- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
Hiç karşılık beklemez onlar, sizden beklentileri o kadar azdırki şaşırırsınız. hayattaki tek arsızlıkları sevginizdir.Bir lokma ekmek ,başını okşayıp tatlı bir sözünüz onları nasılda mutlu eder. Evet köpeklerimden bahsediyorum. Para verip almadığım. Soğuk bir kış gecesi bahçeme bırakılan ,ertesi sabah bahçemde bulduğum köpeklerimden. Korkmuş ,ürkmüş pislik içinde bahçede bulduğum kömür kadar kara Gizmomdan, açlıktan perişan halde dikenler içinde bulduğum pamuk kadar beyaz Cicoşumdan Gizmomun tek suçu dişi olması ve gözlerinin az görmesi Cicoşumunsa bir kaza sonucu arka patisinin ucunu kaybetmesiydi. ilk zamanlarda Gizmonun her hareketimde ürkerek yere yatması.Cicoşumunda açlığı hiç geçmiyecek sanmıştım. Eve, bahçeye ve bize alıştıktan sonra neşeleri yerine geldi. Bu sene Gizmom geleli 5, cicoşum geleli 4 yıl oldu. İlk zamanlarda ne vijdansız insanlar diye nitelendirdiğim onları sokağa atan sahiplerine şimdi hiç kızamıyorum. İyiki benim en sadık beni
hiç karşılıksız seven dostlarımı bahçeme bırakmışlar. Onları çocuklarımmış gibi seviyorum.Ama biliyorumki Gizmo ve Cicoş gibi şanslı olmayan çok dostumuz var. Evde hayvan beslemek sorumluluk ve özveri ister.Ama onlardan size dönen sevgi o kadar büyüktürki herşeye değer karşılıksız sevgi isteyen herkese hayvan beslemelerini öneririm.
hiç karşılıksız seven dostlarımı bahçeme bırakmışlar. Onları çocuklarımmış gibi seviyorum.Ama biliyorumki Gizmo ve Cicoş gibi şanslı olmayan çok dostumuz var. Evde hayvan beslemek sorumluluk ve özveri ister.Ama onlardan size dönen sevgi o kadar büyüktürki herşeye değer karşılıksız sevgi isteyen herkese hayvan beslemelerini öneririm.