Karşılıklı fal baktırmak isteyen buraya :) (tarot kahve melek bakıyorum )

robin8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
111
8
68
Karşılıklı fal bakalım içimizi dökelim tarot kahve yada melek isteyenlere bakayım :))

Merhaba, rica etsem bana tarot bakabilir misiniz?
canım diğer sayfalardan birinde kahveni paylaşmışsın :) sen gerçekten çabuk nazara gelen mutluyken bir anda sönen bir insansın bu zamanda genelde herkes böyle bu aralar çok rastlıyorum açıkçası nazara karşı kendini korumaya bak . çok güzel bir yunus figürü çıkmış yani çok nasipli bir döneme gireceksin hayatında iyi ve köklü yer etmiş insanlar var aklın karışık bu aralar fazla düşüncelisin yina hayatında yer etmiş biriyle bu düşüncelerini paylaşacaksın yada o anlayacak ve sana yardım etmek için epey kafa yoracak nasiplisin bu ara balık var çünkü ama senin hayatında sana yük olacak ve sanazarar veecek bir insan var bu insana karşı dikkatli olmalı ve kendini korumalısın dileğinin önünde ufak engeller var ancak bunlar sorun olmayacak

canım diğer sayfalardan birinde kahveni paylaşmışsın :) sen gerçekten çabuk nazara gelen mutluyken bir anda sönen bir insansın bu zamanda genelde herkes böyle bu aralar çok rastlıyorum açıkçası nazara karşı kendini korumaya bak . çok güzel bir yunus figürü çıkmış yani çok nasipli bir döneme gireceksin hayatında iyi ve köklü yer etmiş insanlar var aklın karışık bu aralar fazla düşüncelisin yina hayatında yer etmiş biriyle bu düşüncelerini paylaşacaksın yada o anlayacak ve sana yardım etmek için epey kafa yoracak nasiplisin bu ara balık var çünkü ama senin hayatında sana yük olacak ve sanazarar veecek bir insan var bu insana karşı dikkatli olmalı ve kendini korumalısın dileğinin önünde ufak engeller var ancak bunlar sorun olmayacak

Evet gercekten de cabuk nazara geliyorum, dediginiz gibi cok mutluyken bi anda mutsuzluk cokebiliyor uzerime. Nazara geliyorum ama ne yapmam gerektigini de bilmiyorum:(
Bu arada cok tesekkur ederim yorumlariniz icin :)

Evet gercekten de cabuk nazara geliyorum, dediginiz gibi cok mutluyken bi anda mutsuzluk cokebiliyor uzerime. Nazara geliyorum ama ne yapmam gerektigini de bilmiyorum:KK43:
Bu arada cok tesekkur ederim yorumlariniz icin :)
nazar konusunda ayrıca konuşalım bende öyleydim çünkü hemen mutsuz olurdum başıma ağrılar girerdi şimdi iyiyim çok şükür :)

Robin çok düşündüğüm biri var ama onun benim hakkımdaki düşüncelerini bilmiyorum, bunun için kart açar mısın bana? olumlu bişeyler var mı? :)

Kahve falima detayli bakana katina aciyorum kizlaaar ;)

Eklentiler

• IMG_20140822_144226.webp
    IMG_20140822_144226.webp
    294,1 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20140822_144128.webp
    IMG_20140822_144128.webp
    200,9 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20140822_144149.webp
    IMG_20140822_144149.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20140822_144214.webp
    IMG_20140822_144214.webp
    405,7 KB · Görüntüleme: 86
Kahve falima detayli bakana katina aciyorum kizlaaar :KK66:
Canım kalabalık bir ortama gireceksin sevilen bir insansın aslında bu aralar küçük sorunların olabilir seni rahatsız etmek isteywn rahatını bozmaya çalışan bir erkek çıkmış falında çok güzel şeyler var güzel bir döneme gireceksin bu ara şans senden yana olacak hayatında gereksiz insanlar var eger hayatından çıkarmaz yada mesafe koymazsan bu insanlar seni rahatsı edecek iki tane dileğin var önünde bir engel var ancak sen engele bakarak vazgeçmezsen bu dileklerin çabuk gerçekleşecek istersen tarotta bakarım :)

nasıl yapıcaz ozelden yazdım ama burdan mı soylıyım yoksa kahve ıcıp resmını mı atıyım nasıl yapalım :D
Canım sen özelden yaz kahvede içebilirsin tarotta bakabilirim aen ikisini de at burcunu yaz sevgilin varsa onun burcunu da yaz :)

Back
X