Karşılık vermelimiyim🙄

Kendisine sordun mu kuzum neden böyle yaptığını yemeğinimi beğenmiyor? Midesinde bir catallik yerimi var?nedir olayı ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum böyle basit bir konuyla gelmek istemezdim ama sinek küçük ama mide bulandırıyor misali

Küçük bir şehirde yaşıyorum korona vakası çıkmadı diye eşimin isteği üzerine kardeşi annesi bi de eltiyi davet ettim iftara ama elti kişisi her gelmesinde öyle yapıyordu umursamıyordum ama bu sefer gerçekten kızdım konu ney peki tabağındaki yemekten 1 çatal alıp bırakması abartmıyorum 1 çatal alıp ben bunu yemedim bi çatal aldım diye özellikle belirtmesinden çok rahatsız oldum yemek dökmekten nefret eden biri olarak sinirimden döktüm

Soruya gelirsek o da bizi davet etti aynı şekilde mi davranmalıyım yaptığını anlaması için yani siz olsanız ne şekilde davranırdınız
Guler yuzunu eksik etme rol yap gerekirse edebini bozma. Yuvani ne mucadeleelerle kurdun bir elti jcin huzurunu kacirma mumkun oldugunca rol yap ki senin guzelligin ortaya ciksin kimse sana dicek laf bulamasin edebinle sustur

Ben senin yerinde olsam bi güzel yerim sonrada eline sağlık tatlım derim 😀 hiç tınlama vala o mesajı alır zaten 😀

Back
X