Karşı qelemiyorum!

cinsel isteğinden rahatsız oluyorsun sen bu adamın..
yani o senin eşin olacak, bunu ufak tefek nazlanmalar ile halledebilirsin.
ama bence seninde öpüşmek,sarılmak gibi eylemlerden hoşlanmaman çok tuhafıma gitti benim
(şimdi kimse cırlamasın, git onunla bekaretini paylaş demiyorum ama insan evleneceği insana karşı çekim içerisinde olur yahu!)

hak ve helallik mevzusu ile bunun alaksı yok.
madem bunu bir anlamda seni zorlayan birşey olarak görüyorsun,onu karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın. duyguların bu ise zorlandıkça kendini tacize uğramış gibi hissedebilirsin

ne ile alakası var açıklarmısınız lütfen bu kısım biraz muallakta kalmış teşekkürler.

cinsel isteğinden rahatsız oluyorsun sen bu adamın..
yani o senin eşin olacak, bunu ufak tefek nazlanmalar ile halledebilirsin.
ama bence seninde öpüşmek,sarılmak gibi eylemlerden hoşlanmaman çok tuhafıma gitti benim
(şimdi kimse cırlamasın, git onunla bekaretini paylaş demiyorum ama insan evleneceği insana karşı çekim içerisinde olur yahu!)

hak ve helallik mevzusu ile bunun alaksı yok.
madem bunu bir anlamda seni zorlayan birşey olarak görüyorsun,onu karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın. duyguların bu ise zorlandıkça kendini tacize uğramış gibi hissedebilirsin

hak helallikten kastini benim için degil
o senin helalindir dogal olarak hakkidir tarzinda konusanlar için soylemelisin...
ben ustune bastira bastira bunu yorumladim heralde sen ordan cikarak bu yorumu yaptin!!!
eger bir yanlis anlasilma varsa yorumum hakkinda konusmaya açigim!!

ben derimki bu günlerde sende zevk alıyorsan ilişki harici herseyi deneyebilirsin benim eşim ve bende nişanlıyken sizin gibiydik kapı önleri falan:):) inanki evlilikte bukadar zevk vermiyo insana bence tadını çıkar:) derim

Bende nisanliyIM ve seni cok iyi anliyorum.. :) Altin gibi görüyolar bizi ...
Evlenince gümüse geciyosun ama paslanmayan gümüse ;)

Kızlarrrrrrrr bu pazar düğünüm warrrr :D :D Ayyy çok fena ter bastı beniii qünler yaklaştıkçaa.. Ewlendikten snra internetim olmicakkk :( o yüsden artık buralara takılamicamm...

Kızlarrrrrrrr bu pazar düğünüm warrrr :D :D Ayyy çok fena ter bastı beniii qünler yaklaştıkçaa.. Ewlendikten snra internetim olmicakkk :( o yüsden artık buralara takılamicamm...

esmer lover ve tüm evlenecek çiftler için bir dua çok mutlu ol inşallah

Ey Rabbimiz! kalplerimizi bir ömür boyu birlikte ve sevdiklerimizle beraber kıl...
her sabah dünyayı aydınlattığın gibi gönlümüzü de aşkınla aydınlat.Ey Resulullah(sav)'ı en güzel örnek,hz.Hatice (r.a) en güzel destek kılan!
hayatın paylaşılacağı bu yolda ikimizi her sıkıntıda birbirimize destekçi,her sevinçte paylaşıcı kıl.huzurunda sevgiyle birleşen ellerimizi iki cihanda da bırakma ve ellerimiz üzerindeki üçüncü el hep sen ol Ya Rab!
(amin

Biz nisanliyken benimkide sirnasirdi bi kizdim, elimi tutardi baska da bisi yapmazdi :D
evlendikten sonrada hincimi cikariyorum diyo bazen bende artik helalinim askim diyorum sinir oluyoo kizmadiigm icin hehehe

Back
X