil ha
sonra kadında öyle 10 tl var mı yok bu var mı ?
geçen o kazık oğullarından biri wi fi sormaya gelmiş kardeşimin adından tanımış sen misin demiş kullanabiliyorsam işim var demiş
şifreyi almıoş biz kapattık neti ışık deli deli yanıyor oğlan 1 ay boyuna girdi güya işi varmış
kardeşim kızıp değiştirdi yine geldiler
dedik ki yok babam deişti demiş
anasıda gelmiş 50 tl var mı
çay var mı
ya sizinde maaşınız paranız var
bu baska birşey takıntı çok kötü birşey haklısın canım valla yapacağın böle devam etmek anlar istemediğini daha gelmez red cevabı ver

Son düzenleme:
Daha iyi ya anneniz daha rahat hayir der. Valla kizimin haberi olmadan ben bir esyasini veremem kusura bakma desin. Cay di şekerdi isterse de birinden birine bizde de kalmamis desin. Kapida da cok beklemesin bisey diyomusun kizim icerde isim var diyiversin. Boylelerine böyle davranilir. Ben cok iyi dersimi aldim kolay kolay komsu tutmuyorum korkuyorum artik insanlardan. Yaz okulu da iyi denk gelmis bu arada.

Aynen kpss'ye çalıştıracakmışım ben. neyse ki okulu dersleri bahane edebilirim.

dediğin çok basıma geldi bende ki daha belalıydı alıp götürür esyaları getirmezdi giderdim isterdim o zaman da vermek istemezdi
şaka gibi değil mi ?
herşeyin bir sınırı var
bir de altta aile var adam kadın ve koca kazık kadar iki oğlu 35 vardır oğlanla ryani
çalışmaz etmezler. yaslı babalaır sokakta gördğpünden para ister hatta dilenirmiş
öle duurmları da kötü değil ha
sonra kadında öyle 10 tl varmı yok bu var mı ?
geçen o kazık oğullarından biri wi fi sormaya gelmiş kardeşimin adından tanımış senmisin demiş sahibi.kullancam işim var demiş
şifreyi almıoş biz kapattık neti ışık deli deli yanıyor oğlan 1 ay boyuna girdi güya işi varmış
kardeşim kızıp değiştirdi yine geldiler
dedik ki yok babam deişti demiş
anasıda gelmiş 50 tl var mı
çay varmı
ya sizinde maaşınız paranız var
bu baska birşey takıntı çok kötü birşey haklısın canım valla yapacağın böle devam etmek anlar istemediğini daha gelmez red cevabı ver

Çok ayıp çok anlattıklarına çok şaşırdım valla.Başımıza da gelmediği için ne yapacağımızı bilemedik.Pek iyi niyetli biri de değil canım zaten ne koparırsam kar mantığında.

ne isterse bozuk de,ders çalıştırma olayınada ben bu işten anlamıyorum. kursa git de geçiştir.

Çok ayıp çok anlattıklarına çok şaşırdım valla.Başımıza da gelmediği için ne yapacağımızı bilemedik.Pek iyi niyetli biri de değil canım zaten ne koparırsam kar mantığında.

güzelim var böyleleri çok ta fesatlar dedikocular yani ne bileyim ramazan ayında tencerelerle eve yemekler taşırlar oruç tutmazlar ama yesinler laf yok ama böyle insanları sömürmesinler.koca kazık adamlar olmuşlar analarına babalarına sahip çıkamıyorlarsa demi
canım red et postala gitsin

Merhaba,
Benzer bir durumu bende yaşadım.Komşumuz kendisi yaşça bizden büyük kendisi değil ama küçük oğlu kızı gelini evde kim varsa her türlü ihtiyacı için vakit li vakitsiz kapimizdaydilar.Tabi ben tecrubesizlikmi desem komşuluk ahlakimi desem adı her neyse ne deseler bulup veriyorum.Baktim bir iki üç sonu yok en son kızı atlet istedi o kadar yani sanki kafama dank etti ne munasebetti ki bir affalladim sonrada o tarz atletim. Yok dedim o günden beri de biraktim saflığı ne isteseler buluyorum bahanesini.Onceden olsa kendime kizardim simdi gurur duyuyorum.Çünkü onların derdi komsuluk falan değil bayağı bildiğin ihtiyaçlarını kolayca karsilamak.ohh nasılda rahatladım.Tavsiye ederim canim.insanlar gibi komsularda ayrılıyor.komşu olanlar komsuyu kullananlar.

Merhaba,
Benzer bir durumu bende yaşadım.Komşumuz kendisi yaşça bizden büyük kendisi değil ama küçük oğlu kızı gelini evde kim varsa her türlü ihtiyacı için vakit li vakitsiz kapimizdaydilar.Tabi ben tecrubesizlikmi desem komşuluk ahlakimi desem adı her neyse ne deseler bulup veriyorum.Baktim bir iki üç sonu yok en son kızı atlet istedi o kadar yani sanki kafama dank etti ne munasebetti ki bir affalladim sonrada o tarz atletim. Yok dedim o günden beri de biraktim saflığı ne isteseler buluyorum bahanesini.Onceden olsa kendime kizardim simdi gurur duyuyorum.Çünkü onların derdi komsuluk falan değil bayağı bildiğin ihtiyaçlarını kolayca karsilamak.ohh nasılda rahatladım.Tavsiye ederim canim.insanlar gibi komsularda ayrılıyor.komşu olanlar komsuyu kullananlar.

Çok doğru bir tespit canım.Resmen kullanıyorlar.Başlarda ben de öyleydim ama sonu yok bunları apaçık ortada.Şimdilik görünmemeye çalışıyorum.Evde yok dedirtiyorum bakalım ne olacak.Belki soğur.

bizim apartamndaki nerdeyse tüm komşular 7/24 bizdee saat 12 ye kadar otururlar bakk aklımaa onlar geldii yineee :31::1::1:

kişisel eşyalarını verme güzel bir dille uyar diyecem ama onu nasıl yapacan bende yapamıyorum :19::19:
yapacak olsam ilk her gün gelen komşuları kovmakla başlıyacam da olmuyorr iştee

var oyle kendini bilmez yuzsuz insanlar. Kuserse kussun. cok lazimdi sanki. bidaha gelirse sende dersin bozuk, bana lazim, baskasina verdim falan gibi. Vermezsen gelmez zaten sana bidaha. Hic sevmem oyle tek ihtiyaci olunca gelen insanlari. Uzak dur boyle insanlardan.

sen gene iyi kötü görüşüyomuşsun ben batmanda yaşıyorum ve komşularımı hiç tanımıyorum geçen bi kız geldi kumandamızı istedi ulan sana versem ben ne kullanıcam 2 gün öncede saat 23.35'te bi kadın interneti esma yazan sizmisiniz dedi esma yazan full cekiyomus Hayır dedik sizinki ne bizde faydalansak dedi baktım eşim nezaketinden kapıyı kapatamiyo olmaz bizimkinin hızı düşer dedim haa tamam o zaman dedi gecenin bi körü ısrarla kapimi çalıyor 2 aylık bebeğim var yeni uyutmuşum ben 80 lira verecem internet için buda bedava benden yararlanacak alismislar tabi her şeyi bedavaya getirmeye ! senin konuna gelirsek tuz şeker ne bileyim kahve falan istenirde saç duzleştirici ne Oha kişisel eşya o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nemi yoktun ne zamandır özlemişim yorumlarını
sana yazdım gerçi özel mesajdan ama
bebeğin doğmuş.. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :)

Back
X