Eğer seviyorsan o adım atsın diye bekleme biz 2011 de tanıştık o günden bugüne neler atlattık sana anlatsam yok artık dersin ama her şey geride kalıyor .En ufak bir örnek vereyim ekmek almaya bile gidemezdim haber vermeden o derece sonra üniversiteye gittim 1 yıl evli olarak bekledi beni farklı şehirde okudum geldim . Bu kadar kısıtlamaya değmez diyen arkadaşlarım herkes gitti ama o kaldı. Onu ne zaman dinlemesem başıma kötü bir şey gelirdi sanki orada yanlış olduğunu o bilirdi koruyan yanı hep var ( geceleri üstümü örtmesi bile bazen sırf o örtsün diye açıyorum yorganı
)
Onu tanıdıktan sonra kötü arkadaş çevremden uzaklaştım lise 1 de notlarım çok düşüktü onu tanıdığım sene teşekkür aldım. Kafama vura vura matematik çalıştırırdı sırf üniversiteyi kazanayım diye .Öyle çok seviyorum demez arada der ama önemli olan o sevgiyi hissettirmek değil midir ? Eğer ben bir şeyi seviyorsam ve evde az kaldıysa o da seviyorsa bile sevmiyorum tokum dişimi fırçaladım der hepsini ben yiyeyim diye .
Off neyse çok uzattım aşkım depreşti yine
Kısaca seviyorsan yaz canım sonra onsuz geçen günlere üzüleceğine gururumu ayaklar altına aldım diye üzül