- Konu Sahibi esmer_lover
dozunu aşmamak şartıyla normaldir diye düşünüyorum canım..nede olsa nişanlın ve kısa bi zaman kalmış evlenmenize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsel isteğinden rahatsız oluyorsun sen bu adamın..
yani o senin eşin olacak, bunu ufak tefek nazlanmalar ile halledebilirsin.
ama bence seninde öpüşmek,sarılmak gibi eylemlerden hoşlanmaman çok tuhafıma gitti benim
(şimdi kimse cırlamasın, git onunla bekaretini paylaş demiyorum ama insan evleneceği insana karşı çekim içerisinde olur yahu!)
hak ve helallik mevzusu ile bunun alaksı yok.
madem bunu bir anlamda seni zorlayan birşey olarak görüyorsun,onu karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın. duyguların bu ise zorlandıkça kendini tacize uğramış gibi hissedebilirsin
cinsel isteğinden rahatsız oluyorsun sen bu adamın..
yani o senin eşin olacak, bunu ufak tefek nazlanmalar ile halledebilirsin.
ama bence seninde öpüşmek,sarılmak gibi eylemlerden hoşlanmaman çok tuhafıma gitti benim
(şimdi kimse cırlamasın, git onunla bekaretini paylaş demiyorum ama insan evleneceği insana karşı çekim içerisinde olur yahu!)
hak ve helallik mevzusu ile bunun alaksı yok.
madem bunu bir anlamda seni zorlayan birşey olarak görüyorsun,onu karşına alıp ciddi ciddi konuşmalısın. duyguların bu ise zorlandıkça kendini tacize uğramış gibi hissedebilirsin
Kızlarrrrrrrr bu pazar düğünüm warrrr![]()
Ayyy çok fena ter bastı beniii qünler yaklaştıkçaa.. Ewlendikten snra internetim olmicakkk
o yüsden artık buralara takılamicamm...