- 31 Ocak 2020
- 42
- 20
- 38
- Konu Sahibi sevdaliii1234
-
Aslında insanın o saf temiz duygusunun karşı tarafta hiç bir değeri yok değil mi o totosunu kaldırmanın peşinde bak halen beni seviyo beni unutamıyor diye övünürken hiç ben bu sevginin kıymetini neden bilmiyorum diyen olmuyo...Yaptım sonuç hüsran. Sevgi denilen yüce ve saf olguda gururun yerinin pek olmaması gerektiğini savunan taraftaydım, ama sevgiye o yüce ve saf niteliğini yükleyenin sadece ben oldugumu farkettiğimde, tüm kendimi hiçe sayışlarıma üzüldüm. Yapmayın.
9 yıllık ilişkimizde öyle küs olup 1 ay adım atmadan kaldık öyle sonra Yaptım İyi ki o gün aramışım tekrar sadece sesini duymak için de olsa şuan 3 yıllık evliyizKızlar bir ilişkiniz vardı varsayalım.Büyük kavga ettiniz karşı taraf sizi üzdü ve sizde kendinizi tutamayıp ağır laflar ettiniz.O da sizi engelledi her yerden.Bu şekil anlattım bu olay benim başıma geldi.Ama benim merak ettiğim hiç böyle yada buna benzer olay yaşayıp karşıdaki insanın aşkınız sevginiz uğruna gururunuzu bir kenara bırakıp gittiniz mi ısrarla konuşmak için çabaladınız mı eğer yaptıysanız sonuç ne oldu? ( biliyorsunuz internette bu konu ile ilgili videolar çok yaygın sizden ayrılanın peşinden gitmeyin diye ama ben bu konuda gerçek deneyimleri dinlemek istiyorum.)
Bursa böyle diyenler eminim ki en az bir kerede olsa hayatlarında Reddedlmiş sevgisinin değeri bilinmemiştirSeni üzeni ardında bırakmak gurur değil kendini sevmektir.
Erkeklere artık hak vermeye başladımYapışıp kalıyolar diyolardı da abartıyolar sanıyordum. Burda o kadar çok konu açıldı ki pes diyorum artık...
Güzel şeyler oluyor da desene çok sevindim adına. Özel değilse buna benzer Bi olaydan mı ayrılmıştınız bu arada inşallah mutluluğunuz bir ömür sürer9 yıllık ilişkimizde öyle küs olup 1 ay adım atmadan kaldık öyle sonra Yaptım İyi ki o gün aramışım tekrar sadece sesini duymak için de olsa şuan 3 yıllık evliyizAllah herkese nasip etsin
Hiçbir değeri yok, eğer değeri olsaydı da bunun pek bi önemi yok. Bu yıl hayatımın en travmatik hem de en altın yılını yasıyorum, öğrendiklerimden biri de, bu hayatta önce senin değerin ve senin değer verdiğin dogruların geçerliliği var. Totosu kalkmıs kalkmamıs, gitmis gitmemis. Sevgi bize anlatılanlardan farklı bi olgu bence, cok da cabalamadan, fedakarlık etmeden gelen bi sey gibi geliyo bana artık.Aslında insanın o saf temiz duygusunun karşı tarafta hiç bir değeri yok değil mi o totosunu kaldırmanın peşinde bak halen beni seviyo beni unutamıyor diye övünürken hiç ben bu sevginin kıymetini neden bilmiyorum diyen olmuyo...
Katılıyorum artık bende öyle bir insana dönüşüyorum sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldımHiçbir değeri yok, eğer değeri olsaydı da bunun pek bi önemi yok. Bu yıl hayatımın en travmatik hem de en altın yılını yasıyorum, öğrendiklerimden biri de, bu hayatta önce senin değerin ve senin değer verdiğin dogruların geçerliliği var. Totosu kalkmıs kalkmamıs, gitmis gitmemis. Sevgi bize anlatılanlardan farklı bi olgu bence, cok da cabalamadan, fedakarlık etmeden gelen bi sey gibi geliyo bana artık.
Ailevi sebeplerden yani ailemin bir suçundan dolayı bende suçlanmıştım eşim tarafından canım biraz büyüktü bizim sorunlar ama çok şükür arada sevgi varsa her şey düzeliyor olmaz denileni oldurduk çok şükürBursa böyle diyenler eminim ki en az bir kerede olsa hayatlarında Reddedlmiş sevgisinin değeri bilinmemiştir
Güzel şeyler oluyor da desene çok sevindim adına. Özel değilse buna benzer Bi olaydan mı ayrılmıştınız bu arada inşallah mutluluğunuz bir ömür sürer
Başarabilirseniz ne ala, zordur değişmek cünkü. Keske cok cok dibi görmeden farkına varsanız. Dilerim önceliğiniz kendiniz olursunuz. Bos yere kendinizi feda edip sucladıgınızın farkına umarım acı bi sekilde varmazsınızKatılıyorum artık bende öyle bir insana dönüşüyorum sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım
Sevindim cidden mutluluklarAilevi sebeplerden yani ailemin bir suçundan dolayı bende suçlanmıştım canım biraz büyüktü bizim sorunlar ama çok şükür arada sevgi varsa her şey düzeliyor olmaz denileni oldurduk çok şükür
Umarım yoksa bu gidişle daha çok üzülürüzBaşarabilirseniz ne ala, zordur değişmek cünkü. Keske cok cok dibi görmeden farkına varsanız. Dilerim önceliğiniz kendiniz olursunuz. Bos yere kendinizi feda edip sucladıgınızın farkına umarım acı bi sekilde varmazsınız
Evet. Yapmışlığım oldu. Ama gururumu ayaklar altına aldığım için o kadar pişmanım ki. Çocukluk işte oldu ama kendimi topladım ve çıkarttım hayatımdan. Hiçbir seye değmez emin olun.Kızlar bir ilişkiniz vardı varsayalım.Büyük kavga ettiniz karşı taraf sizi üzdü ve sizde kendinizi tutamayıp ağır laflar ettiniz.O da sizi engelledi her yerden.Bu şekil anlattım bu olay benim başıma geldi.Ama benim merak ettiğim hiç böyle yada buna benzer olay yaşayıp karşıdaki insanın aşkınız sevginiz uğruna gururunuzu bir kenara bırakıp gittiniz mi ısrarla konuşmak için çabaladınız mı eğer yaptıysanız sonuç ne oldu? ( biliyorsunuz internette bu konu ile ilgili videolar çok yaygın sizden ayrılanın peşinden gitmeyin diye ama ben bu konuda gerçek deneyimleri dinlemek istiyorum.)
Bence pişman olma niye dersen her düştüğün de güçlenerek geri kalkıyorsun. Hani burda bazıları yazıp kabadayılık yapıyor ya yok sizin gururunuz yok mu ben asla yapmam diyorlar ama ben kendimi onlardan daha şanslı hissediyorum.Hayat bu insana ne yaşatır bilemezsin bir gün onlarında başına gelince tökezleyecekler biz ise bu senaryoyu zaten önceden yaşadığımız için daha güçlü duracağızEvet. Yapmışlığım oldu. Ama gururumu ayaklar altına aldığım için o kadar pişmanım ki. Çocukluk işte oldu ama kendimi topladım ve çıkarttım hayatımdan. Hiçbir seye değmez emin olun.
Burda bazen bizler de sert yazabiliyoruz.bazen bende o an bi nevi ablalık, arkadaşlık duygusuyla heyecan yapıp abartabiliyorum. Bu sadece sizin üzülmemeniz için. Burda yazanların çoğu bütün kötü duyguları ve kötü durumları yaşayan ve yardımcı olmak isteyen kişiler. En. Azından %70 i.Bence pişman olma niye dersen her düştüğün de güçlenerek geri kalkıyorsun. Hani burda bazıları yazıp kabadayılık yapıyor ya yok sizin gururunuz yok mu ben asla yapmam diyorlar ama ben kendimi onlardan daha şanslı hissediyorum.Hayat bu insana ne yaşatır bilemezsin bir gün onlarında başına gelince tökezleyecekler biz ise bu senaryoyu zaten önceden yaşadığımız için daha güçlü duracağız
Yani aslında haklısın bu anlattığım kişiye de bende ettiğim ağır laflar için özür diledim ama o elbette dilemedi bir de üstüne bayram mesajı attım teşekkür etti sadece çok soğuk yaptı bana bende bayağı üzüldüm çok pişman oldum ve Allahtan tekrar konuşalım konuşmaya devam edelim gibi şeyler demedimBurda bazen bizler de sert yazabiliyoruz.bazen bende o an bi nevi ablalık, arkadaşlık duygusuyla heyecan yapıp abartabiliyorum. Bu sadece sizin üzülmemeniz için. Burda yazanların çoğu bütün kötü duyguları ve kötü durumları yaşayan ve yardımcı olmak isteyen kişiler. En. Azından %70 i.
Bana da bu çocukla olmaz dediler ama kafa bulanıkti o aralar tabi :)) tecrübe oldu. Hayattan bir ders daha çıkarmış oldum.
Eğer seviyorsan o adım atsın diye bekleme biz 2011 de tanıştık o günden bugüne neler atlattık sana anlatsam yok artık dersin ama her şey geride kalıyor .En ufak bir örnek vereyim ekmek almaya bile gidemezdim haber vermeden o derece sonra üniversiteye gittim 1 yıl evli olarak bekledi beni farklı şehirde okudum geldim . Bu kadar kısıtlamaya değmez diyen arkadaşlarım herkes gitti ama o kaldı. Onu ne zaman dinlemesem başıma kötü bir şey gelirdi sanki orada yanlış olduğunu o bilirdi koruyan yanı hep var ( geceleri üstümü örtmesi bile bazen sırf o örtsün diye açıyorum yorganıSevindim cidden mutluluklar
Okey. Tamam sen yapacağını yaptın. Şimdi onu bir güzel çıkart hayatından. İstedigi zaman istediği gibi sana ulaşamasin. Senden hiçbir şekilde haber almamasıni sağla.. Yazma arama sorma. Arkadaşları devreye sokma. Whatsappta son görülmeni kapat. Onunla ilgili hiçbir şeye bakma. Bakalım yokluğun onun için ne anlam ifade ediyorYani aslında haklısın bu anlattığım kişiye de bende ettiğim ağır laflar için özür diledim ama o elbette dilemedi bir de üstüne bayram mesajı attım teşekkür etti sadece çok soğuk yaptı bana bende bayağı üzüldüm çok pişman oldum ve Allahtan tekrar konuşalım konuşmaya devam edelim gibi şeyler demedim
Canım maşallah cidden sizinkisi çok güzel Bi aşk sevgi ama benim olayımda adam en baştan beri bana gereken değeri ilgiyi göstermedi zaten gösterse belki gururumu yenip en azından konuşmayı denerdim ama durum bu maalesefEğer seviyorsan o adım atsın diye bekleme biz 2011 de tanıştık o günden bugüne neler atlattık sana anlatsam yok artık dersin ama her şey geride kalıyor .En ufak bir örnek vereyim ekmek almaya bile gidemezdim haber vermeden o derece sonra üniversiteye gittim 1 yıl evli olarak bekledi beni farklı şehirde okudum geldim . Bu kadar kısıtlamaya değmez diyen arkadaşlarım herkes gitti ama o kaldı. Onu ne zaman dinlemesem başıma kötü bir şey gelirdi sanki orada yanlış olduğunu o bilirdi koruyan yanı hep var ( geceleri üstümü örtmesi bile bazen sırf o örtsün diye açıyorum yorganı)
Onu tanıdıktan sonra kötü arkadaş çevremden uzaklaştım lise 1 de notlarım çok düşüktü onu tanıdığım sene teşekkür aldım. Kafama vura vura matematik çalıştırırdı sırf üniversiteyi kazanayım diye .Öyle çok seviyorum demez arada der ama önemli olan o sevgiyi hissettirmek değil midir ? Eğer ben bir şeyi seviyorsam ve evde az kaldıysa o da seviyorsa bile sevmiyorum tokum dişimi fırçaladım der hepsini ben yiyeyim diye .
Off neyse çok uzattım aşkım depreşti yine
Kısaca seviyorsan yaz canım sonra onsuz geçen günlere üzüleceğine gururumu ayaklar altına aldım diye üzül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?