Karşı qelemiyorum!

güzelim ölçüyü kaçırmadıktan sonra bencede bir sorun yok
bizde nişanlıyken böyleydik
ama dediğim gibi sınırı aşmamak önemli çünkü insan başına neler gelecek bilmez
yani her zaman ölçülü olmak en iyisia.s

ayy ne tatlısınız yaa....
nişanlılık çok hoş birşey nişanlısın artık sevdiğin baba evine rahat rahat geliyor saklı gizli buluşmalar bitmiş göğsünüzü gere gere el ele yürüyorsunuz sahiplenme duygusu herkese bu benim sevdiğim bilin işte der gibi bakıp göz süzüyorsun :)
tadını çıkar canım bu ilk heyecanların :)
fazla karşı çıkma yaptıklarına kendide demiş zaten korkma o iş olmaz diye ;)
öpüşün koklaşın gezin tozun en güzel anınızı ilk gecenize saklayın :)
onun tadı başka........

hadi mutlukal....

bana kalirsa bu kadar yapismasi normal degil simdi bu kadar yapisirsa evlenince artik merak etcek sey kalmayacak bazi seyler ilk evlenince yasanmali sen yinede mesafe koymaya bak nasil olsa evlenmeye az kalmis.

fıkra süperdi koptum gece gece kaydirigubbakcemile3 evet canım bencede fazla abartmadan bu dediklerinin yaşanması normal sonuçta nişan herşeyiyle evliliğe alışma aşamasıdır eh evlilikte bi bakıma cinsellikle alakalı olduğuna göre adam haklı yani kaydirigubbakcemile5

Hmmm.. Ya kızlar saolun qerçektenn.. Ama ben bazı şeyleri ewlendikten sonra yaşamak istiorumm tamam sarılırıs öpüşürüss ama biraz daha ilerisi ewlendikten sonra istiorum ama oda o biraz daha ilerisini şimdi istio =) nese artık başımın çaresine bakim şunun şurasında az bi günüm kaldı 28 aralık düğün qünümm =) bana şans dileyin =)

güzelim kendini nasıl ne dereced hangi sınırda rahat ve vicdani yönden huzurlu hissediosan orda dur
onu da durdur ,,zten ne kalmış şurda inan çoğu çift beklemiyo bile sen süpersin

Hmmm.. Ya kızlar saolun qerçektenn.. Ama ben bazı şeyleri ewlendikten sonra yaşamak istiorumm tamam sarılırıs öpüşürüss ama biraz daha ilerisi ewlendikten sonra istiorum ama oda o biraz daha ilerisini şimdi istio =) nese artık başımın çaresine bakim şunun şurasında az bi günüm kaldı 28 aralık düğün qünümm =) bana şans dileyin =)

Sen onun istediğine değil kendi istediğine önem ver, zaten okuduklarım kadarı ile de öyle yapıyorsun.Hadi mutluluklar canım, allah tamamına erdirsin.

ay canım bencede tadını cıkar ama ölçüyü kaçırma zaten az kalmış
bende nişanlıyken böyleydi ee adet olunca sen napıcan diyodum o zaman ayrı yatıcaz dayanamam diyodu
oooo şimdi adamı ben ikna ediyom hadi hadi diye sinir oluyorum şimdide

Güzelim gelin ata binmiş ya kısmet demiş!. Ne demek helalin,nikahın mı var ? yok e daha ne o zaman.

düğünde bile ayrılanlar var tatlım. fazla ileriye gitmesine sakın izin verme. ama öpüşme sarılma gayet normal birşey seven insan sevdiğini öpmek ister. sen nişanlından eminsen gerisi yalandır kimse senin gibi tanıyamaz onu. benim eşim içinde birçok şeyler dediler ama mükemmel birisi herşeyde benim düşünerek hareket etti senelerce evlendik hala öyle beni düşünerek hareket ediyor. anlaşmak en önemlisi

Bence evlilikte en önemli şeylerden biri de cinsellik. Onun kadar sende zevk alıyor musun,bu durumdan hoşnutmusun ona bak sen.

Tabii ileriye gitmeden yaşanan bu oynaşlar da ısınma turları diye düşünyorum.

Bazı arkadaslar helalin o senin falan gibi cumleler kurmus.. Cok komıgıme gıttı bu laf..
Helalin ne demek ya cok guldum sabah sabah buna ben :)))))))
Dalga gecmıoyrum cıdden ne demek ıstednz anlamadım :)

Back
X